Velika pomoć šećerašima

15 дец

 Nopalin i cink u borbi protiv šećerne bolesti tipa 2

Uvođenjem  preparata Nopalin, CaliVita international vraća nam, drevne vrednosti, s obzirom da su lekovita svojstva Nopala (Opuntia vulgaris) u čišćenju, hranjenju , zaštiti i regeneraciji organizma hiljadama godina poznata starim narodima.

Danas kad čovečanstvo pati od civilizacijskih bolesti (oboljenja srca i krvnih sudova, tumora, šećene bolesti, alergija i drugih), ova biljka nam pruža efikasnu zaštitu i pomoć.

Preparat NOPALIN sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa. Nopal je vrsta pustinjskog kaktusa poreklom iz Meksika, koji se nalazi na počasnom mestu u registru lekovitog bilja Svetske zdravstvene organizacije (WHO). Nopal je bogat vitaminima, mineralnim materijama, prirodnim vlaknima i aminokiselinama. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne. Značaj ovog preparata je u tome što pozitivno utiče na metabolizam i varenje. Ovaj pustinjski kaktus deluje i kao regulator telesne mase, a kod gojaznih osoba je i smanjuje. Regulacijom metabolizma poboljšava naše opšte stanje, odbrambene i energetske sposobnosti organizma.

Sadržaj suplementa NOPALIN: dehidratisani Nopal iz Meksičke pustinje.

Dejstvo: čisti + brani + hrani + regeneriše organizam.

Upotreba: Nopalin, pustinjsko blago. 2 tablete 3 puta dnevno pre obroka, ili po preporuci lekara.

Cena: Nopalin, 200 tableta,  2332 dinara, za registrovane članove 1749 dinara.

Pokazao se vrlo efikasnim u lečenju šećerne bolesti tip 2 u kombinaciji sa Chelated Zinc ili Mega Zinc ( sa cinkom).

🙂

Mega Zinc 50 mg, 100 tableta

Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima!

U organizmu se nakuplja relativno mala količina cinka, pa je neophodno njegovo stalno nadoknađivanje. U slučaju nedostatka cinka usporava se razvoj mišića i slabi imuni sistem.

Cink kontroliše i reguliše metaboličke procese, funkcionisanje enzimskih sistema i održava celovitost ćelije.

Neophodan je za sintezu belančevina i za proizvodnju DNK i pomaže proizvodnju insulina.

Reguliše kontraktivnu sposobnost mišića i ubrzava zalečenje rana. Pojačava rast i mentalnu svežinu i može de pomogne u lečenju izvesnih mentalnih smetnji.

Pošto je cink potreban za normalnu prozvodnju testosterona i sperme, neki slučajevi poremećaja potencije mogu se objasniti nedostatkom cinka. Nije slučajno što je ostniga kao afrodizijak (sredstvo za pojačanje polnog nagona) neobično popularna, jer ona sadrži veliku količinu cinka.

U slučaju manjka cinka raste apsorpcija teških metala u organizmu i, obratno, unošenjem cinka može se smanjiti ugradnja toksičnih materija.

Aktivni sastojci Cink 50 mg

Upotreba 1 tableta dnevno.

Napomena: Apsorpcija cinka može biti smanjena kalcijumom ili visokim unosom vlakana. U slučaju sportskih aktivnosti, teškog fizičkog rada, trudnoće i laktacije, potrebe za cinkom su povećane. U slučaju pravilnog doziranja ne može doći do pojave zdravstvenih problema, a takođe kod prekomernog uzimanja teško dolazi do problema, jer je cink toksičan jedino u količinama koje značajno prevazilaze preporučenu dnevnu dozu.

Uvek čuvajte preporuke za doziranje na kutiji!

Cena: Mega Zinc 50 mg, 100 tableta 1 065  dinara, za registrovane članove 799 dinara.

🙂

Chelated Zinc 15 mg, 100 tableta

Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima! U organizmu se nakuplja relativno mala količina cinka, pa je neophodno njegovo stalno nadoknađivanje.

Aktivni sastojci: Cink 15 mg

Upotreba 1 tableta dnevno, ili kako lekar preporuči.

Cena: Chelated Zinc 15 mg, 100 tab 879,00  dinara, za registrovane članove 659 dinara.


Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: