Pro-State Power – proizvod namenjen isključivo muškarcima

5 феб

Pro-State Power  (60 tableta)

Proizvod namenjen isključivo muškarcima

Prostata je muška polna žlezda veličine kestena, smeštena između bešike I anusa.

Benigna hipertrofija prostate i prateći problemi se najčešće pojavljuju nakon što nastupi faza “promene života” kod muškaraca. Prvi simptomi su slabljenje mlaza prilikom mokrenja i češće noćno mokrenje. Razlog tome je što uvećana prostata vrši jači pritisak na bešiku i mokraćnu cev.

Pro-State Power je proizvod koji sadrži izvanredne ekstrakte i mineralne materije kojima se efikasno može lečiti uvećanje i zapaljenje prostate, isto tako je odličan preparat u post opetartivnom periodu. Takođe može da ima značajnu ulogu u prevenciji raka prostate.

Sastav i delovanje:

Ekstrakt iz ploda testeraste palme (Sabal serrulata, Serenoa repens) (300 mg)

Većim brojem istraživanja potvrđeno je da testerasta palma može da pojača pražnjenje mokraće i da smanji učestalost noćnog mokrenja. Ona je širom Evrope prihvaćeno sredstvo za terapiju benignog uvećanja prostate.

Afrička patuljasta palma (afrička šljiva, Pygeum africanum)  (150 mg)

Njena kora se od XVIII veka koristi protiv tegoba u vezi sa prostatom. Ona pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže (odnos testosterona prema estrogenu) i u uspostavljanju uvećavanja prostate, a ispoljava i diuretsko dejstvo tako što olakšava protok mokraće kroz mokraćni kanal.

Laneno seme (Lini semen)  (150 mg)

Sadrži 27 razlIičitih antikancerogenih materija, između ostalih vlakna, pektin, vitamin E (tokoferol) i sitosterol (dejstveni princip biljnog porekla sa dejstvom poput estrogena). Procene pokazuju da je kod naroda koji žive na ishrani bogatoj lignanima manja incidenca raka dojke, debelog creva i prostate.

Velikolista kopriva (Urtica dioica)  (60 mg)

Lišće i koren koprive imaju sledeća dejstva: diuretsko, adstringentno (skupljajuće), roborativno i antihemoragijsko (protiv krvarenja). Koristi se kod akutnih tegoba mokraćnih puteva, kamenca u bubrezima i bešici, zapaljenja bubrega i mokraćne bešike, kao i kod hormonskih poremećaja u menopauzi.

Likopen (2,5 mg)

Likopen je jedan od članova porodice karotinoida, jak antioksidant, koji je nedavno dospeo pod reflektor naučnog sveta. Njegov najvažniji zadatak je BORBA PROTIV RAKA.

Bioperin (1,0 mg)

Jedno od jedinjenja ekstrakta iz crnog bibera, koje čini znatno efikasnijim iskorišćavanje biljnih dejstvenih principa i oligoelemenata.

Selen (80 mcg)

Selen je veoma snažan antioksidant, štiti ćelije od štetnog uticaja slobodnih radikala, ublažava zapaljenske procese i poboljšava imunitet. Muškarcima je ovaj oligoelement neophodan! On je neophadan za stvaranje spermatozoida.

Cink  (15 mg)

Cink igra važnu ulogu u reprodukcionom sistemu muškaraca. Cink stimuliše sintezu muškog hormona testosterona koji pomaže ukrućivanje (erekciju), kao i ejakulaciju. Manjak cinka može igrati ulogu u nastanku eventualne neplodnosti u oba pola. Cink je eflkasan u prevenciji nastanka benignog uvećanja prostate. Dejstvo dva poslednja oligoelementa je sinergička.

Upotreba:   2 x 1 tableta dnevno ili kako lekar preporuči.

NAPOMENA:

Ovaj proizvod je namenjen isključivo muškarcima. Žene, pogotovu trudnice i dojilje, i deca, trebalo bi da izbegavaju upotrebu ovog proizvoda. Ukoliko već uzimate hormon estrogen ili lekove protiv epilepsije, posavetujte se sa svojim lekarom pre nego počnete sa upotrebom ovog preparata.

KONTAKT:    rbduna@gmail.com

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: