Pozitivna energija CaliVitanaca

15 јул

Latinkin raj

Zahvaljujući CaliViti i njenim info večerima i lekarskim predavanjima upoznala sam divne, pozitivne, duševne ljude i stekla divna prijateljstva.Ustvari, u tim CaliVitanaca i ne ulaze negativci i zloće. Za njih tamo nema mesta. Ne bi mogli da opstanu među toliko pozitivne energije koja izbija iz svakog CaliVitanca, buja kao aprilska trava i širi se poput sunčevih zraka nalazeći put samo do onih koji su bogati pozitivnom energijom i voljni da je nesebično dele.

U CaliViti nema energetskih vampira.

Tako sam upoznala i krotku, staloženu i uvek nasmejanu Latinku Mitić iz Rudara, vatrenu CaliVitanku željnu da pomogne svakom ko je spreman da je sasluša i posluša. Druženje je učinilo svoje, postala mi je veoma draga pa je doživljavam kao rođenu sestru.

Prošle subote smo sa sponzorom profesorom Zoranom Anđelkovićem, menadžerom u CaliViti, posetili našu drugaricu Latinku u njenom lepom selu nadomak Leskovca.

Ulazak u njeno dvorište za mene je bio ulazak u prelepu botaničku baštu. Malo dvorište ali tako lepo i kreativno organizovano u veliku botaničku baštu bogatu raznoraznim biljkama i biljčicama, kamenčićima i kamenjem, stepenastim stazicama, cvetnim kapijama obloženim bršljanom, biljnim nadstrešnicama, saksijama koje oivičuju staze ili vise okolo prepune raznim cvetovima, cvetićima, travkama, lozicama, kaktusima…  kao i ćupovima, buradima, točkovima od zaprežnih kola… koje su većina ljidi pobacali ili zaboravili po starim tavanima i podrumima.

Moja Latinka čak ni stare patike ne baca. Kod nje i one, kad isluže svoje, postaju dom za biljčice i tako nastavljaju da žive novim životom.

U njenom dvorištu hladovine ima i po najvrelijem letnjem danu, a posebnu čar toj lepoti pružaju žubori dva potočića koji se slivaju niz organizovan kamenjar obrastao jagodicama i raznim biljem kikotavo se slivajući u jezerce pri dnu.

Nihov duet je pravi raj za uši i dušu.

Vredna, kreativna, gostoprimljiva i složna porodica Mitić baš ume da uživa u lepoti prirode.

Srećno i dugovečno im bilo.

2 реаговања на “Pozitivna energija CaliVitanaca”

  1. Latinka 15 јула, 2013 у 3:16 pm #

    Draga moja drugarice Duno. Kao sto si napisala, samo pozitiva opstaje u CALIVITI. A ti si jedna od mnogobrojnih u ovoj velikoj porodici pune zdravlja , i dobrog raspolozenja, spremni da pomognu svima koji traze pomoc i zele da zive kvlitetnijim zivotom. Nas tim uvek je na raspolaganju za sve otvorene duse . ZDRAVA BILA. HVALA ZA PREDIVNO DRUZENJE.

    Свиђа ми се

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pozitivna energija CaliVitanaca | zdravljeinovac - 15 јула, 2013

    […] Pozitivna energija CaliVitanaca. […]

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: