Noni – biljka koja ima sve što je potrebno čovekovom organizmu

25 мај

Trostruki koncentrat aktivnih sastojaka, farmaceutske čistoće i kvaliteta sirovina, izvrsna očuvanost nepropusnom HDPE ambalažom, prijatan ugodan ukus garantuju vam 100 % zadovoljstvo.
Ova vredna adaptogena biljka s vulkanskog tla izvor je prokseronina, serotonina, skopoletina i damnakantala kao i drugim amonokiselinama, mineralima i enzimima.

PREPORUKE O UZIMANJU NONI SOKA:

Org NONI 2
————————————————–
Noni sok se pije najmanje 30 minuta pre obroka sa malo vode. Prilikom konzumacije dobro ga je malo zadržati u ustima kako bi se jedan deo aktivnih supstanci apsorbovao direktno putem žlezda slinovnica (ispod jezika), a zatim ga progutati. Najbolje je individualiyovati doze Nonija, a prema dosadašnjim iskustvima možemo ihuslovno  odrediti prema bolestima i problemima:

• Za prevenciju, kao tonik organizma, za ljude sa remisijom bolesti vredi doza održavanja od 30 ml dnevno.
• Kod artritisa, bolova ukrstima, neuralgija: 2-4 × 30 ml
• Kod hroničnog umora, fibromijalgija, multiple skleroze: 2-3×30 ml tokom barem 5-6 meseci
• Hormonalni poremećaji: 2×30 ml dnevno
• Dijabetes: 3×30 ml
• Alergije, astma, bronhitis: 1-3×30 ml
• Karcinomi: 4-10× 30 ml

Važno: stres, slaba prehrana, nedostatak sna, alkohol, pušenje, svesupstance koje opterećuju jetru mogu povećati potrebu tela za većom dozom Nonija! Kada su potrebne veće količine Nonija treba ih podeliti u više manjih dnevnih doza.

FDA JE STAVILA NONI NA GRAS LISTU (GENERALY RECOGNIZED AS SAFE), TE SE MOŽE KORISTITI KAO I BILO KOJE DRUGO VOĆE NEZAVISNO OD LEKOVA KOJE OSOBA UZIMA.
– 25% ljudi reaguje vrlo dobro već unutar prve 3 nedelje
– 50% reagiuje vrlo dobro nakon 6-8 nedelja
– ostali reaguju nakon tri meseca (fibromijalgija, multipla skleroza, hronični umor).
Za ozbiljne bolesti i sve hronične bolesti treba piti Noni barem tri meseca.

Često pitanje u vezi Nonija vezano je za decu kao konzumente Nonija. U Polineziji su deci normalno davali plod ili sok nonija za iste one probleme zbog kojih Noni preporučujemo i danas: česte dečje prehlade, curenje iz nosa, alergije, infekcije urinarnog ili disajnogsistema. No, tokom istraživanja delovanja Nonija danas, utvrđeno je izuzetno delovanje kod problema koncentracije, hiperaktivnosti ili poremećaja raspoloženja kod dece. Kod dece tinejdžerske dobi zabeleženo je smanjeno izbijanje akni za vreme uzimanja Nonija.

POLINEZIJSKI NONI

• POLINEZIJSKI NONI se proizvodi prema strogim farmaceutskim standardima, zbog čega ima definisanu količinu aktivnih supstanci koja je TRI PUTA VEĆA nego kod uobičajenih Noni sokova

• Prilikom proizvodnje POLINEZIJSKOG NONI soka uklanjaju se vlakna. To je bitna razlika od ostalih sokova. Navodeći na deklaraciji veliki udeo Nonija u samom soku, mnogi proizvođači zaboravljaju istaknuti da su u tome sadržana i vlakna, koja u biti smanjuju sadržaj aktivnih supstanci koje su nosioci delovanja. Uklanjajući vlakna u POLINEZIJSKOM NONI soku ostaju zaista samo aktivne supstance (proxeronin, damnakantal, antrakinoni, enzimi, vitamini, minerali…) čime se njihova količina u soku višestruko povećava. Na taj način se smanjuje i dnevna doza potrebna za postizanje terapeutskih efekata.

• POLINEZIJSKI NONI se zbog toga i pakira u MEDICINSKU AMBALAŽU jer je ona, a ne staklo, jedina garancija da će temperatura unutar boce ostati nepromenjena, što predstavlja100%-tnu zaštitu od UV-zraka.

• POLINEZIJSKI NONI je proizveden bez termičke obrade (pasterizacije) koja se primenjuje za sokove kako bi se sprečila fermentacija. Kod proizvodnje Polinezijskog Nonija primenjuje se zahtevan i skup postupak LIOFILIZACIJE (sublimacija leda u vakumu). Ovaj je postupak preduslov da SVI AKTIVNI SASTOJCI OSTANU SAČUVANI, pa se stoga i primenjuje u farmaceutskoj industriji za proizvodnju lekova, kao i za proizvodnju dečje hrane!

REKLAMA I DEZINFORMACIJE KOJE POSTOJE NA TRŽIŠTU U VEZI RAZLIČITIH NONI SOKOVA, MOGU ZBUNITI KORISNIKE I STVORITI MIŠLJENJE KOJE NE POČIVA NA ČINJENICAMA.
SAMO ARGUMENTI I SERTIFIKATI MOGU BITI TEMELJ ZA DONOŠENJE ODLUKE KOJI NONI SOK ZAISTA ODGOVARA ZAHTEVIMA PRAVOG KVALITETA.

Sertifikat Noni

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: