Dragocene informacije o zdravlju

11 мар

Februarsko CaliVita info veče u Leskovcu

Leskovac, 10. Mart 2014.

Sala Centra za ekonomiku domaćinstva

Domaćin info večeri:  profesor Zoran Anđelković, Palma menadžer CaliVite

Lekarsko predavanje: dr Aleksandar Atanasijević, specijalista urgentne medicine

Domaćin večeri, prof.  Zoran Anđelković  pružio je prisutnima osnovne podatke o kompaniji CaliVita International i paleti prirodnih dodataka ishrani koje, uz pomoć eminentnih stručnjaka i naučnika kao i drevnih tradicija lečenja  raznih naroda sveta, proizvodi najsavremenijim tehnikama zadržavajući pritom u njima i do 97% hranljivih sastojaka i lekovitih elemenata i pakovanim u bočicama medicinske plastike. Kompanija predstavlja veliki svetski ekološki pokret za zdrav život i predupređivanje bolesti, odnosno lečenje uzroka a ne posledica. Kompanija svakim danom sve više raste. Za 21 godinu postojanja i poslovanja putem mrežnog marketinga u 37 država sveta i na tri kontinenta, stekla je nekoliko desetina milona potrošača i na hiljade saradnika koji putem mrežnog marketinga ostvaruju svoju finansijsku nezavisnost.

Osnovni principi firme i zdravog života koji promoviše CaliVita International kompanija su: Mentalno zdravlje, fizička aktivnost, ishrana prema krvnim grupama i suplementacija (dodaci ishrani neophodni za zdravo funkcionisanje naših ćelija).

Svi koji osete dobrobit ovih proizvoda, ne ostaju na tome. Ili postaju redovni potrošači i tako čuvaju svoje najveće blago – zdravlje, ili nastavljaju da šire informacije dalje i tako grade svoju mrežu potrošača i saradnika što predstavlja i poslovni sistem kompanije.

Odluku o tome svako donosi za sebe.

1 2 3

Lekarsko predavanje na temu Kandidijaza – preventiva i lečenje, održao je dr Aleksandar Atanasijević, specijalista urgentne medicine.

Kratko ali efikasno, jednostavno i razumljivo, i nadasve dragocene informacije o čuvanju i negovanju zdravlja, posebno kad je gljivica kandida (candida) u pitanju, koje je dr Aca podelio sa nama,  dragocene su ne samo za CaliVitance, nego za svakog čoveka na našim prostorima. Dragocene su jer je najzad istina o nastajanju kancerogenih ćelija i raka izašla na videlo. Tako danas sve više lekara prihvata istinu da je bujanje kandide u organizmu najčešći uzročnik ove opake, teške i smrtonosne bolesti koja je ne samo na našim prostorima, nego i u svetu, na drugom mestu po smrtnosti. Mnoge okolnosti koje prate današnji brz i nezdrav tempo života (nepravilna ishrana, stres, godinama gomilani pesticidi i razni drugi hemijski otrovi u naš organizam, nedovoljno korišćenje zdrave pijaće vode, neke vrste lekova, zloupotreba korišćenja antibiotika, prekomerno masna, začinjena, prerađena, pržena i roštiljana hrana, rafinirani proizvodi …) utiču na poremećaj Ph vrednosti u našem organizmu čime doprinose zakiseljenosti organizma i narušavanja crevne flore, a u zakiseljenoj sredini buja kandida. Ako se ne spreči, onda ove gljivice “podivljaju”,  barikade koje prave ne dozvoljavaju dovod kiseonika do ćelija i tako dovode do kancerogenih oboljenja kod kojih više nema pravila ni starosnih granica. Jednako napadaju i stare, i mlade, i decu.

Zato je veoma važno redovno alkalizovati organizam, što znači održavati normalan Ph vrednost. CaliVita international ima odlične preparate za održavanje ravnoteže digestivnog trakta ( prebiotike i probiotike), preparate za suzbijanje kandide (ParaProtex u kombinaciji sa Power Mins i ProBioBalansom ili Acidofilusom), OhyMax i Oxy Kristal (kiseonik u kapima) za snabdevanje ćelija kiseonikom, kao i Ocean 21 koji je i čistač i hrana za čelije.

Većina ljudi koji pate od kancera, mogli su to sprečiti da su samo malo uložili u svoje zdravlje. Mnogi, uz pomoć ovih proizvoda u većim dozama mogu se rešiti ovih zdravstvenih problema ili poboljšati kvalitet svoga zdravlja.

Razlog što malo njih to zna je nedostatak informacija. CaliVita preko svojih lekara savetnika, saradnika i potrošača upravo to čini: Širi informacije o zdravom i srećnom životu.

Hvala doktoru Aci na ovako korisnim informacijama.

Nakon ovog predavanja, dr Aca je davao savete i preporuke svima koji su želeli da se konsultuju sa njim u vezi svog ili zdravlja nekog svog rođaka, prijatelja, poznanika,… Saveti su diskretni i besplatni.

4 5

 U pauzi… razmena iskustava…

12 11

Po običaju,nakon lekarskog predavanja podeljene su diplome svima koji su prvi put postigli svoje prve nivoe u gradnji mreže. Diplome su primili Milena, a umesto svojih saradnika, Goran Cvetković i Radunka Duna Bogdanović (za tri saradnika).

Čestitam od srca i svima sadašnjim i budućim graditeljima mreže želim što veći broj zdravih prijatelja i uspešnih saradnika.

6 7 8 9 10

U poslednjem delu predavanja, profesor Zoran Anđelković, menadžer CaliVita kompanije, svima koji su za to zainteresovani,  dao je osnovne informacije o poslovnim mogućnostima koje firma nudi svima koji žele da se bave mrežnim marketingom i da samostalno grade svoj posao i mrežu potrošača i saradnika.

Vaša Duna.

IMG_4172

Једно реаговање на “Dragocene informacije o zdravlju”

  1. Zoran Andjelkovic 11 марта, 2014 у 11:05 pm #

    Neverovatno, kako je brzo vreme proslo…,nisam ni primetio a citavih 40 min., sam govorio zdravstvenom aspektu programa Calivite.., a mogao sam i zeleo bar jos toliko, a da ne trepnem,…Za ovih skoro 8 godina, zaista je mnogo dobrih informacija oplemenilo nase zivote…HVALA TI CALIVITA…

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: