Zašto CaliVita proizvodi

5 дец

KVALITET PROIZVODA

Na početku 21. veka sve više faktora ugrožava naše opšte zdravstveno stanje. Sve veće zagađenje vazduha, vode i zemlje; genetski modifikovana hrana; konzervansi i veštačke hemijske supstance koje se dodaju našoj hrani; sve veće i veće konzumiranje droga, alkohola i kafe; veštački izvori svetla; svesni i podsvesni stres prouzrokovan sa ubrzanim načinom života i sve nesigurniji svet u kom živimo. Ovi faktori ne samo da lišavaju naš organizam optimalnog zdravlja već mogu dovesti čak i do ozbiljnih oboljenja.

Baš iz tih razloga u svetu i kod nas  drastično je povećan broj savremenih bolesti kao što su:  kardiovaskularne bolesti, razne vrste kancera, alergije, šećer u krvi i još mnoge koje nikad pre nisu ni postojale. 

Jedina vredna stvar u životu koja se ni sa čim ne može platiti jeste sam ŽIVOT. Stoga, sve šta služi njegovom očuvanju, produžetku i ulepšavanju dobra je investicija, od čega je svakako najvrednije očuvanje zdravlja.
Mi, iz CaliVite, služimo ovom najvažnijem cilju, svom zdravlju, svakim minutom rada svih naših Članova, i svakom parom koju potrošimo na istraživanja i razvoj proizvoda. I rukovodstvo i naše kolege veruju da je zdravlje naših korisnika vredno svakog truda, novca i energije koje ulažemo u njega. Osnovni uslov za nekoga ko želi da se priključi CaliViti je da u ovo iskreno veruje.

Služenje očuvanju zdravlja su već i ranije mnogi istakli na svoje zastave, a mnogi će i posle nas. Čitava se industrijska grana zasniva na ovom cilju. Međutim, ne uspeva svakome da tokom procesa proizvodnje u potpunosti udovolji osnovnim principima CaliVite, koje je naizgled teško usaglasiti, ali koji u svakom slučaju čine garanciju kvaliteta.

Ljudski organizam je živi organizam i kao takav predstavlja deo prirode, a u skladu sa tim, mi doprinosimo otklanjanju problema koji u njemu nastanu, aktivnim supstancama koje dobijamo iz prirodnih izvora.

Biljke koje daju većinu aktivnih komponenti, sastojke željenog sastava, najefikasnije stvaraju i akumuliraju u svom prirodnom okruženju i pod neometanim uslovima. Kada biramo naše izvore snabdevanja, to je upravo jedan od najbitnijih kriterijuma.
Prikupljanje lekovitog bilja ne može biti neograničeno, ne sme dovesti do prevelikog smanjivanja broja jedinki ili ugrožavanja određenih vrsta, niti do gubitka ravnoteže prirodnih staništa.
Aktivnosti CaliVite ni u kom slučaju ne mogu dovesti do oštećenja prirode i zagađivanja životne sredine.

šTA NE MOŽEMO?

Ne možemo uništiti pesticide i raznorazne hemijske otrove, ne možemo izbeći emulgatore i svakodnevne stresove, ne možemo sprečiti elektrozagađenja, ni GMO, ni zaprašivanje iz vazduha, ni ubacivanje virusa u raznoraznim proizvodima i poljoprivrednim namirnicama… Uz to, prezasićeni smo antibioticima koje koristimo kao bombone, a niko neće da nam kaže da oni više ne deluju, da su pravljeni za čoveka iz polovine prošloga veka kad je jabuka još imala gomilu C vitamina, šargarepa A vitamina, zemljište bilo čisto, puno minerala kojima su se napajale biljke a sa njima i mi… 

Znaju, ali neće da nam kažu. Farmaceutskoj industriji to ne odgovara. Šta bi oni ako smo mi zdravi?

Zato je naš organizam izgubio prirodnu ravnotežu enzima, minerala, vitamina, oligoelemenata, dobrih bakterija…

Tako se tas sa otrovima i parazitima u našem organizmu popeo visoko gore, a tas sa enzimima, mineralima, vitaminima, oligoelementima pao je skoro na dno.

Postali smo odlična podloga za razvoj raznoraznih i starih i novih bolesti.

Naš organizam vapi za enzimima i mineralima. 

Svakom bolešću nas na to upozorava, samo mi ne čujemo njegov vapaj no se i dalje kljukamo hemijom. A svi znamo da je čovek priroda a ne hemija.

KAKO USPOSTAVITI RAVNOTEŽU U ORGANIZMU?

Dodavanjem prirodnih suplemenata, svakodnevno i time nadoknaditi nedostatak enzima, minerala, vitamina…

Samo tako imamo šanse u borbi za zdravlje u 21. veku.

http://www.calivita.com

Napomen: konsultujte se, pitajte, saveti stručnjaka i lekara CaliVite su besplatni.

Kontakt: rbduna@gmail.com

Vaša Kuća zdravlja

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: