CALIVITA – GARANCIJA KVALITETA

5 јун

Kvalitet nema alternativu

Jedina vredna stvar u životu koja se ni sa čim ne može platiti jeste sam ŽIVOT. Stoga sve što služi njegovom očuvanju, produžetku i ulepšanju dobra je investicija, od čega je svakako najvrednije očuvanje zdravlja.
Mi iz CaliVite, služimo ovom najvažnijem cilju, našem zdravlju, svakim minutom rada svih naših Članova, i svakom parom koju potrošimo na istraživanja i razvoj proizvoda. I rukovodstvoi i naše kolege veruju da je zdravlje naših korisnika vredno svakog truda, novca i energije koje ulažemo u njega. Osnovni uslov za nekoga ko želi da se priključi CaliViti je da u ovo iskreno veruje.

Služenje očuvanju zdravlja su već i ranije mnogi istakli na svoje zastave, a mnogi će i posle nas. Čitava se industrijska grana zasniva na ovom cilju. Međutim, ne uspeva svakome da tokom procesa proizvodnje u potpunosti udovolji osnovnim principima CaliVite, koje je naizgled teško usaglasiti, ali koji u svakom slučaju čine garanciju kvaliteta.

Isključivo prirodni aktivni sastojci
Ljudski organizam je živi organizam i kao takav predstavlja deo prirode, a u skladu sa tim, mi doprinosimo otklanjanju problema koji u njemu nastanu, aktivnim supstancama koje dobijamo iz prirodnih izvora.

Biljke koje daju većinu aktivnih komponenti, sastojke željenog sastava, najefikasnije stvaraju i akumuliraju u svom prirodnom okruženju i pod neometanim uslovima. Kada biramo naše izvore snabdevanja, to je upravo jedan od najbitnijih kriterijuma.
Prikupljanje lekovitog bilja ne može biti neograničeno, ne sme dovesti do prevelikog smanjivanja broja jedinki ili ugrožavanja određenih vrsta, niti do gubitka ravnoteže prirodnih staništa.
Aktivnosti CaliVite ni u kom slučaju ne mogu dovesti do oštećenja prirode i zagađivanja životne sredine.

Zdravlje potrošača je iznad svega
Nama je zdravlje naših potrošača važnije od njihovog momentalnog zadovoljstva.
CaliVita proizvodi se proizvode od isključivo prirodnih sastojaka, koji su odobreni za uputrebu nakon prethodno obavljenih naučnih istraživanja i eksperimenata, i koji su napravljeni uz poštovanje tehničkih procesa.
Mi pružamo detaljne informacije o svim našim proizvodima, u vidu informacija u katalozima, na pakovanjima i uz pomoć naših predstavnika mreže i putem raznih publikacija. Informacije uključuju indikacije za upotrebu, način upotrebe, količinu i doziranje, eventualne nuspojave i dosadašnja iskustva sa proizvodima.

Kvalitet nema alternativu
CaliVita obezbeđuje svojim korisnicima najbolje moguće aktivne sastojke. Mi brinemo o našim proizvodima tokom njihovog razvoja i upotrebnog roka, mi ih poboljšavamo ili menjamo novijim proizvodima, jer samo najaktuelniji, najsavremeniji i najbolji proizvodi u svojoj kategoriji zaslužuju da nose naziv \“CaliVita\“.

Mi kontinuirano proširujemo paletu naših proizvoda, kako bi pospešili opšte zdravlje ljudi. Naši proizvodi ispunjavaju kako Američke, tako i standarde i odredbe o kvalitetu Evropske Unije, i ostalih zemalja. Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i kad se radi o njihovom sastavu aktivnih supstanci, i kad je u pitanju njihovo pakovanje i ostale fizičke karakteristike. Ukoliko i ne uspemo da dostignemo idealne parametre, nećemo posustati, već naprotiv – bićemo još više rešeni da ih dostignemo.
U našem slučaju, kvalitet je i bukvalno od vitalnog značaja. Stoga, nadgledamo sve aktivnosti kompanije CaliVita primenom sistema obezbeđenja kvaliteta, u koji su uključene razne države, naše kolege i članovi naše mreže.

Naša uloga kod očuvanja zdravlja počinje sa našim proizvodima. Ostali važni segmenti usluga koje pruža CaliVita su: širenje informacija i znanja o tome kako sačuvati zdravlje, saveti vezani za lične probleme, uputstva, … Mi možemo da ispunimo zahteve naših Članova, Menadžera, dobavljača, ali to uvek činimo tako da ne odbacujemo pravo da sumnjamo… u to da li smo mogli još bolje.

Pazljivo birani

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: