PARAPROTEX – ZAŠTITA PROTIV ULJEZA

25 окт

Paraziti su zlo 21. veka

Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više milijona parazita? Čime se Vi branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provetravanjem? Iako smo skloni verovanju da je ljudski imuni sistem zimi više oslabljen, ne smemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. I mada postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu da budu izrazito štetni po naš organizam, pa od ovih vredi da se zaštitimo.

Pojavljivanju preparata ParaProtexa na tržištu prethodio je dugotrajni istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas važi kao jedan od najuspešnijih proizvoda naše firme.

Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtexa bila je želja da pomognemo u odbrani organizma od parazita sa kojima možemo doći u kontakt svakodnevno.

Njegove aktivne supstance s jedne strane čine opšte poznati sastojci, kao što su ekstrakt semena grejpfruta, beli luk, orah, karanfilić, dok smo ovima istovremeno dodali i neke druge vredne lekovite biljke, koje se već hiljadama godina koriste u narodnoj medicini, kao što su na primer rangunska puzavica, izmirna smola, žutika, kao i argentinski Pau D’Arco.

A sad da vidimo, na koji način ovi sastojci ponaosob čine ovaj preparat toliko uspešnim!

PraProtex obrada 1

Rangunska puzavica je biljka čija je postojbina Indija, i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i lekoviti melem.

Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah usled sadržine joda mogu da pomognu u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutrašnje čišćenje.

Druga lekovita biljka koja je korišćena, a takođe je snažno sredstvo za čišćenje, jeste seme grejpfruta, tj. preciznije, njegov uljani ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja  nije štetna za bakterije koje su korisne za rad creva.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne materije. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a i u gljivičnoj sredini može da pomogne u zaštiti organizma.

Žutika poseduje efekat čišćenja, a može da deluje imunostimulativno i u borbi protiv bakterija. Jača imuni sistem, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne materije.

Izmirna smola je bogata kalijumom, natrijumom, silicijumom, cinkom i hlorom, pa može da podstakne čišćenje organizma od nagomilanih štetnih materija. Štiti i podstiče funkcionisanje jetre, a jača i sistem za varenje.

Beli luk se spominje već u najranijim spisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili da bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj kondiciji. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunom sistemu, pa i u gljivično-bakteriološkoj sredini može da pomogne u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji poseduje antibiotički efekat, već su ga i naši dedovi i naše bake s uspehom koristili za vreme prehlada. Njegovo uzimanje deluje stimulativno na varenje, a ograničava i meru slepljivanja holesterola na zidove krvnih sudova.

Pored navedenih biljaka u preparat sadrži još I Mirišljavu pepeljugu,  ulje kraljevskog oraha i prah crnog oraha.

Sigurni smo da ste Vi na tržištu već sreli određenje preparate u kojima se neki od gore spomenutih sastojaka, kao isključivi aktivni princip, koristi pojedinačno. Međutim, zašto bi Vi baš njih odabrali, kada kod nas možete pronaći sve to u jedinstvenom sastavu, unutar jedne jedine tablete?

Jer ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

Isprobajte što pre naš ParaProtex preparat, i videćete da će ovaj dodatak ishrani postati stalni deo Vaše kućne apoteke!

Da li ste znali da tahebo nema inhibitorni efekat na dobroćudne bakterije, dok istovremeno inhibira deobu potencijalno štetnih bakterija koje se nalaze u crevima (E.coli, Clostridium perfinger)?

Једно реаговање на “PARAPROTEX – ZAŠTITA PROTIV ULJEZA”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bakterije sve jače, antibiotici sve slabiji | Živi zdravo - 29 септембра, 2015

    […] ParaProtex, […]

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: