Čišćenje jetre

11 мар

Zdravlje = zdrava jetra, želudac i creva

Jetra je glavnia laboratorija za čišćenje našeg organizma. Poremećaj njene funkcije uzrok je mnogih današnjih bolesti. Usled brzog i lošeg stila života, kojim dominiraju svakodnevni stresovi, zagađeno okruženje, lekovi, alkohol,  veštačka i brza hrana i pića prepuna aditivima, veštačkim bojama, sintetikom, GMO hranom, neumerenom količinom masne, roštiljane, pržene ili pohovane hrane, mesne prerađevine, …naša jetra je primorana da radi prekovremeno pa često, tako umorna, nije u stanju da izvrši detoksikaciju organizma pa se toksini i metabolička šljaka nakupljaju u organizmu a on nije u stanju da iskoristi i absorbuje potrebne hranljive satojke. To dovodi do prekomerne težine i do mnogih bolesti koje su se mogle izbeći da smo bili korektniji prema svojoj jetri i da smo poštovali njene zahteve.

Jetra je tihi organ. Ne buni se što je zanemarujemo sve dok se nešto ozbiljno ne desi. Onda je se setimo, ali tada su već nastali problemi za koje treba mnogo više i strpljenja, i para i vremena da nešto učinimo ako se uopšte može učiniti.

Simptomi poremećenog rada jetre (disfunkcija) su: hronični umor,  depresija, česte glavobolje, nesanica, problemmi probavnog sistema, mučnina…

Liver Aid

Da bismo poštovali i čuvali svoju jetru, potrebno je bar dva puta godišnje (u jesen i proleće) izvršiti njeno čišćenje i omogućiti joj da se regeneriše i pripremi za letnji, odnosno zimski režim ishrane.

CaliVita kompanija misli i na našu jetru, pa Vam predstavljamo prirodne preparate koji, uz poštovanje ishrane prema krvnoj grupi,  mogu doprineti zdravlju i pravilnoj funkciji jetre, zbog čega će Vam ona biti zahvalna i za uzvrat podariti Vam zdravlje i vitkiji struk.    

       Kombinacije:

1. Za one sa krvnom grupom 0 i A:

 Nopalin (kaktus Nopal), 3×2 pola sata pre jela,  koji detoksira, regeneriše i hrani jetru (Uz Nopalin dodato Power Mins ili multivitamin da bi se postigao vrhunasi efekat.

2. Za sve krvne grupe:

Liver Aid 2×1 posle jela u kombinaciji sa Power Mins ili nekim multi vitaminom.

Liver Aid sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum, kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju i boljoj funkciji jetre.

Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola, te se zbog toga ovaj proizvod preporučuje uzimati periodično, kao potporu u procesima čišćenja i regeneracije.

Koristi se kod problema sa masnom jetrom, štiti i regeneriše jetru, smiruje upalne procese u jetri, normalizuje njen rad, čisti je od toksina i teških metala.

3. Liquid chlorophule i Liver Aid kad je kada se ima problem sa heliko bakterijom.

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.

4. Za bolesnu jetru uz Liver Aid L Carnitine (L karnitin), esencijalne aminokiseline bez kojih nema izlečenja jetre.

L-CARNITINE je aminokiselina čija je primarna funkcija takva da ugura masne ćelije u mišićno tkivo gde će one biti sagorene kao bogat izvor energije za metabolizam organizma. Tečni L-CARNITINE se u organizmu brzo apsorbuje pa će oni sa viškom kilograma ostati bez njih. Koriste ga i sportisti.

Ukoliko imate zdravstvenih problema, javite se, naši lekari će Vam preporučiti najbolju terapiju koja će Vam pomoći da regulišete svoje zdravlje.

Napomena:

U slučaju prisustva parazita bilo koje vrste, koristiti Para Protex

U slučaju prisustva teških metala, koristiti Ocean 21.

U slučaju opstipacije (lošeg varenja i zatvora) koristiti Digestivni Enzim, ProBioBalans, Acidofilus ili AC Zumes, ili Meal Time (enzim papaje)

Moguće je poručivanje proizvoda i za inostranstvo.

Kontakt za obaveštenja,  kupovinu suplemenata po diskontnim cenama,  lekarske konsultacije, zakazivanje pregleda žive kapi krvi:

069-2359694  ili 064-2359694

rbduna@gmail.com

Kodni broj za registrovanje  ili kupovinu suplemenata po diskontnim cenama u bilo kom diskontu kod nas i u svetu:

381 4324852

Zdravi  i dugoveki bili.

Jetra

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: