Šta nudi CaliVita?

6 дец

 Članovi Mreže mogu da sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, ostvare značajan prihod.

1. Nezavisnost:     Svaki Član može sam da odluči kada i sa kim će raditi.

2. Materijalna sigurnost:  CaliVita International svakom svom Članu obezbeđuje mogućnost da, u srazmeri sa angažovanim vremenom i energijom, stekne prihod i stvori sopstvenu materijalnu sigurnost. Natprosečni učinak Firma honoriše posebnim, ekstra nadoknadama.

3. Uspešnost:   CaliVita International svoje najuspešnije Članove nagrađuje i moralnim i materijalnim priznanjima. Svakome je pružena mogućnost da bude uspešan i samo od sopstvene odluke svakoga Člana zavisi želi li da iskoristi tu mogućnost.

4. Timski rad:    Članovi Mreže su deo CaliVita-tima, u kome mogu da steknu poznanike i prijatelje, a pored toga obezbeđena im je i mogućnost da svoje vreme provode na zanimljiv i prijatan način.

5. Zdravlje:    Ko usvaja i sledi filozofiju Firme, mnogo čini u interesu očuvanja svog zdravlja. Korišćenje dodataka ishrani CaliVita International predstavlja nerazdvojni deo zdravog načina života.

Napomena:

Proizvode možete naručiti ako se nalazite u nekoj od država sa spiska. Cene proizvoda za članove manje su za 25% u odnosu na cene koje vidite na sajtu. 

Spisak država u kojima poslujemo:

Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Costa Rica, Croatia, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Macedonia, Mexico, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, United Kingdom, Ukraine. 

 

Prim. dr Mirjana Babić iz Beograda, velika pomoć i podrška CaliVitancima

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: