Šta znači i zašto dopuna israni?

12 јун

     Svetska nauka se slaže da u ljudskoj ishrani globalno nedostaje od 30-60% hranljivih materija, tj onih bez kojih nema pravilnog rada naših ćelija.U atmosferi oko Zemlje danas ima samo 15% kiseonika (pre Drugog svetskog rata bilo ga je 32%), a u velikim mega gradovima u svetu svega 11%. Setimo se da naše ćelije mogu bez kiseonika samo 3 minuta, a u vazduhu ga nema dovoljno  – eto jedan od uzroka mnogih bolesti koje haraju svetom.

Nobelolovac Wartburg je jos 1966. god rekao:“Celija u kojoj nema kiseonika ima maligniteta!“

Calivita international, kuća zdravlja, koja prati naučna saznanja ima ekskluzivni preparat OXYMAX sa 12000 molekula kiseonika na milion delova vode, koji se resorbuje u krv i dolazi do svake ćelije i snabdeva je kiseonikom.To se odmah oseti: nestaje neprekidan umor, poboljšanje kod hroničnih bolesti, bolja koncentracija, nestaje glavobolja, nesanica, bolje varenje, lakše se diše (astma), nema hladnih nogu itd,itd…

Osim kiseonika u ljudskoj ishrani nedostaju minerali , vitamini, amino kiseline, enzimi. Bez ovih zastitnih materija ćelija ne može da obavi blizu 7000 biohemijskih procesa u sekundi, a zaštitnih materija nema i do 60% u ljudskoj ishrani.

Zašto nedostaju minerali, vitamini, enzimi, aminokiseline?

 Poznato je da je u drugoj polovini prošloga veka naglo i ekspanzivno cevetala hemijska industrija kroz proizvodnju pesticida, veštačkih đubriva, aditiva, emulgatora, veštačkih boja, salicila i konzervanasa kojima je bukvalno izvršena agresija na tlo i čijom dugodecenijskom upotrebom je, počrv od prskanja samog zemljišta od trave i korova, a onda i u svakoj fazi rasta i razvoja kultivisanih biljaka, zemljište postalo prezasićenotim hemijskim otrovima i u njemu su gotovo ubijeni svi prirodni sastojci od kojih je sastavljeno i naše telo. Plodovi koje ubiramo sa tog zatrovanog i hranljivim sastojcima ispošnjenog zemljišta ne mogu da sadrže ništa drugo no što ima u samom zemljištu iz koga crpu vodu i hranu. Preko tih plodova koji sve više postaju masa i zatrovana količina a sve manje stvarna hrana, mi sve te otrove unosimo u naš organizam. Oni se godinama talože u našem teleu, a kako telo nema dovoljne količine enzima, vitamina, minerala, aminokiselina i drugih sastojaka koji hrane naše ćelije i tako stvaraju prirodnu odbranu protiv uljeza, narušava se ta ravnoteža, naš organizam trpi i na kraju dolazi do bolesnog stanja koje je mnogo teže a često i nemoguće popraviti nego na vreme i redovno dodavati prirodne elemente preko prirodnih suplemenata i tako održavati ravnotežu u organizmu i ne dozvoliti da nedostatak  jednog ili više elemenata naruši naše zdravlje pa da se tek onda setimo da ga popravljamo i negujemo.

Drugi uzročnik bolesti 21. veka su paraziti.

Preteranom i nekontrolisanom upotrebom antibiotika paraziti su postali imuni na njih, u međuvremenu su mutirali i namnožili se pa ih je teško ubijati antibioticima koji su izgubili bitku u borbi sa njima.

Paraziti su, takođe, uzročnici većine bolesti koje prate čoveka u 21. veku. 

Pošto, za razliku od hemije,  jedino priroda za sve ima rešenje, stručni tim CaliVite napravio je najkvalitetniji prirodan antibiotik – Paraprotex sastavljen od 10 veoma delotvornih biljaka u borbi protiv svih parazita, preparat koji ubija preko 300 vrsta bakterija, virusa i gljivica, suzbija stresogenu alergiju i čisti metaboličku šljaku iz organizma na prirodan način i bez ikakvih posledica po zdravlje.

Stoga, za održavanje zdravlja u 21. veku treba dodati ono što nedostaje, ili kako je to lepo objasnio dupli Nobelovac LINUS PAULING: „SAVREMENI ČOVEK NEMA ŠANSE DA ODRŽI SVOJE ZDRAVLJE BEZ SVAKODNEVNOG UZIMANJA DODATAKA HRANE BILJNOG , ODNOSNO PRIRODNOG POREKLA“.

Upravo je to sadržaj programa preparata Calivite int. koji metodom LIOFILIZACIJE (obelezava 21 vek) Iz prirodnih izvora dobija preparate u kojima je očuvana bioloska vrednost. Zato su i efektivni po čovekovo zdravlje, jer je čovek deo prirode i samo u njoj može da dobije izlaz u svojim svakodnevnim zdravstvenim tegobama.

Podvlačimo da ispred programa Calivite stoji nauka i zakon svake zemlje u kojima se ona nalazi, a do sada je prisutna u 37 zemalja sveta, između ostalih i u čitavoj  Evropskoj uniji, a prisutna već punih 20 godina!

Sintetske preparate organizam ne moze da absorbuje u celosti, već se većim delom izlučuju van organizma i zato nisu efektivni.

Zaključak: zdravlje u 21. veku je NEPREKIDNA KOMPENZACIJA onoga što više nema u našoj ishrani u dovoljnoj količini sa ciljem da se održi jak imunitet koji će uspeti da se odbrani velikom broju uzročnika pogoršanja  zdravlja.

Zato je Calivita izbor, pa i ekskluzivna po mnogim svojim preparatima na Evropskom nivou i zahvaljujući tome što se drži prirode, njenih zakona i onoga za šta je nauka dala svoj pečat – daje zdravlje u skladu sa vekom u kome se nalazimo. A ovo je vek veoma intrigantan za zdravlje, vek pun sloboda i mogućnosti, ali uspešan je samo onaj koji ima zdravlje i koji ume da ga neguje!

Zdravlje, dakle,  nema cenu a bolest je najskuplja.

Zdravi bili!

rbduna2@gmail.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: