Jednostavna zaštita od elektromagnetnog zračenja -elektrosmoga

31 јул

COMMUNIGUARD

 Život je danas skoro nezamisliv bez upotrebe električnih uređaja. Tokom svakodnevnog života retki su trenuci koje provodimo u odsustvu električnih aparata. Uređaji u domaćinstvu, televizori, računari, laptop računari, kao i od svih njih najčešće korišćeni mobilni telefoni – koji se uglavnom drže u  blizini tela – okruženi su magnetnim poljima i poznato je da zrače i proizvode takozvani elektrosmog.

Cali Vita International misli na svoje korisnike i pomoću nauke i informatičara izrađena je samolepljiva informatička folija, COMMUNIGUARD , koja radi na principima biofizike. Ova folija pomaže u zaštiti naših tela od lošeg uticaja elektromagnetnog polja.

COMMUNIGUARD je informacijama tretirana folija, bazirana na principima biofizike, koja može pospešiti zaštitu i harmonizaciju našeg tela od štetnih efekata magnetnog polja. Svaki uređaj koji radi na struju okružen je električnim i magnetnim poljem. Najčešći izvor elektromagnetnog polja su aparati u domaćinstvu, monitori, računari, telekomunikacioni uređaji, televizori, mobilni telefoni, motorna vozila, a isto tako i obične električne žice i kablovi.
Communiguard je jako jednostavan za korišćenje. Kada se odvoji od podloge, treba samo paziti da se ne pokida ili zakine, te se nalepi na zadnji deo mobilnog telefona, ili na bateriju, na monitor računara, ili na bilo koji aparat koji koristimo u kuhinji ili u kancelariji. Nije potrebno puniti ga ili bilo što drugo.

Ipak,  pošto mobilni telefon najviše svi koristimo i zna se da 15 min. – jednokratnog telefoniranja već donosi veću ozračenost (pogledajte na slici)
Saveti za telefoniranje mobilnim: Ako je signal slab, treba izbegavati telefoniranje, jer je tada zračenje jače u cilju pronalaženja veze- signala
-u autu treba koristiti spikerfon ili slušalice kako bi se izbeglo veće zračenje.

 Iskoristite ovu jednostavnu zaštitu!

Zdravi bili!

rbduna2@gmail.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: