Velika tajna o alergijama

12 феб

CaliVita InternationalVelika tajna o alergijama
 Čuli smo za nešto. Počeli smo da istražujemo, pa smo nastavili da istražujemo, pa smo još istraživali i onda smo na kraju i pronašli rezultate puno-puno istraživanja, koja su se bavila sa izuzetno jednostavnom mogućnošću za prevenciju alergija. Sada ćemo Vam otkriti te rezultate, kako biste i vi sami mogli da iste prosledite svima onima, kojima to može da pomogne!Alergija

  • Prema rezultatima jedne studije koja je rađena 2012., ispitivali su način ishrane više stotina trudnica. Želeli su da provere, koliki uticaj ima unos antioksidanata od strane majke na razvoj i nastanak alergija kod dece tokom prve godine života. Rezultati su bili prilično iznenađujući: kod onih trudnica, koje su imale redovan unos većih količina vitamina C tokom trudnoće, kod njihove dece je bio manji broj pojave alergija, astme i otežanog disanja, ekcema i alergije i preosetljivosti na određene namirnice.
  • Redovan unos vitamina C tokom ranog detinjstva takođe utiče na pojavu alergijskih simptoma. Nakon ispitivanja više hiljada dece između 6 i 12 godina starosti, utvrdilo se, da je broj pojave polenske groznice bio znatno manji kod dece, koja su redovno uzimala vitamin C.
  • Više studija je ukazalo na negativan odnos između redovnog unosa vitamina C i pojave astme. Utvrđeno je, da je manji unos vitamina C imao uticaj povećanja učestalosti pojave astme, kao i, da su osobe sa težim oblicima astme imali niske nivoe vitamina C.
  • Studije su istakle i činjenicu, da količina histamina u vezi sa histaminom umnogome odgovorna za razvoj alergijskih simptoma. Prema rezultatima, što je nivo vitamina C bio niži, to je nivo histamina bio viši. Nakon davanja 1000 mg vitamina C tokom tri dana, pokazalo se, da je značajno opao nivo histamina odgovornog za nastajanje simptoma alergija! Dakle, ako se smanji nivo histamina, može se smanjiti i pojava simptoma alergija!

Da li ste pomislili na to, da pored antihistamina koji nas čine pospanim i pored steroida, koji imaju drastična sporedna dejstva, da postoji i jedna druga opcija, koja na prirodniji način može da pomogne protiv alergija, koje nam zagorčavaju život?

Pszt! Recite za ovo i drugima!

Da li ste znali, da mnogi pate od polenske groznice i alergija tokom cele godine, bez obzira na to, koje je godišnje doba? Osim polena, neprijatne simptome može da izazovu grinje, dlake kućnih ljubimaca, kao i razne gljivice.

Naravoučenije: Rešenje je jednostavno. Unošenjem kvalitetnih prirodnih dodataka ishrani (suplemenata) većina ljudi sa problemima alergijske prirode rešili bi se neprijatnosti alergije koje ih svakodnevno prate i živeli bi kvalitetnije i zdravije.

Dnevna potreba ljudskog organizma za vitaminom C u 21. veku kreće se od 1000 do 3000 mg dnevno, što zavisi od starosne dobi, ishrane, pušenja i zdravlja pojedinaca.

CaliVita Vam nudi čitavu paletu prirodnog C vitamina za decu i odrasle sa postepenootapajućim svojstvom u našem organizmu tako da on bude obskrbljen njime u svakom trenutku tokom 24 sata.

Primer poređenja sadržaja vitamina C u namirnicama i suplementima: Jedna tebleta C 500 sadrži količinu vitamina C koliko sadrži i 1 kg pomorandži ili 10 kg jabuka!

Ako ste pronašli sebi odgovarajući C vitamin, javite se administratoru ovog Bloga i proizvodi će Vam stići na kućnu adresu.

Zdravi bili!

C Za decu

Vitamin C za decu

C

Vitamin C za stariju decu i odrasle

2

Vitamin C sa flavonoidima u tečnom obliku

Korišćeni izvori:

Associations between Maternal Antioxidant Intakes in Pregnancy and Infant Allergic Outcomes – C.E. West, J. Dunstan; Nutrients. 2012 November; 4(11): 1747–1758.

Antioxidant Intake in Pregnancy in Relation to Wheeze and Eczema in the First Two Years of Life – S. Martindale, G. McNeill; Am J Respir Crit Care Med. 2005 Jan 15;171(2):121-8.

Association of Antioxidants With Allergic Rhinitis in Children From Seoul – Ju-Hee Seo, Sung-Ok Kwon, So-Yeon Lee;  Allergy Asthma Immunol Res. 2012 Nov;4:e142

Dietary antioxidants and asthma in adults –B D Patel, A A Welch;

Plasma concentrations of dietary and nondietary antioxidants are low in severe asthma – N.L.A. Misso, J. Brooks-Wildhaber; Eur Respir J 2005; 26: 257–264

Histamine and Ascorbic Acid in Human Blood – C. Alan,  B. Clemetson, J Nutr. 1980 Apr;1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: