CaliVita info veče u Nišu za pamćenje

29 дец

CaliVita info veče, Niš, 28. decembar  2013.

Yavršno info veče za ovu uspešnu 2013. na jugu nade lepe Srbije.

Sala prepuna, tražilo se mesto više. Radujemo se što sve više ljudi želi da čuje informacije o zdravom načinu života, kao i savete kako da sačuvaju svoje zdravlje,  koje, definitivno, nema cenu i nema premca u bogatstvu.

Domaćini ifo večeri: divna calivitanska porodica iz Zrenjanina, Gordana i Zoran Stojanović  sa sinom Jovanom.

Svi vedri, pozitivni, puni energije, zdravlja, radosti života, životnih planova i želja i uvek spremni da podele sva svoja pozitivna iskustava sa onima koji žele da se pridruže velikoj CaliVita porodici. A iskustva su im velika, dugogdišnja, menadžerska, dragocena, prosto da im čovek zavidi, ali, pošto u CaliVita porodici nema zavisti, preostaje samo da im se divi i sledi njihova iskustva ako želi da dostigne njihov kvalitet  života,  pozitivan mentalni stav i pozitivnu komunikaciju sa okruženjem u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

Naročit kvalitet njihovog calivitanskog života i životne filozovije ogleda se u ličnosti njihovog sina Jovana, studenta medicine koji je rastao uz CaliVitu i izrastao u predivnog mladića prepunog života, vedrine, duhovitosti  i zdrave mladalačke energije, pa nije ni čudo što, gde god se pojavi sa svojim stavovima i životnom energijom, izaziva simpatije i spontane aplauze prisutnih. 

2 3 4

IMG_3963

Naročit kvalitet njihovog calivitanskog života i životne filozovije ogleda se u ličnosti njihovog sina Jovana, studenta medicine koji je rastao uz CaliVitu i izrastao u predivnog mladića prepunog života, vedrine, duhovitosti  i zdrave mladalačke energije, pa nije ni čudo što, gde god se pojavi sa svojim stavovima i životnom energijom, izaziva simpatije i spontane aplauze prisutnih. 

1 IMG_3959 IMG_3960 IMG_3961 IMG_3962 IMG_3965 IMG_3966

Lekarsko predavanje na temu Kako sačuvati zdravlje u hladne zimske dane, održala je dr Katarina Kaća Nikolić, doktorka o čijim integrativno-medicinskim  stavovima i pristupu zdravlju i njegovom očuvanju je bilo reči ranije, ali ne mogu a da ne napomenem da su njeni saveti uvek dragoceni jer su stručno argumentovani i tasnovani na naučnim istraživanjima i rezultatima istraživanja.

Ovoga puta doktorka je posebno izdvojila ulogu prirodnog C vitamina na ljudsko zdravlje. Slajdove sa predavanja ću postaviti posebno u sledećoj postavci na ovom blogu.

1

Pošto su svi prisutni dobili po srce od papira, Gordana je zamolila da svi koji žele, na jednoj strani srca mogu da napišu svoje želje a na drugoj svoje brige i papire predaju domaćinima.  

Zatim, po redovnom običaju, svoja iskustava sa divnim proizvodima i načinom distribucije (poslovnim mogućnostima firme) sa prisutnima su podelili naša draga dr Mirjana Babić Simić kao lekar, domaćini večeri,  Gordana Goca i Zoran Stojanović menadžeri iz Zrenjanina, Radmila i Zoran Anđelković menadžeri iz Leskovca, koji su, zajedno sa doktorkom Mirom Babić, najzaslužniji za širenje zdravstvene kulture na „uspavnom“ jugu Srbije, zatim  Marina Ivanović sa svojim suprugom iz Bojnika i Žarrko Žare iz Gornjeg Brijanja.

1 2 4 5 6

Najatraktivniji deo ove divne info večeri dogodio se pri kraju kada je neko prilično nestašno zakucao na vrata naše sale.

Bio je to Deda Mraz u pravom, pravcatom dedamrazovskom odelu sa crvenim džakom na leđima. Poželeo nam je srećnu i uspešnu novu godinu, mnogo zdravlja,  pametnih i pravih odluka, otklanjanje svih životnih prepreka a naročito onih koje stanuju u našoj glaviispunjenje naših snova i želja i još mnogo toga lepog i svima darovao po paketić.

Što se naših briga tiče, okačio ih je za jedan veliki balon i ispratio daleko, u neku nedođiju, tako da možemo da odahnemo.

Naravno, ko bi mogao da bude ovako nestašno šarmantan i darežljiv, nego naš mlad CaliVitanac Jovan kome nikad ne manjkaju kreativne ideje.

Dragi moji čitaoci, svi koji niste deo naše velike međunarodne CaliVita porodice, Vi zaista ne znate šta gubite time što niste deo našeg Tima. Dovoljno je makar samo iznegovati taj pozitivan mentalni stav prema životu i to je pola zdravlja.

Pa pridružite nam se. Ima mesta za sve zainteresovane. I svi ste dobro došli.

1 2 3 4

Na kraju, veeeeeeeeeliki calivitanski pozdrav iz mog „novogodišnjeg“ Brestovca za sve Vas u bližoj i daljoj okolini i u celom belom svetu.

Zdravi i dugoveki bili.

Radunka Duna Bogdanović

Poydrav

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: