Stress Management – Kompleks B vitamina

23 феб

Stress Management B Complex (100 tableta)
Ovaj preparat je prvenstveno namenjen osobama koje su svakodnevno izložene uticaju stresa. Usled štetnog uticaja stresa, povećavaju se potrebe organizma za energijom i vitaminima. Kompleks vitamina B pozitivno utiče na nervni sistem, a predstavlja i važan element energetskih procesa u našem organizmu.

Sastojci ovog kompleksa prisutni su u optimalnim razmerama, pa zajedno ispoljavaju najpovoljnija fiziološka svojstva. Savremene proizvode ovakvog tipa karakteriše postepeno i neprekidno otpuštanje njihovih aktivnih principa, što je veoma bitno, jer je reč o vitaminima rastvorljivim u vodi, koji se postepeno oslobađaju u krvotok. Njihov višak se izlučuje putem urina.

B 1

Kome preporučujemo?
Osnovu aktivnih sastojaka ovog preparata predstavlja kompleks vitamina B. Nekoliko vitamina B grupe imaju ulogu katalizatora u fiziološkim procesima koji se odvijaju u organizmu, a posebno učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata (vitamini B1, B2, B3 i B5), masti (B1, B2, B3, B5 ), belančevina (B2, B5, B6) i u metabolizmu nukleinske kiseline B1. Ovi vitamini imaju nezamenljivu ulogu u važnim procesima u ljudskom organizmu. Iz tih razloga preparati koji sadrže kompleks vitamina B, pored toga što potpomažu pravilno funkcionisanje nervnog sistema, utiču pozitivno i na energetsku ravnotežu u našem organizmu. Zato se ovaj preparat preporučuje svim osobama koje su izložene stresnim situacijama i povećanim mentalnim i fizičkim naporima. Holin (B8) i Inozitol (B9) su veoma važni elementi prenosa nervnih impulsa. Još jedan sastojak ovog preparata je i vitamin C, koji je veoma značajan antioksidans. On ima odbrambenu ulogu u našem organizmu, a pritom pozitivno utiče i na nervni sistem. Svi sastojci ovog preparata utiču pozitivno na očuvanje kvaliteta kože i sluzokože, učestvuju u procesu formiranja krvnih zrnaca i ćelijske deobe i imaju važnu ulogu u proizvodnji supstanci neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma u celosti.

Mnogi ljudi koji se žale na opadanje kose, perut u kosi, ćelavost, sedu kosu, suvu kožu i krte i slabe nokte nisu svesni da pravo rešenje za njihove tegobe ne treba da traže u korišćenju „čudotvornih“ šampona ili preterano skupih losiona za kožu, nego da treba da se opredele za uzimanje B-vitaminskog kompleksa.

Sastav:

1.3 mg Vitamin B1

1.8 mg Vitamin B2

15 mg Niacinamid

5 mg Pantotenska kiselina

2 mg Vitamin B6 (piridoksin)

100 mcg Folna kiselina

100 mg Holin

100 mgInozitol

2 mcg Vitamin B12

60 mg Vitamin C

13.5 mg Magnezijum

Da li ste znali?

B complex vitamin – nezamenljiv antistres proizvod. U kombinaciji sa RHODIOLIN-om je nenadmašan borac koji smiruje organizam, ne uspavljuje, ne stvara zavisnost  i daje energiju za obavljanje svih poslova. Ova kombinacija zamenjuje sve hemijske antidepresive i nema nuspojava.

Stres B

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: