Srećna 2013.

31 дец

SREĆNI PRAZNICI

zoli22.jpgPoštovani saradnici,

Samo nas dani dele od završetka ove jubilarne poslovne 2012. godine.

Možemo sa zadovoljstvo konstatovati da je ona protekla radno ali u svečanom raspoloženju.

I ovoga puta možemo konstatovati da su ostvareni zavidni rezultati koji su se pre svega manifestovali kroz ostvernje novih nivoa, ostvarenje prava i učestvovanja na nagradnom putovanju na Seminaru Uspeha i svečanom godišnjem CaliVita Balu.

Naravno, veoma se radujem i čestitam na postignutom svakom pojedinačnom uspehu, jer su oni rezultat istrajnog rada na širenju ideje o mogućnostima življenja kvalitetnijeg života. Na tom putu uspeha, veliko priznanje pripada svakom pojedinom sponzoru, bez obzira na kom se nivou nalazi, što nesebično prenose svoja znanja i lična iskustva u cilju postizanja uspeha.

Velika zahvalnost pripada i lekarskom timu koji svoja stručna znanja o preparatima i njihovoj upotrebi prenose Članovima Mreže širom naše zemlje i u inostranstvu. Veoma sam zahvalan svim stručnim saradnicima na brojnim pedavanjima na seminarima, info večerima i konsultacijama, kao i stručnom timu lekara koji su učestvovali na izradi serije predavanja o preparatima i njihovoj nameni objavljenih na DVD-u, Divx i CD varijanti.

Šta očekivati u sledećoj godini?

Lično očekujem nastavak svih aktivnosti koje su rezultirale ovim uspehom ali i jačanje svežih i novih perspektivnih ideja vezanih za poslovanje i širenje posla u celini. To podrazumeva upoznavanje najšire populacije građana širom Srbije sa osnovnim vrednostima i misijom Firme, jačanju i usavršavanju savremenih komunikacijskih kanala, podizanju nivoa seminara i info večeri, kao i jačanju konstruktivne saradnje sa Menadžerima i stručnim saradnicima.

Ovom prilikom još jednom čestitam svim saradnicima na postignutim uspesima, zahvaljujem se na saradnji i želim Vam da Božićne i Novogodišnje praznike provedete u miru i veselju. U predstojećoj Novoj Godini želim Vam dobro zdravlje i puno uspeha, uz ostvarenje svih zacrtanih ciljeva.

Imre Parokai, Direktor

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: