Podrška i edukacija za registrovane Članove

28 дец

Podrška i edukacija za registrovane Članove

Tokom redovnih seminara i manifestacija vezanih za Kompaniju, Menadžment Kompanije redovno izveštava Članove o strategiji i planovima vezanim za Mrežu. Članovi mogu da učestvuju na metodološkim seminarima gde mogu da dobiju proširena saznanja o sistemu rada kao i besplatnim medicinskim konsultacijama i treninzima proizvoda, gde mogu da se upoznaju sa proizvodima i njihovom primenom. Najnovija saznanja iz oblasti Mrežnog marketinga mogu da se čuju na treninzima u okviru edukativne CaliVita Akademije.

Lekari saradnici imaju veoma važnu ulogu u razvoju i promociji CaliVita proizvoda odnosno, dodataka ishrani. Sastav proizvoda predstavlja rezultat dugotrajnog, profesionalnog rada. Lekari saradnici učestvuju na profesionalnim edukativnim seminarima, sastancima Stručne komisije i na lekarskim konferencijama, gde stiču nova i razmenjuju svoja iskustva sa kolegama iz drugih zemalja.

CaliVitin širok spektar proizvoda, koji se sastoji od gotovo stotinu različitih proizvoda, je dostupan u modernim prodajnim centrima, gde se obučeni prodavci nalaze na usluzi kupcima. CaliVita proizvodi se mogu naručiti poštom ili preko interneta.

Svaki Član redovno dobija poštom na svoju adresu informativni bilten CaliNews. Njegov sadržaj, informacije o proizvodima, informacije o promocijama, novosti u sistemu rada… omogućuju Članovima potrebne informacije za izgradnju mreže. Na web stranici CaliVite International: http://www.calivita.com mogu se naći informacije vezane za menadžment, Kompaniju poslovanje i mnoštvo drugih informacija i logistička podrška koje pomažu u poslovanju menadžera.

Članovi Mreže mogu svake godine da učestvuju u petodnevnom CaliVita Letnjem Kampu koji oganizuje kompanija a koji predstavlja izvanrednu priliku za razmenu iskustava, sticanja novih poznanstava i edukaciju. Pored rekreacije, relaksacije i zabave, Članovi mogu da iskoriste ovakve prilike kako bi usavršili i proširili svoja znanja, koja posle mogu da upotrebe u svom budućem radu u gradnji Mreže.
Najuspešniji Menadžeri se nagrađuju svake godine, tako što im se, između ostalog, pruža prilika da učestvuju na Međunarodnom Seminaru Uspeha, koji Kompanija uvek organizuje na nekoj egzotičnoj destinaciji, gde učesnici imaju prilike da se konsultuju sa najvišim rukovodstvom Firme, uključujući tu i gospodina Gerry Hargitai-ja, osnivača i predsednika kompanije CaliVita International.

Napomena: Informišite se, pitajte sve što Vas interesuje, sveti i lekarske konsultacije su besplatni.

Kontakt:     rbduna@gmail.com

Telefon> 064/235 96 94

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: