Shark Aid – ajkulina hrskavica (90 tableta)

30 јун

Samlevena čista ajkulina hrskavica sa belačevinama i ugljenim hidratima, u interesu efikasnog funkcionisanja imunog sistema

(90 tableta)

Sark aid

Shark Aid je dijetetski suplement koji sadrži hrskavicu ajkule, koja efikasno potpomaže zdravo funkcionisanje zglobova. Ajkulina hrskavica je bogata supstancama koje imaju te osobine i koje se takođe nalaze među komponentama ljudske hrskavice, kao što su hondroitin sulfat, poznat između ostalog i po svom antiinflamatornom efektu.

Ajkule žive na Zemlji već 400 miliona godina u nepromenjenom obliku. Spadaju u živa bića sa najprostijom građom, evolucija ih nije doticala, a njihov organizam je podređen opstanku u svakom pogledu. Njihov imuni sistem je snažan i efikasan. Rane im brzo zarastaju i skoro nikad ne dobijaju infekciju. 99 procenata riba mogu da obole od raka, ali organizam ajkula se uvek odupire tumorskim oboljenjima. Tokom ispitivanja na Tehnološkom institutu Masačusetsa (Massachusetts Institute of Technology – MIT) istraživači su došli do sledećeg zaključka: u telu ajkule nema ni jedne kosti, postoje samo hrskavice. Ajkulina hrskavica sadrži belančevine koje sprečavaju razvoj mreže krvnih sudova (angiogenezu) koji snabdevaju tumore hranljivim materijama i na taj način sprečavaju rast tumora. Ugljeni hidrati koji se nalaze u ajkulinoj hrskavici imaju imunoregulativno i antiinflamatorno dejstvo.

Kome preporučujemo?

  • Sportistima i onima koji se bave napornim fizičkim radom, u cilju otklanjanja štetnih efekata ekstremnog napora na njihovu hrskavicu.
  • Starijim ljudima u cilju potpomaganja zdravog funkcionisanja hrskavice i odgovarajuće hondrifikacije.
  • U svrhu suplementacije tretmana reumatoidnog artritisa.

Aktivni sastojci

Samlevena sušena ajkulina hrskavica 1500 mg

Upotreba

3×2 tablete pre obroka dnevno.

Napomena

Zbog svoje osobine da sprečava formiranje novih krvnih sudova, ne preporučuje se uzimanje ovog preparata pre ili posle operacije, niti tokom trudnoće.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: