U novoj godini sa novim elanom

24 јан

CaliVita info veče u Leskovcu

23. 1. 2014.

Evo nas u novoj godini, sa novim elanom i željom da informacije o fizičkom i duhovnom zdravlju širimo još dalje i šire nego do sada.

Domaćin info večeri, već iskusan CaliVitanac Goran Cvetković, koji je imao čast da „zatvori“ prošlu, a sad, evo „otvori“ novu godinu, govorio je o razlozima zašto je on u CaliViti i podsetio nas je da su prethodna tri meseca, počev od popularnih slava svetog Arhanđela i svetog Nikole, pa tu i tamo njih još nekoliko, pa katočičkog Božića, Nove godine, pravoslavnog Badnjeg dana i Božića do srpske Nove godine za većinu nas bilo mnogo dana sa promenjenim ritmom ishrane od uobičajenog, preobilni, masni obroci kao i poremećeno vreme obroka od uobičajenog. Sva ta neorganizovanost i preobilnost u ishrani zbunjuje naš organizam i dovodi do poremećaja njegove ravnoteže a sve to dovodi do poremećaja zdravlja i bolesti. Ali, srećom, tu je CaliVita i njeni proizvodi koji će rešiti te probleme, ponovo uspostaviti ravnotežu u našem telu. 

1

3

A tu je i naš doktor Milan Miša Stojković, specijalista urgentne medicine, osnivač i načelnik Urgentnog centra u Leskovcu, lekar koji je uvek spreman da nam ukaže na to kako da uz pomoć prirode sačuvamo svoje zdravlje i ne dođemo u njegovu ordinaciju.

Još pod utiskom nekog seminara (okruglog stola ili čega već…) za lekare na temu Koronarne bolesti sa koga je stigao na naše info veče, prvo nas je upozorio da čuvamo svoje srce i krvne sudove jer su oni vodeći uzrok bolesti i smrti savremenog čoveka. Nezaobilazni u tom procesu su tri CaliVitina proizvoda:

To je pre svega CaliVitin Rhodiolin (Rhodiola rosea, adaptogena biljka) je najjači i najbolji beta blokator koji našem srcu daje mnogo a nema nikakvih nus pojava.

Takođe, Sublingual CoQ10 koenzim koji je neophodan za pravilan rad srca i ravnotežu u organizmu a naš ga organizam proizvodi u dovoljnim količinama do 25. godine, nakon čega se njegovo stvaranje u organizmu smanjuje, da bi od 35. godine skoro potpuno prestao da se proizvodi, ali i dalje je potreban. Zato tada i najčešće počinju prvi zdravstveni problemi, naročito kada su srce i krvni sudovi u pitanju.

Treći je Ohy Max (tečni kiseonik), jer, bez kiseonika nema ni života. Sve ćelije pa i ćelije srca i krvnih sudova, ako imaju dovoljno kiseonika, imaće i dobru odbranu od bolesti i uljeza koji vrebaju sa svih strana.

Doktor Miša je zatim govorio o prednostima lečenja biljem i prirodnim preparatima i naveo 4 zaista jaka razloga:

 1. Bezbedni su
 2. Pouzdani
 3. Nemaju negativnih dejstava
 4. Ne mogu se predozirati

Naime, cela današnja farmacija se zasniva na biljkama koje je još Hipokrat otkrio i koristio u lečenju. Nevolja je u tome što se sve više lekovima dodaju sintetički dobijeni elementi, veštačke boje i zaslađivači, a to povećava opasnost od neželjenih efekata i često dovodi do suprotnih efekata od očekivanih. Zato je priroda najbolji i najpouzdaniji lekar.

Mnogo toga što znamo ili smo čuli, a mnogo toga smo od doktora Miše prvi put čuli o brojnim biljkama koje imaju lekovitu moć a sve te biljke ugrađene su u CaliVitine preparate najsavremenijom tehnologijom (liofilizacija) putem koje zadržavaju lekovitost i do 98%.

Pomenuo je nekoliko preparata koji su veoma efikasni u borbi protiv parazita: URX, preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima (brusnica, D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, braze, potočarka, kopriva, vitamin C), služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija. Oregano Oil (ulje origana) I ParaProtex (sastavljen od 10 antiparazitskih biljaka) najjači su prirodni antibiotici. Rhodiolin, pored toga što čuva srce I krvne sudove, najjači je antistreni proizvod bez mogućnosti stvaranja navike, zatim Ginko, čuvar mozga i pameti i Noni, takođe adaptogena biljka koja je jedina biljka vibrira na 121 megaherc frekvenciji kao i ljudski organizam jer sadrži skoro sve aminokiseline i druge elemente od kojih je sastavljen i ljudski organizam i bez kojih ne može da funkcioniše zdravo.

Viruse ne možemo da eliminišemo, naglasio je dr Miša. Oni su uvek u nama, rađamo se sa njima, nosimo ih sa sobom celoga života i oni stalno vrebaju i kada se naruši ravnoteža u organizmu, krenu u napad i eto nam bolesti. Od nas zavisi hoćemo li da se trujemo hemijom ili ćemo se za zdravlje boriti prirodom.

2

4

Latonka Mitić, već iskusna CaliVitanka i naš „mali lekar“ kako je zovemo, takođe je govorila o preparatima i svom bogatom iskustvu u lečenju svojih potrošača ali i o tome kako su CaliVita i CaliVitanci uticali na nju da se menja kao čovek, da bude bolji čovek, sa pozitivnim stavovima u odnosu na život i druge ljude, ma kakvi oni bili. To joj je kaže, najveće zadovoljstvo koje ima zahvaljujući CaliViti.

6

8

Radunka Duna Bogdanović je govorila o tome kako se sa CaliVitinim proizvodima i njihovom kvalitetu upoznala još 98. godine kada je koristila neke od njih. Međutim, tek pre dve i po godine kada se po treći put uključila kao povlašćeni potrošač i ParaProtexom rešila tadašnje zdravstvene probleme, odlučila je da se oproba u poslovnom delu i tako uspešno gradi svoju mrežu potrošača i saradnika. Specifična je po tome što uređuje svoj Blog i tako upoznaje ljude mnogo šire od svog malog mesta gde živi, čak i van Srbije. Zahvaljujući poslovnoj politici CaliVite i elektronskom umreženju u 38 država sveta, tako je moguće imati potrošače i saradnike na 3 kontinenta, a uskoro će se otvoriti i četvrti, Australija.

7

O poslovnom delu firme, gradnji mreže potrošača i saradnika, načinu zarade i isplate zarada govorio je profesor Zoran Anđelković, iskusan menadžer CaliVite, čovek zahvaljujući kome se glas o ovoj Kući zdravlja sve više širi na jugu Srbije.

CaliVita radi po principu mrežnog marketinga u njegovoj najčistijoj i najpravednijoj formi i zato svi koji to žele, imaju šansu da uspeju u gradnji svoje mreže i postignu nezamislive rezultate. Mrežni marketing je, ustvari, napravedniji sistem nagrađivanja zavisno od rada i produkta rada svakog pojedinca jer se dobar glas uvek daleko čuje. Uz to, najbrže se stigne do potrošača bez dodatnih troškova (transport, magacini, prodavnice, komunalije, dodatni porezi i još mnoga čuda usput). Zato sve veći broj firmi u svetu sa kvalitetnim proizvodima sve više prelaze na ovaj sistem rada.

CaliVita na ovaj način i sve uspešnije radi već 22 godine.

10 9

Na kraju, kratko ali efekto, u svom specifičnom stilu živosti i širokog osmeha na licu, prisutne je pozdravila menadžer Radmila Anđelković, poželevši svima dobro zdravlje i bar tri grane u mteži potrošača koje će ih dovesti do menadžerskog nivoa i radosti koja ih tada očekuje.

Radunka Duna Bogdanović

11

12

2 реаговања на “U novoj godini sa novim elanom”

 1. Zoran Andjelkovic 24 јануара, 2014 у 10:52 pm #

  Hvala Ti draga Radunka na izuzetnim prilozima, energiji i posvecenju koje nam darujjes …Vredelo je , kao sto i sama znas, biti uporan ,u dobrim stvarima, sa verom , da postoje ljudi koji ce dalje nastaviti sa dobrim informacijama da pomazu ljudima ma gde bili , i to bez ikakve unapred sracunate licne koristi..
  Vec si nagradjen kad si u prilici da zivot ucinis lepsim drugim osobama..
  Hvala svim uposlenicima Calivite, na celu sa Geri Hargitajem i dir Parokaijem ,, na mogucnosti koju su nam pruzili,

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: