SambuRex – kraljevska zova

13 феб

SambuRex – kraljevska zova

samburex1.jpg
Proizvodi koji se mogu naći u mreži CaliVite su napravljeni tako, kako bi mogli pružiti najefikasniju pomoć u svim situacijama sa specifičnim izazovima, bez obzira da li se radi o tretiranju stresa, nesanici, dijeti ili o pripremi i jačanju organizma za zimski period. I baš ovo poslednje je dovelo do stvaranja proizvoda SambuRex, koji i Vama može pomoći u pravilnoj pripremi i prevenciji od neprijatnosti koje se javljaju tokom zimskih meseci.

U sastavu preparata SambuRex možemo naći samo takve prirodne materije, koje se već stotinama godina koriste u narodnoj medicini, međutim u ovom slučaju ih imamo zajedno u vidu jedne mešavine, u kojoj usled međusobnog sadejstva isti mogu još efikasnije doprineti očuvanju zdravlja.

Ovaj dodatak ishrani tečnog oblika je namenjen za jačanje imunog sistema cele porodice, od najmanjih da najstarijih članova. Baš iz tog razloga ne sadrži alkohol, pa ga tako mogu koritstiti i najmlađi, dok odrasle ne ometa u obavljanju svakodnevnih zadataka. Zbog svog prijatnog i prirodno slatkog ukusa ga čak i deca veoma lako prihvataju, a dodatna prednost je i to, što ne sadrži dodatni šećer, kao ni veštačke zaslađivače ili konzervanse.

Glavni sastojak je crna zova (Sambucus nigra), koja je prisutna u izuzetno koncentrovanoj formi (5000 mg/porcija), pa zbog toga već i u količini od samo jedne čajne kašičice dnevno može doprineti jačanju našeg imuniteta. Crnu zovu su često koristili i naši preci u slučaju prehlade i za ublažavanje neprijatnih simptoma upale grla. Pored toga, zahvaljujući blagom diuretičkom i laksativnom dejstvu može postati i stalni član kućne apoteke prirodnih sredstava za poboljšanje zdravlja. Sva navedena blagotvorna dejstva – zbog kojih je i primenjivana u narodnoj medicini – je potvrdila i savremena nauka, što se dokazalo putem brojnih ispitivanja.

Pored toga, visok sadržaj vitamina C doprinosi jačanju i pravilnom funkcionisanju imunog sistema. Treba znati da ovaj dodatak ima i antioksidantsko dejstvo, i može pomoći u odbrani od štetnog dejstva slobodnih radikala. Iako je crna zova i sama po sebi izuzetno efikasna lekovita biljka, preparat je dopunjen sa ehinaceom i astragalusom, kako bi zahvaljujući njihovom sinergističkom dejstvu mogli efikasnije da deluju na očuvanje našeg zdravlja. Echinacea je poznata lekovita biljka, a njene komponente pomažu funkcionisanje prirodnog odbrambenog sistema. Astragalus je jedan od najpopularnijih lekovitih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini i koristi se već stotinama godina.

SambuRex je dakle jedan kompleksni preparat, koji za celu porodicu pruža pomoć u jačanju otpornosti, posebno u nadolazećem periodu sa hladnim i neprijatnim vremenskim uslovima.

SambuRex – Kraljevska zova

Pažnja!

   • Nakon otvaranja proizvod treba držati u frižideru!
   • Upotreba se ne preporučuje deci ispod 3 godine starosti.
   • Uzimanje se ne preporučuje u periodu dužem od 8 nedelja.
   • Ososbe preosetljive na lekovitu biljku krstašicu (Cruciferae), kao i one koje boluju od autoimunih obolenja pa uzimaju imunosupresive, treba da izbegavaju primenu ovog proizvoda.
   • Proizvod ne može da zameni uravnoteženu i raznovrsnu ishranu praćenu zdravim načinom života.
   • Nemojte prekoračiti preporučene dnevne količine!
   • Držite van domašaja male dece!
   • U slučaju trudnoće ili dojenja, pre primene se konsultujte sa svojim lekarom!

 KONTAKT ADRESA ZA KOMUNIKACIJU:   rbduna@gmail.com

Izvori:

Inhibitory activity of a standardized elderberry liquid extract against clinically-relevant human respiratory bacterial pathogens and influenza A and B viruses – C. Krawitz1, M. A. Mraheil , M. Stein, BMC Complementary and Alternative Medicine

Volume 11.

Zakay-Rones Z, Thom E, Wollan T, Wadstein J. – Randomized study of the efficacy and safety of oral elderberry extract in the treatment of influenza A and B virus infections

Gyógynövénytár – útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz (* Biljoteka – Vodič za savremenu primenu lekovitih biljaka), Szendrei-Csupor, Medicina 2009.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: