Ako ne napraviš korak napred, nikad se nećeš maći s mesta

3 нов

2. novembar 2013.

Poslovni CaliVita seminar u Beogradu

Hotel Hajat, Kristalna dvorana.

Jutro hladnjikavo i ptresvučeno u gustu maglu, „prst pred okom se jedva vidiš“, ali to nije smetalo da naša ekipa krene put Beograda na veliki CaliVita međunarodni događaj – jesenji seminar. I magla nije mogla da odoli našim željama i očekivanjima od ovog divnog dana, pa je uskoro dan prepustila divnom i toplom miholjskom suncu koje nas je pratilo tokom čitavog dana.

IMG_3651 IMG_3650

Kristalna dvorana hotela Hajat prepuna.

Bilo je lepo ponovo se stesti sa prijateljima i poznanicima i upoznati nove drugare Calivitance.

Bilo je zadovoljstvo čuti iskustva i savete lekara, naoružati se novim znanjima i iskustvima u čuvanju i negovanju zdravlja kako bi naša pomoć onima kojima je to potrebno bila što efikasnija i uspešnija.

Bilo je lepo čuti nova iskustva i savete najuspešnijih i uspešnih menadžera kao i iskustva i planove onih koji su na početku ali sigurnim koracima grabe napred.

Bilo je zadovoljstvo biti na istom zadatku sa ljudima iz mnogih zemalja iz okruženja i Evrope i čuti da nam se poslovna mogućnos proširila i na Albaniju koja je baš danas postala član velike CaliVita porodice.

2 3 4 5

1

Posebno zadovoljstvo za mene je predstavljao prvi susret i lično upoznavanje Sa mojom direktnom saradnicom iz Podgorice (Crna Gora), Valentinom Tinom Stijepović sa kojom nas je upoznao i spojio ovaj blog pre više od godinu dana ali nam se tek sada pružila mogućnost da se i lićno upoznamo.
Moja Tina je ovog oktobra prvi put ostvarila nivo 12% na čemu joj srdačno čestitam. Onda je rešila da najzad upozna svoj CaliVita tim u Srbiji i tako stigla u Beograd.
Baš tako sam je i zamišljala, visoku, nasmejanu, lepu, srdačnu, pozitivnu.

1 2 3 4 IMG_3670 2

Slikanje sa najuspešnijim menadžerima, svojim višim sponzorima, takođe, nikako ne sme da se propusti. Tek da znaju da smo tu, da sledimo njihove korake i da imamo žarku želju da uspemo u onome što radimo.

IMG_3656 IMG_3657 IMG_3658 IMG_3659

A na pauzi – malo ćaskanja, malo razmene iskustava, malo slikanja sa prijateljima u holu hotela ili ispred ulaza u hotel odakle se pruža divan pogled na Beli grad. 

1 2 3 4 IMG_3652 IMG_3653 IMG_3668 IMG_3671

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: