„Kude je taj Niš?“

27 окт

Još jedno uspešno i veoma sadržajno i informacijama bogato CaliVita info veče u Nišu

Niš, Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju

Subota, 26. 0ktobar 2013.

Domaćin večeri, Olgica Đaković (VMA) veoma nadahnuto, nenametljivo ali argumentovano govorila je o prednostima i pozitivnim stavovima CaliVita kompanije koja promoviše pre svega čuvanje i negovanje zdravlja i pozitivan stav prema životu i okruženju, nudi finansijsku nezavisnost i slobodu kao i lepa druženja, nova prijateljstva i nesebičnu pomoć svima koji se odluče za kvalitetan i zdrav život.19

Lekarsko predavanje, dr Katarina Kaća Nikolić, niški lekar sa dugogodišnjim i bogatim iskustvom, prepuna znanja i uvek spremna da ga podeli sa nama, govorila je o kardiovaskularnim problemima, prevenciji i lečenju. Tema veoma aktuelna za nas jer je Srbija na trećem mestu po ovim bolestima i smrtnosti od njih. Poražavajuće je saznanje da u Srbiji na svakih 15 minuta umre jedna osoba od kardiovaskularnih bolesti, da su samo prošle godine ove bolesti odnele 50% od broja umrlih, odnosno oko 55 000 ljudi, a od toga 35 000 žena i 20 000 muškaraca.
Takođe, veoma alarmantna i uznemiravajuća je činjenica da to više nisu bolesti starijih nego je granica pomerena i spustila se i na tridesetogodišnjake.
Čuvanje srca je čuvanje života, to moramo da shvatimo ako želimo da živimo, a svi to želimo, zar ne?

6 2 3 4 5
O tome kako su ona i njen suprug profesor Zoran Anđelković, menadžeri Calivite izgradili i dalje uspešno grade svoju mrežu potrošača i saradnika, nadahnuto, jednostavno i toplo prezentovala je Radmila Rače Anđelković, takođe menadžer CaliVite. Radmilino iskustvo je toliko zainteresovalo neke prisutne da je nakon završetka večeri morala da im potanko objasni način svoga uspeha.

8 717

Dr Mirjana Babić Simić iz Beograda, redovno aktivno prisutna na ovim večerima je takođe podelila sa nama svoja iskustva i podsetila da ljudi na našim prostorima redovno zapostavljaju svoje zdravlje i da im je sve drugo preče od zdravlja. Za sve drugo nađu para, a kad je zdravlje u pitanju nikad ih nema. Zato i plaćamo cenu bolestima koje odnose mnoge živote, dovode do nekvalitetnog života i zagorčavaju život i bolesnima i njihovom okruženju – najčešće deci.
„Izlaza ima, samo ljudima fale informacije. Drago mi je što se Niš budi“, rekla je dr Mira.

11 10
Nakon info večeri, po običaju, razmenjuju se iskustva, pitaju lekari za savet i preporuku, uspešni saradnici za savet u građenju mreže i iskustvima u mrežnom marketingu, sklapaju se nova poznanstva i prijateljstva i učvršćuju postojeća.
Naš leskovački tim koji redovno prisustvuje info večerima u nišu, pre povratka na jug obavezno svrati u neku pekaru na nadaleko poznat niški burek, jer bez toga kao da niste ni bili u Nišu.
Naravno, tu je uvek CaliVita Digestivni enzim koji će sve to lepo da svari pa se ne bojimo posledica.

🙂
Sledeće info veče u Nišu biće 30. Novembra 2013 kada će domaćin večeri biti vojni kardiohirurg general dr Vladislav Stepić a lekarsko predavanje dr Svetlana Živić.

Ne propustite da dođete sa svojim prijateljima i komšilukom. Informacija o zdravlju nikad dosta.

Za sva obaveštenja javite se na telefon 069/235 96 94 ili

mail: rbduna@gmail.com

Zdravi i dugoveki bili!

12 13 14 15 16 18

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: