Stabilizovani tečni kiseonik – Oxy Max

19 феб

OxyMax (60ml / 1200 kapi)

Oxy Max ili stabilizovani tečni kiseonik je vrlo brzo postao jedan od naših najtraženijih proizvoda. Nije ni čudo pošto se zna da je kiseonik život i da ga je sve manje u vazduhu, naročito u zagađenim urbanim sredinama pa su mnoge današnje bolesti, ustvari bolesti nedostatka kiseonika, vitamina, minerala, enzima i ostalih elemenata od kojih je satvaljen ljudski organizam.

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)

Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom.

zemlja (1)

Izgleda haotično? Takvo je i stanje na našoj Planeti.

Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji. Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja. Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu. Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i više godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje. Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

U normalnoj situaciji jedan litar krvi prenosi 2 dl kiseonika, pa tako u svakom minutu do ćelija stiže oko litar kiseonika. Ako one iz nekog razloga dobijaju manju količinu kiseonika od potrebne, biće poremećeni procesi proizvodnje energije koji obezbeđuju vitalne funkcije. Ćelije su kodirane tako da svoj posao obave i one će stoga, u nedostatku boljih, potražiti nove izvore energije i počeće da razgrađuju šećer koji za svoju digestiju ne zahteva kiseonik. Ovaj proces remeti ćelijski metabolizam. Za relativno kratko vreme nastaje čitav niz slabih i nezdravih ćelija koje su izgubile sposobnost odbrane i prilagođavanja. Takve ćelije ostaju nezaštićene od napada virusa, gljivica, bakterija i drugih izazivača bolesti.

Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju ona povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. Istovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok sa jedne strane imamo povećane potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji. U Sjedinjenim Američkim Državama su razvili više vrsta bioloških formula za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom. Među proizvodima se najefikasnijim pokazao stabilizovani kiseonik, koji se u molekularnom obliku apsorbuje tokom procesa varenja i tako dospeva u krvnu struju. 

Poseduje sledeće osobine

Izuzetno je stabilan, ne razgrađuje se ni tokom više godina.
Nema negativnih dejstva,te je savršeno bezbedan.
Ne stvara štetne slobodne radikale.
Organizam ga lako iskorišćava
Veoma je bogat kiseonikom (sadrži 12.000 molekula kiseonika na milion delova)

Koja su poznata dejstva stabilizovanog kiseonika?

Pomaže snabdevanje ćelija kiseonikom i poboljšava metabolizam.
Pomaže detoksikaciju tela i uništavanje aerobne i anaerobne bakterije u organizmu  (streptokoke, stafilokoke, salmonele, koli-bakterije i druge klice).
Podstiče ispunjavanje organizma energijom i time poboljšava fiziološke procese.
Pospešuje cirkulaciju i time potpomaže u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja (infarkta srca, visokog krvnog pritiska, krvarenja u mozgu).
Pomaže da se ublaže simptomi vezani za poremećaje disajnih organa.
Blagotvorno deluje kod povećane fizičke aktivnosti, a posebno kod povećanih potreba sportista za kiseonikom.
Doprinosi jačanju snabdevenosti mozga kiseonikom, i tako pozitivno utiče na sve mentalne funkcije.

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima
  • U cilju podsticanja i povećanja snabdevanja tela kiseonikom
  • U cilju poboljšanja performansi u sportu
  • U cilju poboljšanja metabolizma
  • U cilju povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa
  • U cilju poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka
  • Svima koji imaju bolesti astme, pluća i teškog disanja, kancera i pod hemoterapijom, autoimune bolesti, zakiseljenost organizma, pušačima i svima koji žele da sačuvaju svoje zdravlje.

Zanimljivo:

  • Sve više ljudi Oxy Max  koriste za očuvanje zdravlja i energije svojih životinja (kokica, pilića, golubova, kućnih ljubimaca)

Upotreba

Ukapati 20 kapi OxyMaxa u 2,5 dl vode ili 2×10 kapi u čaši mineralne vode pola sata pre jela.

Oxu Max

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: