Kiseonik je život

5 дец

Tečni stabilizovani kiseonik – pomoć u svakodnevnom životu

Vraća ćelijama i tkivima život

Vraća život ćelijama i tkivima 

Kiseonik je baš kao i voda, od vitalnog je značaja za uravnoteženo funkcionisanje organizma. Ekstremne situacije, kao što su intenzivni trening, planinarenje, ali i hronični zdravstveni problemi koji se često javljaju, a isto tako i pušenje, mogu uzrokovati nedostatak kiseonika, što na duže staze može imati štetan uticaj na ćelije organizma, a kao element kiseonik je apsolutno neophodan za mnoge procese – dovoljno je da pomislimo samo na process stvaranja energije.

Uzimajući u obzir gore navedeno, i često udišući zagađen vazduh, možemo da shvatimo težnju onih osoba, koje žele da povrate narušenu ravnotežu, uključujući i one, koji se opredeljuju za vodene klastere obogaćene kiseonikom, odnosno pokušavaju da dođu do dodatnog kiseonika pijući vodu obogaćenu sa kiseonikom (kao vid prevencije ili čak i kao lekovito sredstvo).Međutim, treba reći da u vodi fizički rastvoren kiseonik ima samo malu količinu kiseonika, a pored toga slabo se i može iskoristiti.

Sa druge strane, visoko kvalitetni tečni stabilizovani kiseonik obogaćen je kiseonikom hemijskim putem, i taj koji je dostupan na tržištu, ja “napravljen” na taj način, da enzimi mogu da razgrade hemijske veze, tako da imaju sposobnost da oslobode kiseonik koji nam je potreban, odnosno, organizam ga veoma lako apsorbuje. Iz usne duplje apsorbuje se za 2-5 minuta, dok iz želudca za 12-15 minuta.

Tečni stabilizovani kiseonik je visoko alkalan i veoma stabilan, ali samo dok ne dođe u kontakt sa želudačnom kiselinom. Tada dolazi do jake reakcije, tokom koje se stvaraju molekularni kiseonik i hloridni joni, koji imaju dejstvo slično dezificijentima. U krvotok ulazi molekularni kiseonik, koji je potreban za stvaranje energije u ćelijama. Taj kiseonik ima osobinu da ubija patogene mikroorganizme, jer ne mogu da se razmnožavaju u višku kiseonika. Spoljašnjom primenom, proizvod se može izvanredno koristiti kao dezinfekciono sredstvo, i prema određenim studijama, uspešno uništava nekoliko vrsta bakterija (Salmonella, E.coli, Candida, Streptococcus), a uz to može se koristi i kao prirodno dezifektivno sredstvo kod ogrebotina, posekotina i malih ranica.

Tečni, stabilizovani kiseonik može biti idealan na putovanjima, kada niste sigurni da li je voda za piće u potpunosi ispravna ili ne. Stavite 20 kapi u 1 litar vode, sačekajte malo, a zatim je slobodno pijte! Može se koristi ne samo na putovanjima, već i kad ste kod kuće: poprskajte po povrću i voću, i na taj način može preduprediti razmnožavanje bakterija. Ovaj prozvod je zaista veoma koristan u svakodnevnom životu, jer ne samo da upotpunjuje potrebu organizma za kiseonikom, već i pomaže uništavanje patogenih materja.

Ako postanete  registrovani član Kompanije, cena je 30%  manja i iznosi.

Kako postati registrovani član?

Pozovite broj telefona: 063-2359694 ili 064-2359694 i izdiktirajte svoje podatke.

Pošaljite svoje podatke na E- mail:     rbduna@gmail.com

– Ime i prezime

– JMBG

– Tačnu adresu za dostavu.

– Broj mobilnog telefona

Dobićete proizvod po povlašćenoj ceni,  kataloge proizvoda, imaćete mogućnost besplatne konsultacije sa lekarima i još mnogo drugih pogodnosti,

i to:

Korisnici iz Srbije direktno iz CV diskonta, a korisnici iz svih zemalja Evropske Unije iz Roterdama.

Registracioni broj  preko koga se uključujete je 381 4324852

Једно реаговање на “Kiseonik je život”

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: