Za bolji i bezbedan umni rad

11 нов

Za studente, vredne đake i sve koji su iz bilo kog razloga izloženi povećanom umnom naporu, uz CaliVitine prirodne preparate, lakše će podneti psihički napor, bolje se koncentrisati na rad, bolje pamtiti i postići bolje rezultate u radu.

Energy&Memory (90 tableta)

Energy&Memory Vam mogu pomoći u pružanju podrške organizmu u slučaju povećane izloženosti stresnim situacijama i umnim poslovima a istovremeno osvežava i energizuje telo. 

Pošto sadrži guaranu, kojoj je glavni aktivni sastojak kofein, može doprineti lakšem održavanju budnosti i sposobnosti obavljanja fizičkih aktivnosti usled blagog povećavanja snage mišića. Holin i lecitin doprinose optimalnijem funkcionisanju nervnog sistema, a imaju i blagotvorno dejstvo i na kardiovaskularni sistem. Antioksidanti u sastavu preprata doprinose odbrani ćelija od štetnog dejstva slobodnih radikala, a magnezijum igra važnu ulogu u pravilnom funkcionisanju mišićnih tkiva i nervnog sistema.

Energy & Memory je kompleksni dijetetski suplement koji daje stimulativan efekat uz pomoć prirodnog kofeina iz guarane, lecitina, vitamina koji poboljšavaju mentalne i fizičke aktivnosti, kao i minerala i antioksidanata. Ovaj proizvod smo razvili za one koji preferiraju prirodne načine za očuvanje performansi i koncentracije tokom perioda mentalnog i fizičkog napora.

Pomaže kod depresije, vrtoglavice, malaksalosti i opuštajuce deluje na mišice i kao takav neophodan je i za regulisanje visokog krvnog pritiska, povecava budnost i moć razmišljanja, pozitivno deluje na uslovne reflekse, smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti, i daje nam osećaj psihicke svežine i dodatne fizicke energije, poboljšava koncentraciju i radnu sposobnost, Pospešuje rad centralnog nervnog sistema i nadbubrežne žlezde, popravlja rad srca i krvotoka i ubrzava razmenu ugljenih hidrata.

Sastav:

200 mg Holin

100 mg Gvarana

100 mg Lecitin

60 mg Vitamin C

10 mg Vitamin E

50 mg Magnezijum

5 mg Cink

20 mcg Selen

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje podnose veliki mentalni napor, kao što su studenti tokom ispitnih perioda, zaposleni koji su izloženi velikoj količini stresa, u cilju očuvanja koncentracije i pomoći u borbi protiv umora
  • Sportistima i osobama koji podnose veliki fizički napor, u cilju povećanja njihovih performansi
  • Osobama koje su na dijeti namenjenoj mršavljenju
  • Vozačima, za bolju pažnju i reflekse
  • Svima koji žele da se bore protiv umora i poboljšaju opšte zdravstveno stanje

Jedna tableta Energy & Memory obezbeđuje toliko kofeina kao jedna espreso kafa.

Da li ste znali da je tokom 2004. više od jedne trećine populacije odraslih amerikanaca zaspalo tokom upravljanja motornim vozilom – prema sopstvenim priznanjima?

Upotreba: 2-3 puta po 1 tabletа dnevno.

Omega 3 Concentrate (100 tableta)

CaliVitin Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije.

Све веeći broj istraživanja otkriva značaj Omega-3 masnih kiselina na ljudsko zdravlje, uključujući zdravlje kardiovaskularnog sistema, psihičko zdravlje, pa čak imaju znatan uticaj i na održavanje zdrave kože i kose.

Omega 3 su polinezasićene esencijalne masne kiseline. Mogu biti biljnog ili životinjskog porekla. Najbogatiji izvori omega 3 masnih kiselina su: riba, naročito iz hladnih mora, orasi, fitoplankton i ulje lanenog semena.

Omega 3 masne kiseline se moraju unositi u organizam preko hrane, jer ih organizam sam ne proizvodi. One su glavni sastojak ćelijske membrane, neophodne su za ćelijsku regeneraciju i reprodukciju, a hormoni, koji pokreću sve funkcije u organizmu, ne mogu da se proizvedu bez njih. Dve najaktivnije i najviše proučavane komponente omega 3 su EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina). Za DHA se zna da je vitalni sastojak fosfolipida ćelijske membrane kod ljudi, naročito ćelija mozga i retine. Zato je važna za normalan razvoj mozga fetusa i njegovo funkcionisanje tokom celog života, kao i za propusnost i elastičnost moždanih ćelija, što ima direktnog uticaja na raspoloženje i na kognitivne funkcije. Obe su veoma važne za fizičko i emocionalno zdravlje, a mogu da spreče i rast tumorskih ćelija i smanje nivo holesterola i triglicerida u krvi stimulišući oksidaciju masti u jetri.

Sastav:

600 mg Koncentrovano riblje ulje

180 mg EPA (eikozapentainoična kiselina)

120 mg DHA (dokozaheksanoična kiselina)

 

Upotreba:

1-3 softgel kapsula dnevno

 

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama i problemima sa krvnim pritiskom, kao i onima koji cene održavanje zdravog i normalnog funkcionisanja ovih organa
  • Trudnicama i deci mlađeg uzrasta, u cilju pospešivanja normalnog razvoja
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv zapaljenskih bolesti (npr. upale zglobova)
  • Osobama koje su na dijeti sa niskim sadržajem masti i dijeti za mršavljenje
  • Svima koji žele da očuvaju zdravlje svojih očiju i svog nervnog sistema

Da li ste znali da su kardiovaskularne bolesti najčešći uzrok smrti u svetu, što znači da ubijaju mnogo više ljudi od bilo koje druge bolesti? To se ne odnosi na stanovnike Grenlanda i Eskime, čiji način ishrane podrazumeva morsku hranu koja je bogata omega-3 masnim kiselinama. U njihovoj populaciji, pojava ovakvih bolesti je ređa.

Studenti

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: