Kiseonik u kapima – hiperbarična komora u džepu

12 дец

HIPERBARIČNA KOMORA U DŽEPU

Izvor: Moj vitamin

1

Korišćenjem OXY MAX ili Low Deuterium Oksi Kristal –  kiseonik u naš organizam  ne ulazi pod pritiskom kao u baro-komori, tako da mogu da ga koriste SVI kojima je kiseonik neophodan u cilju popravljanja zdravstvenog stanja.  Prema rečima prof.dr.Valerije Sedlak-Vadoc kapi kiseonika mogu da koriste svi: od malih beba do najstarijih osoba, bez ikakvih mogućnosti pojave neželjenih simptoma.

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom. Sadrži 12.000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12)

Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok sa jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.

Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja. Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta.

Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i više godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje. Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Izvor života OXY MAX kiseonik

Šta je to? Bez ukusa, mirisa i boje, a bez njega nema života? Kiseonik! On je jedan od najučestalijih elemenata na zemlji. Pogledajmo na primer sebe. 96% našeg tela čine četiri glavna elementa: 3% azota, 10% vodonika, 18% ugljenika i čak 65% kiseonika. Dakle, ne oskudevamo u njemu, ili možda, i nije tako?Postoje razni oblici kiseonika na zemlji, čije nedostatke sve više osećamo jer ih nema u dovoljnim količinama.

Stotine milijardi ćelija našeg organizma ne može da opstane bez neprestane dovoljne snabdevenosti kiseonikom. Međutim, ćelije nisu u stanju da kiseonik preuzimaju neposredno iz vazduha i stoga im je potreban jedan specijalni prenosni sistem. Već i samo udisanje je jedan složen mehanizam. Pod kontrolom centralnog nervnog sistema dijafragma, a po potrebi i drugi disajni mišići obezbeđuju potrebnu snagu za udisanje vazduha. Kiseonik prolazi kroz filtere alveola (plućnih mehurića) u krv, odatle ulogu preuzima krvotok, koji pomoću pumpe (srca), saobraćajne mreže (krvnih sudova) i transportera (krvi) prenosi gasove do korisnika, samih ćelija.

U svakom minutu našeg života, u cilju održavanja stalnosti unutrašnje sredine (homeostaze), do ćelija mora da stigne 1 litar kiseonika. Kiseonik se u krvi nalazi u dva oblika. 99% ukupne količine kiseonika vezuje se za hemoglobin crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), a samo 1% se nalazi u slobodnom obliku rastvoren u krvnoj plazmi. Stoga, ceo sistem za snabdevanje kiseonikom može da se smatra kao jedinstvena celina: srce-pluća-krvotok-krv.

Dakle, ako naša spoljašnja sredina sadrži odgovarajuću količinu kiseonika, organizam je u stanju da ga preuzme i iskoristi.

Postoji li u našoj okolini ta potrebna količina kiseonika? Odgovor je nažalost negativan! Tokom proteklog (20-tog) veka pod uticajem tehnološkog razvoja i posledičnog aerozagađenja sadržaj kiseonika u atmosferi se neprestano smanjivao. Ovaj proces još uvek traje čiji je žalosni rezultat pad sadržaja kiseonika u vazduhu velikih gradova umesto nekadašnjih 22% pao na 12-15%. Stoga kiseonikom siromašna krvna plazma ima slično dejstvo na organizam kao kiseonikom siromašna morska voda na biljno-životinjski svet mora.

Nadalje, na snabdevanje organizma kiseonikom nepovoljno utiču i sledeći činioci:

 • · Nepravilno plitko disanje

 • · Pušenje (pasivno takođe)

 • · Sve učestaliji pad kvaliteta vode

 • · Nedovoljni unos čiste vode, a povećan unos raznih drugih napitaka(osvežavajuća pića,alkohol, kafa)

 • · Konzumiranje preterano prerađenih namirnica

 • · Veštačko osvetljenje i elektrosmog (TV ekrani, monitori, mikrotalasna pećnica)

 • · Preterana upotreba lekova

 • · Nedovoljna fizička aktivnost

Navedeni činioci mogu da se ispolje mnogim nespecifičnim simptomima kao što su: glavobolja, zamor, iscrpljenost, disajni problemi,  alergije i mnogi drugi.

Nadoknada kiseonika    OXY MAX    ili    LOW DEUTERIUM OXY KRISTAL

Pošto smo u modernom tehnološkom svetu trajno izloženi pomenutim uticajima, treba da smo svesni i da se od njih branimo.

U poslednje vreme vlada veliko interesovanje za mogućnost biološkog nadoknađivanja kiseonikom. Medju proizvodima najefikasnijim se pokazao stabilizovani kiseonik, koji se u molekularnom obliku apsorbuje tokom procesa varenja i tako dospeva u krvnu struju.

Dakle, stabilizovani kiseonik je u svojoj kategoriji pravi as, koji se diči sledećim osobinama:

– Ne razgradjuje se ni tokom više godina

– Nema negativnih dejstava te je savršeno bezbedan

– Ne stvara štetne slobodne radikale

– U organizmu je lako iskoristljiv

– Veoma je bogat kiseonikom (poredjenja radi, voda iz slavine sadrži 5-7, a izvorska voda 10-12 molekula kiseonika na milion čestica, a to je nekoliko hiljada puta manje od onog koliko sadrži stabilizovani kiseonik OXY MAX)

POZNATA DEJSTVA STABILIZOVANOG KISEONIKA OKSI KRISTAL:

Ø Pomaže snabdevanje ćelija kiseonikom i poboljšava metabolizam

Ø Detoksikuje telo i uništava aerobne i anaerobne bakterije u organizmu (streptokoke, stafilokoke, salmonele, koli-bakterije i druge klice)

Ø Ispunjava organizam energijom i time poboljšava fiziološke procese

Ø Podstiče apsorpciju i iskorišćavanje vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i lekovitog bilja

Ø Pospešuje cirkulaciju i time potpomaže u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja (infarkta srca, visokog krvnog pritiska, krvarenja u mozgu)

Ø Ublažuje simptome vezane za poremećaje disajnih organa

Ø Blagotvorno deluje kod povećane fizičke aktivnosti, posebno kod povećanih potreba sportista za kiseonikom

Ø Jača snabdevanje mozga kiseonikom i tako pozitivno utiče na sve mentalne funkcije

Ø 1924.G. Otto Warburg je otkrio da maligne ćelije bolje rastu bez kiseonika

BOLESTI KOD KOJIH JE Hiper Barična Oksigenacija TERAPIJA IZBORA ILI NEZAOBILAZNA POMOĆNA TERAPIJA 

o   DEKOMPRESIONA BOLEST

o   GASNA EMBOLIJA

o   GASNA GANGRENA

o   TROVANJE UGLJENMONOKSIDOM

o   MOŽDANI IFARKT NAKON AKUTNE FAZE

o   SRČANI INFARKT NAKON AKUTNE FAZE

o   OPEKOTINE

o   BOLESTI ARTERIJA I VENA: ARTEROSKLEROZA,RAYNAUDOVA I BURGEROVA BOLEST, TROMBOEMBOLIJE, VENSKI ULKUSI

o   ANGINA PEKTORIS

o   VASKULITISI KOD AUTOIMUNIH BOLESTI

o   MIGRENE I DRUGE VAZOMOTORIČNE GLAVOBOLJE

o   VASKULARNA IMPOTENCIJA I VASKULARNI STERILITET

o   ŠEĆERNA BOLEST I KOMPLIKACIJE KOD ŠEĆERNE BOLESTI: OŠTEĆENJE KRVNIH SUDOVA, GANGRENE I ISHEMIJE, OŠTEĆENJE VIDA,  OŠTEĆENJE BUBREGA

o   AKUTNA PSORIJAZA

o   SPOROZARASTAJUĆE RANE, ARTERIJSKI I VENSKI ULKUSI, POSTRADIJACIONA NEKROZA KOŽE, MEKIH TKIVA I RADIJACIONI CISTITISI I ENTERITISI

o   ŽELUDAČNI I DUODENALNI ULKUSI, ULCEROZNI I PSEUDOMEMBRANOZNI KOLITISI

o   VIRUSNI, TOKSIČNI I INFEKTIVNI HEPATITISI (ŽUTICE), CIROZA JETRE

o   REUMATOIDNI ARTRITIS

o   BRONHIJALNA ASTMA

o   MULTIPLA SKLEROZA

o   SINDROMI KRANIJALNIH NERAVA (N. TRIGEMINUS, N. FACIJALIS)

o   POLINEUROPATIJE (ALKOHOLNO, TOKSIČNE, DIJABETIČNE I VASKULARNE)

o   SKLERODERMIJA

o     STARAČKA DEMENCIJA I PARKINSONOV SINDROM

o   OSTEOMIJELITIS

o   AKUTNA GLUVOĆA, MENIEROV SINDROM I VRTOGLAVICE VASKULARNOG POREKLA

o   HERPES SIMPLEX I  HERPES  ZOSTER

o   AKUTNA ISHEMIJA RETINE I RETINALNI ARTRITIS 

Imajte kiseonika u organizmu i kad se vratite u gradsku gužvu, pomozite svom kardio-vaskularnom sistemu! U 1 litar negazirane mineralne vode se rastvori 10 do 60 kapi OXY MAX-a ili 10-30 kapi Low Deuterium Oksi Kristal i to se popije u toku dana. Ponesite svoj kiseonik sa sobom. 

Hiperbarična komora u džepu

Korišćenjem OXY MAX ili Low Deuterium Oksi Kristal –  kiseonik u naš organizam  ne ulazi pod pritiskom kao u baro-komori, tako da mogu da ga koriste SVI kojima je kiseonik neophodan u cilju popravljanja zdravstvenog stanja.  Prema rečima prof.dr.Valerije Sedlak-Vadoc kapi kiseonika mogu da koriste svi: od malih beba do najstarijih osoba, bez ikakvih mogućnosti pojave neželjenih simptoma

 LOW DEUTERIJUM OXY KRISTAL  sadrži magnetizovanu vodu obogaćenu sa stabilizovanim kiseonikom i smanjenom količinom deuterijuma u vodi. 

OXY MAX hiperbarična komora u džepu:  

Kapi stabilizovanog kiseonika koje se ukapaju u čašu negazirane mineralne vode nadoknađuju nedostatak kiseonika u našem organizmu. Kod prevencije vaskularnih oboljenja (gangrene) i problemima sa parazitima u organizmu. Pakovanje 60ml 

Odaberite zemlju i registrujte se (besplatno) preko datog linka a nakon dobijenog ličnog kodnog broja na svoj e-mail, kupite željene proizvode po diskontnim cenama.

https://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/category/registration/

7

3 реаговања на “Kiseonik u kapima – hiperbarična komora u džepu”

 1. Vladimir Duboka. 11 децембра, 2019 у 11:24 pm #

  Koliko bočica od 60 ml tečnog kiseonoka Oxy Max je adekvatno jednoj boci, od 10 lit, komprimovanog kiseonika na pritisak od 200 bar,a?

  Свиђа ми се

  • Duna 12 децембра, 2019 у 9:58 pm #

   Poštovani,
   Naš Ohy Max i Low Deuterium Oxy Crystal (duplo jači) nisu hiperbarična komora u pravom smislu već stabilizovani kiseonik u kapima koji se koristi oralno u čaši mineralne negazirane vode i razlaže se tek u želucu. To je kiseonik koga udišu bebe preko majčinog pupka. To je mnogo bolje, jednostavnije, delotvornije, jeftinije, komfornije, lakše I nema nikakvih štetnih posledica a koristi I delotvornosti su nebrojene. Koliko kapi? Zavisi od dijagnoza, stanja pacijenta….izgleda krvi …. da li se koristi u preventivne ili terapijske svrhe. Ne može se predozirati …
   Preparat je jedinstven I jedan iz grupe naših najprodavanijih proizvoda.
   Zdravi nam bili.

   Свиђа ми се

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jedno iskustvo u rešavanju problema alergije na ujed pčele | Zdravi nam bili - 17 августа, 2018

  […] sada je već prošlo sat vremena i ništa mi se nije dogodilo. Popio sam čašu vode sa 10 kapi OXYMAXa… Kako ja od septembra prošle godine uvek pijem nešto iz Calivite, šta misliš da li mi je nešto […]

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: