PORUČIVANJE CALIVITA PROIZVODA

10 мар

Vrlo jednostavno.

Ja, lično, ništa ne prodajem. Proizvode Vam prodaje I šalje  kompanija. Ja samo stvarujem vezu između Vas i nje.

Kako?

1) Vi meni pošaljete na Mail ili mobilni telefon vaše podatke: Ime i prezime, tačnu adresu stanovanja na koju želite da vam proizvod stigne,  broj mobilnog ili kućnog telefona, jedinnstven matični broj građana i nazive proizvoda koje želite da dobijete.

Ja prosledim Vaše podatke firmi, i:

– Ako ste iz Srbije, oni Vam pošalju paket proizvoda,  karticu sa Vašim identifikacionim brojem, katalog proizvoda i poslovik firme na kućnu adresu, Vi platite pouzećem i proizvodi su Vaši. Nadalje možete poručivati sami telefonom ili mejlom.

– Ako ste iz Beograda ili Novog Sada, još je jednostavnije. Ponesite svoju ličnu kartu i lično posetite CaliVita kuću zdravlja u svom gradu, kažite da želite uključenje na IB 381 4324852 (Radunka Bogdanović) i dobićete željene proizvode za oko 30% jeftinije.

– Ako ste van Srbije, iz zemalja u okruženju, Evropske Unije ili neke druge države sa kojom CaliVita posluje, takođe, pošaljete mi lične podatke, ja prosledim firmi i Vi dobijate proizvod iz magacina zemlje u kojoj živite, najbližeg magacina u okruženju ili iz Roterdama direktno. Oni koji dobijaju proizvode iz Roterdama (EU), prvo dobiju profakturu, uplate preko svoje banke i dobiju proizvode za dan, najviše dva. 

Cene proizvoda u svim zemljama su iste, postoji samo mala razlika zbog različitog PDV među državama.

Ovim putem Vi dobijate proizvode oko 30% jeftinije jer postajete registrovani član kompanije. Osim toga, za svaku sledeću poštansku porudžbinu imate popust od dodatnih 5% od iznosa prethodnog računa, a ako u toku meseca kupite proizvode u vrednosti od 1000 do 3000 bonusnih poena ( u novcu je to oko 100 do 350 evra) – imate 4% povraćaja vašeg novca koji vam smanjuje cenu sledeće porudžbine za iznos koji ste ostvarili. 

 Ukoliko Vi i Vaši prijatelji kojima ste preporučili ove prizvode u toku meseca ostvarite kupovinu veću od 3 000 bonusnih poena, povraćaj može biti i veći, 7% ili 10% od ostvarene kupovine.

I to nije sve!

Ako u toku meseca sa svojim prijateljima, saradnicima i potrošačima ostvarite kupovinu u nivou 12 %, (ili još više, 15%, 18% ili 21%), onda povraćaj novca dobijate na ruke, dobijate platu.

Za one koji žele da reklamiraju proizvode i svoja pozitivna iskustva sa proizvodima, plata nema ograničenja.  Za najvrednije i uspešne u ovom poslu, osim plate, tu su nagrade, bonusi, putovanja po svetu i još mnogo toga.

Dakle, možete biti samo potrošač proizvoda, a ako Vam treba posao, možete biti i Šer marketing menadžer. Izbor je na Vama.

Ipak, najveća nagrada koju nudi CaliVita je zdravlje.

Zdravi bili!

Kontakt adresa:  rbduna@gmail.com

Telefon: 064/ 235 96 94

Centrala kompanije u Roterdamu

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: