Moćan suplement za jačanje imuniteta i lečenje herpesa

29 јан

 VirAgo

 

VirAgo je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju rad imunog sistema, i ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo. Sastojci: ekstrakt lista masline, Purpurni zvončić, Mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne materije se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma naspram čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

 

Sastojci:

Ekstrakt lista masline                      80 mg

Ekstrakt korena ehinacee               25 mg

Mačija kandža                                60 mg
Kora biljke Pau d’Arco (Tahebo)    30 mg

Cink                                                 10 mg

 

Naš imuni sistem igra odlučujuću ulogu u zaštiti organizma od raznoraznih oboljenja. A da bi imuni sistem besprekorno funkcionisao, moramo ga čuvati i jačati.

 

 Sastojci VirAga i njihova svojstva

 

 • Koru, listove i korenje Mačje kandže, Južno-Američki indijanci već više od 2000 godina koriste za lečenje mnogobrojnih oboljenja. Aktivne sastojke biljke je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine.

   

     Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke:

–      Sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale.

–      Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela.

–      Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to, da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tojest pomažu u opuštanju.

–      U Evropi je mačja kandža dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja.

–       Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

 

 • Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imuni sistem. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne ćelije (“jedu” uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije” (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tojest stvaranje antitela.
 • Ekstrakt lista masline: Čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni naučni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne klice). Takođe se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterioloških i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma hroničnog umora.
 • Purpurni zvončić: Jedan od najpoznatijih stimulanata imunog sistema u biljnom svetu, koje takođe ima i antivirusno dejstvo. Sprečava širenje virusa herpesa i influence, jača odbrambenu moć organizma naspram nespecifičnih oboljenja i sprečava širenje parazita.
 • Pau d’ Arco: Tahebo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike. Svojstva: stimuliše imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa, ima atioksidantsko i antimutageno dejstvo, smanjuje bolove i zapaljenja. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja. Lizinska amino-kiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprečava širenje virusa herpesa, ima specifično antiviralno dejstvo.

 

Iskustva lekara Calivite  pokazuju da VirAgo jedini leči sve oblike i vrste herpesa, da jača bela krvna zrnca i poboljšava njihovu odbrambenu sposobnost i da poboljšava i jača celokupan imuni sistem organizma.

 

Ukolik  o lekar drugačije ne odredi,  3 x 1 tableta dnevno.

KONTAKT:     rbduna@gmail.com

Pitajte, posavetujte se, saveti  lekara,  menadžera I edukovanih saradnika su besplatni.

2 реаговања на “Moćan suplement za jačanje imuniteta i lečenje herpesa”

 1. Ema Petrovic 3 августа, 2019 у 8:40 pm #

  Zanima me % lizina , da li mogu da koristim za mace koje maju herpes , da li ima u Beogradu da se kupi ipo kojoj ceni ?Hvala .

  Liked by 1 person

  • Duna 6 августа, 2019 у 12:33 pm #

   Poštovana.
   Što se tiče naših proizvoda, mogu ih koristiti i životinje. Oni nisu sintetički već potpuno prirodni i bez dodataka veštačkih materijala bilo koje vrste.
   Bojim se da je ovaj preparat jak za mace. Naš proizvod VirAgo, takođe ima Lizin, ali u manjoj količini. Uporedite:

   L – Lizine, SASTAV:
   500mg L-Lizin
   60mg Vitamin C

   VirAgo (90 tableta)
   Kompleks za jačanje imuniteta

   SASTAV
   80mg Ekstrakt lista masline
   80mg Lizin
   25mg Ekstrakt korena ehinacee
   60mg Mačija kandža
   30mg Kora biljke Pau d’Arco
   10mg Cink

   Da biste bilo koji proizvod kupili po diskontnoj ceni, možete iskoristiti moj kodni broj 3814324852 (Radunka Bogdanović), a ako se na taj isti kodni broj i registrujete (besplatna je registracija), i sami ćete dobiti registarsku karticu (+ besplatan katalog i još ponešto) sa svojim kodnim brojem i sa njom kupovati proizvode po diskontnoj ceni bilo gde u svetu, a preko tog Vašeg kodnog broja možete upućivati ili registrovati i svoje prijatelje kojima je potrebna bilo kakva zdravstvena pomoć. Inače, saveti naših lekara su besplatni za sve registrovane potrošače i saradnike.
   U Beogradu imate diskonte u YU BIZ centru, (Novi Beograd), Bulevar Mihajla Pupina 10a lokal 27 i u Beogradskoj 64. Za sve Vam je potreban moj kodni broj.
   Srdačan pozdrav, Radunka Bogdanović, 3814324852

   Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: