Bioharmonex 3 – harmonizujte svoj život i zdravlje

15 мај

Novi BioHarmonex 3. generacije

Ljudski organizam se može posmatrati poput jednog „samoodržavajućeg sistema”, koji je neprestano u funkciji. Svakog trenutka, bez prestanka obavlja samokorekcije naspram idealnih vrednosti, a to je potrebno zbog stalno promenljivih unutrašnjih i spoljašnjih okolnosti. Ovu sposobnost adaptacije, uz pomoć koje naš organizam obezbeđuje relativnu biološku ravnotežu nazivamo homeostazom.

Na neprestano menjanje okolnosti ukazuje i ta činjenica, da se svake sekunde u našim ćelijama odvija prosečno 7000 hemijskih reakcija. Kordinacija tih hemijskih reakcija se odvija putem elektromagnetne biokomunikacije, u vidu talasa.

U ćelijama informacije mogu biti u različitim formama – električne, magnetne, elektromagnetne, mehaničke, koje međusobno mogu menjati oblik i formu. Biorezonancija je princip koji se bazira na uticaju na povratnu spregu elektromagnetnog polja (tzv. biofeedback), kada se organizmu ili određenim organima emituju njihovi sopstveni elektromagnetni talasi.

Vremensku regulaciju metabolitičkih procesa organizma i adaptacionih funkcija obavljaju unutrašnji i spoljašnji ritmizatori. Spiralna molekula u DNK sadržaju ćelije čuva arhivirano tzv. biofotone, koji prilikom oslobađanja snabdevaju ćelijsku plazmu i susedne ćelije uputstvima, na taj način upravljajući njihovim funkcijama. Na ovaj proces mogu uticati brojni faktori. Spoljašnji faktori mogu biti npr. promene godišnjih doba, promene gravitacionih, magnetnih ili elektromagnetnih uticaja okoline, a unutrašnji faktor može biti npr. i sam proces starenja.

Stalne promene, kao i štetni unutrašnji i spoljašnji faktori (uticaji sredine, nepravilna ishrana i neodgovarajući način života, kao i promene do kojih dolazi starenjem) negativno utiču na procese stvaranja energije tela. Ovaj proces počinje već u dvadesetim godinama starosti, a do 40-ih godina se nivo energije smanji na oko 80 procenata. Usled smanjenja energije dolazi do sve češćeg disbalansa biološke ravnoteže, za čije održavanje organizmu je potrebno utrošiti sve više energije. Za procese samokorekcije granicu predstavljaju samo naše zalihe energije, koje postaju sve manje prolaskom vremena i starenjem organizma. Ukoliko dođe do značajnijeg pada „fizičkih sposobnosti” i oslabljeni organizam sam od sebe nije više sposoban da pravilno obezbedi potrebene količine energije, brojni važni unutrašnji procesi mogu biti ograničeni, što naposletku može dovesti do rizika od pojave raznih obolenja.

Cilj biorezonancije je direktna komunikacija između ćelija i organa u vidu ćelija-ćelija ili organ-organ, za postizanje optimizacije metabolitičkih procesa. Tretiranje primenom biorezonancije može imati blagotvorno dejstvo na životne procese i na energetsku snabdevenost tela, usled čega dolazi do harmonizacije i oporavka celog organizma.

Bioharmonex je jedan biorezonantni uređaj niske radne frekvencije, niskog emisionog polja, koje stvara pulsirajuće elektromagnetno polje, namenjeno ličnoj upotrebi, koje blagotvorno utiče na međusobnu biokomunikaciju ćelija i tkiva. Sa ponosom vam predstavljamo rezultat našeg najnovijeg razvoja, uređaj BH-3, koji je od sada svima nama dostupan.

BioHarmonex BH3 je uređaj nove generacije, koji je zadržao već poznati visoki kvalitet i upotrebljivost, a poboljšan je sa brojnim unapređenjima. Postao je ne samo još jednostavniji za upotrebu, nego je dobio i „ozbiljniji” izgled, kao i pet novih programa.

Novom BioHarmonex uređaju poslednje generacije je pored već postojećih dobro poznatih 20 programa dodato 5 novih programa.

Ženski ciklus (Menses)

Prema nekim spiritualnim shvatanjima trajanje ciklusa žena i mesečeve mene od 28 dana je definitivno povezano, što suštinski definiše žensko biće. Ovaj program sa svojim vibracijama je sinhronizovan sa ženskim ciklusom. Kao dopunski programi mogu se koristiti i programi Hormone, Skin, Detox i Biorhythm.

Prostata (Prostate)

Program namenjem muškim osobama, koji se posebno preporučuje gospodi u srednjem ili starijem dobu. Može se izuzetno dobro kombinovati sa programima Biorhythm, Forewer Young i Urinary.

Antifront (Antifront)

Postoje ljudi koji su mnogo osetljiviji na promene frontova i meteoroloških uslova. Većina nas uglavnom sa lakoćom može prebroditi ove promene, ali u ovom savremenom dobu, drevno i osnovno instinktivno ponašanje se sve više potiskuje. Ovaj program se veoma dobro može kombinovati sa programima Pain, Circulation i Biorhythm.

Mentalni oporavak (Mental Recharge)

Ovaj program se preporučuje osobama koje su često i/ili dugotrajno izložene značajnom uticaju stresa, ili u situacijama kada je potreban značajniji mentalni napor (npr. ispitni rok). Posebno se preporučuje u kombinaciji sa programima Nerves, Relax, Circulation i Biorhythm.

Limfni sistem (Lympahtic)

Limfni sistem čini veoma važan deo našeg imunog sistema. Limfne ćelije se nalaze svuda po našem organizmu, svuda gde postoji mogućnost kontakta sa stranim materijama. Vibracioni talasi ovog programa su sinhronizovani sa funkcionisanjem limfnog sistema. Kao dopunski programi mogu se koristiti Immune, Circulation i Detox.

Ostale karakteristike:

· Mogućnost trostepenog podešavanja intenziteta programa

· Mala veličina, lako prenosiva, sa jednostavnim upravljačkim komandama

· Moderna forma, sa LCD displejom u boji

· Meni i operativni sistem na 20 različitih jezika

· AAA baterije koje se veoma lako mogu menjati i samostalno.

Mali i lako prenosivi uređaj se slobodno može koristiti i na radnom mestu i tokom putovanja.

PAŽNJA:

Osobe koje koriste pejsmejkere, slušne aparate ili neke druge medicinske pomoćne uređaje, pre upotrebe ovog uređaja treba da se konsultuju sa svojim lekarom!

Cena:  61 600 Din
Ako ste odlučili da uložite u svoje zdravlje, javite se administratoru ovog Bloga.
Ako želite da saznate više, kliknite ovde i preuzmite materijal: 4rcuwj6

Bioharmonex

Bioharmoneh

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: