Poručivanje proizvoda

5 дец

Proces naručivanja

Calivita proizvode možete naručiti sa registracijom ili bez.

Naručivanje sa registracijom znači da naručivanjem proizvoda želite postati Calivita član kako biste proizvode kupovali po povlašćenoj ceni koja je 25% – 30% manja od one koju vidite na sajtu. Član može postati svaka punoletna osoba koja živi u nekoj od država gde Calivita ima registrovano predstavništvo. Kao član, ako ste u Srbiji, dobijaćete na svakih dva meseca Cali News, magazin sa novostima iz Calivite, potpuno besplatno.Takođe, potpuno besplatno, prilikom registracije dobijate početni paket koji sadrži: Katalog proizvoda, Mali katalog proizvoda, Kvalitetan život, DVD Calivita Life, Pravilnik o poslovanju, Formular poštanskog naručivanja, Formular za učlanjivanje i Cenovnik.  U tom slučaju morate obratiti pažnju da naručujete proizvode u izvesnoj vrednosti komercijalnih poena, zavisno od toga u kojoj se državi nalazite. U Srbiji je minimalna cena porudžbine u vrednosti oko 20 evra

Registraciju vršite preko nekog već registrovanog člana.

Autor ovog bloga je Radunka Bogdanović, registracioni broj

                                               381 4324852

                   E-mail adresa:    rbduna@gmail.com

i nudi Vam svu potrebnu pomoć i savete kao i povezivanje sa lekarima koji pružaju besplatne savete za korišćenje proizvoda bilo preventivno, bilo kao terapiju zbog postojećih zdravstvenih problema.

Naručivanje bez registracije znači da naručujete samo proizvode bez želje da budete član. U tom slučaju, ne morate obraćati pažnju na to koliko komercijalnih poena nose proizvodi. Dobićete samo naručene proizvode ali po većoj ceni od povlašćene..

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: