Martovsko CV info veče u Nišu

30 мар

 

Niš, 29. mart  2014. CaliVita info veče

Redovno CaliVita info veče

Domaćin večeri: dr Mirjana Babić

Lekarsko predavanje: Dr Katarina Kaća Nikolić

Tema: Maligne bolesti

Poslovni deo: Prof. Zoran Anđelković, Menadžer CV

 

Domaćin večeri

Info veče otvorila je Dr Mirjana Babić Simić  koja je veoma inspirativno govorila o zdravstvenim problemima 21. veka kao i o firmi CaliVita International i njenom programu čuvanja i negovanja zdravlja i potrebi današnjeg čoveka čiji organizam je osiromašen vitalnim prirodnim elementima da te elemente nadomesti kvalitetnim dopunjivačima ishrane kako bi održao biološku ravnotežu u svom organizmu, a time i sveukupno svoje zdravlje.

Dr Mirjana je, takođe, govorila o uspešnoj tradiciji firme dugoj već 22 godine i prisutnoj na 3 kontinenta i u 38 država sveta. Sve države su umrežene u jedan sistem tako da saradnici mogu imati svoje potrošače svuda u svetu, a sve proizvode poštom šalje sama firma u svim tim zemljama sa kojima posluje.  

1

2

Lekarsko predavanje

Dr Kaća Nikolić, popularna doktorka savetnik u CaliVita kompaniji je govorila o malignim bolestima i njihovoj sve većoj raširenosti među ljudima u svim starosnim dobima, i koje idu ruku pod ruku sa srčanim bolestima i danas čine najveću opasnost po zdravlje i smrtnost ljudi. Zabrinjavajuća je činjenica što su te bolesti sve više u porastu i što je malo njih koji se izvuku iz njihovih kandži.

Jedan od razloga  koji dovodi do ovih bolesti je neobaveštenost stanovništva o uzrocima koji dovode do bolesti, a to je kiselost organizma do koga dovodi nepravilna ishrana, nekvalitetna hrana i voda koju pijemo kao i nedostatak kiseonika koga je sve manje u atmosferi.

Redovna alkalizacija organizma (očuvanje Ph vrednosti na indeks oko 7) koja se sprovodi kroz odgovarajuću hranu i kvalitetne prirodne suplemente, ćelije bi bile zdrave i ne bi dozvolile da dođe do pojave i divljanja malignih ćelija, jer, kisela sredina je istovremeno i sredina bez kiseonika i ona pogoduje razvoju i divljanju malignih ćelija.

Zato je važno nahraniti ćelije prirodnim esencijalnim elementima (mineralima, vitaminima, oligoelemntima, esencijalnim masnim kiselinama, enzimima… i KISEONIKOM) i tako sprečiti nastanak ove opake bolesti kojoj danak plaćaju u istoj meri i odrasli i deca.

Doktorka Kaća je posebno naglasila ulogu preparata Culevit čiji sastav od 12 vitamina i aminokiselina u odgovarajućoj količini koje deluju sinergistički i ćelije raka dovode do samoubistva.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Poslovne mogućnosti

O poslovnim mogućnostima firme govorio je profesor Zoran Anđelković, menadžer CV i tom prilikom objasnio da u CaliViti ima mesta za sve koji žele da se bave intelektualnim marketingom i tako zarade sebi dopunsu ili primarnu zaradu, što zavisi od njihove odluke i angažovanja.

Ova međunarodna kompanija nudi dve danas najpotrebnije stvari savremenom čoveku: ZDRAVLJE I ZARADU, pravo zdravlje čini sklop

 sklop fizičkog, mentalnog i finansijskog zdravlja kao o slobodno vreme koga  danas zaposleni ljudi u klasičnim firmama sve manje imaju, a zbog koga trpe i samo zdravlje, i njihova porodica, a najviše deca. Uz sve to, onima koji, bez ikakvog ulaganja i rizika, odluče da rade, dobiće svu podršku i pomoć svojih mentora, lekara i same firme koja predano radi za svakog svog saradnika zavisno od njegovog angažovanja, a svima pruža istu šansu i iste mogućnosti zarade kroz sve tehnike i alate savremenog itelektualnog poslovanja putem mrežnog marketinga.

1 2

Besplatne konsultacije sa lekarima

Sledilla je konsultacija sa lekarima i međusobna razmena iskustava saradnika …

1 2 3

4

Latinka i Goran – primer jednog prenasmejanog i jednog preozbiljnog CaliVitanca 🙂

… pa Bata Banetov niški burek za Leskovčane  🙂

6

5

3 реаговања to “Martovsko CV info veče u Nišu”

 1. Zoran Andjelkovic март 31, 2014 у 12:10 am #

  STO JES ,JES…
  POSLE DIVNE info VECERI CALIVITE,, pravo na NISKI burek,
  pridruzite nam se …

  Свиђа ми се

 2. Biljana март 31, 2014 у 7:41 am #

  Opet na burek u kasne sate …

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: