Program regulacije telesne težine

30 јан

Poštovani, CaliVita International pokreće “Program za regulaciju telesne težine”, koji startuje od 1. februara 2014. godine. 

CaliVita International nije samo kompanija za proizvodnju i distribuciju dodataka ishrani, već propagira zdrav način života, šireći svest konzumenata o zdravom stilu života, o ishrani u skladu sa krvnom grupom, redovnoj fizičkoj aktivnosti i korišćenju dodataka ishrani, što na duge staze može da predupredi mnoge, danas veoma raširene civilizacijske bolesti.

Gojaznost je jedna od ključnih faktora rizika za nastanak bolesti srca i krvnih sudova, kao i šećerne bolesti. Smatra se da više ljudi umire u svetu od gojaznosti, nego od gladi. Dakle gojaznost je svetski problem, koji se sve više pojavljuje već i u dečjem uzrastu. Zato sve mere koje su usmerene na prevenciju gojaznosti služe uzvišenom cilju – sprečavanju pojave drugih bolesti, koje su „očekivane“ posledice.

Na prvi pregled treba poneti sledeće laboratorijske nalaze: KKS, ŠUK, urea, kreatinin, holesterol, triglecirid, LDL, HDL, Transaminaze: ALT, AST, urin.
Ukoliko se želi pristupiti programu uz Darkfiled analizu tada se vrši priprema u vidu ne uzimanja hrane min 6 h pre pregleda, piti samo vodu ili bistri sok od jabuke. 
Program će se odvijati u Novom Sadu i Beogradu.

O ostalim detaljima ćete biti na vreme obavešteni.

slika 1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: