Priča o uspehu slepe žene iz Pančeva

6 феб

Jadranka Cvetković, slepa žena iz Pančeva, zadivila je CaliVitance u Srbiji i celom svetu a posebno predsednika i osnivača CaliVita kompanije, Gerry Hargitaia. Naravno, oduševila je i mene.

Kada je upoznala blagodeti proizvoda i kada je shvatila sistem poslovanja CaliVitinog mrežnog marketinga, poželela je da pokaže kako, u prkos svom hendikepu, može da se uspe u životu ako čovek ima snove i da drugima pomogne da budu zdravi i uspešni. Za kratko vreme ona je postigla nivo Palm Menadžera i veoma uspešno grabi dalje ka još većem uspehu. Presrećna je što je u ovoj kompaniji pronašla sebe i podršku koju dotle nije doživela nikada i nigde.

Jadranka

Evo njene poruke svima koji žele da promene svoj život na bolje:

“ Upozorenje za sve, a naroćito za nove  CaliVitance!

Dobro razmislite pre nego što čvrsto odlučite da postignete veliki uspeh u CaliViti, jer to znači uspeh i boljitak u celom životu. To je promena sebe na bolje, to je put bez povratka na stare probleme i teme! To je izlazak iz tamnog vilajeta gde god bio,  jer CaliVitina svetlost obasja i razotkrije sve babaroge i mi postajemo sposobni za viđenje samo lepog!

Hej, pazi! To je opasno! To rastera sve tamno i ogrezlo u neuspeh i žalopjke!  Nemaš više temu sa gubitnicima kojima je zla sudbina izgovor!  Opsedaju te pametni, srećni i svi koji stazom uspeha hode!

Pazi, oprez! Mentor i firma te vode pravo do života gde ti je uvek ruka podrške tu – ako hoćeš! Nema kazni, samo predlog i pohvala!

Pazi, ako zaista hoćeš, rizik je veliki! Nikada nećeš biti isti kao juče! Svaki dan otkrićeš sve boljeg i boljeg sebe na putu do uspeha i do ostvarenja svog sna!

Hoćeš li?!  Smeš li da se vineš do sebe na vrhu??!

Pazi! Iznad oblaka je uvek Sunce!!!”

                                       Jadranka Cvetković, Palm Menager

Uspon 2

Ako i Vi odlučite da promenite sebe i svoju ustajalu svakodnevnicu, javite se. Čekaju Vas prijatelji Vašeg uspeha.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: