Prirodom protiv svakodnevne radioaktivnosti

13 јул

Radioaktivnost – naša svakodnevnica?

Iako smo stalno i svakodnevno izloženi različitim vrstama zračenja u okolini (svemirsko i sunčevo zračenje, zračenje mineralnih stena, stambenih zgrada, tla i vode, yra;enje u medicinske svrhe…), radioaktivno zračenje s pravom postaje naša noćna mora zbog njegove dugotrajnosti i iznenadne pojavnosti.

Nuklearna kriza u Japanu podstaknuta potresom i posledičnim cunamijem, umnožila je našu zabrinutost zbog opasnosti od posledica koje zračenje može izazvati u opštim svetskim okvirima. Dovoljno je upoznati se sa černobilskom i japanskom katastrofom, te zaključiti kako smo zapravo nezaštićeni od posledica nuklearne katastrofe. Samo jedan scenario sličan onom u Japanu, biće dovoljan da se zauvek promeni život u Evropi. Osim što će milioni ljudi direktno osetiti posledice nedavne japanske katastrofe, ona nas je (ponovo) podsetila kako je naša planeta zapravo mala i kako je sve povezano. Kada dođe do katastrofe, granice ne postoje. Svojim glasom protiv besciljnog insistiranja na neophodnosti nuklearne energije možemo dati više sigurnosti životu budućih generacija te usmeriti brod ljudskog roda u pametnijem smeru.

Saznajte više i o proizvodima ChlorophyllOcean 21 i Spirulina Chlorella Plus, koji sadrže prirodne sastojke sa zaštitinim učinkom.

Chlorophyll

Proizvod Hlorofil sadrži hlorofilin, vodotopljivi oblik hlorofila koji ulazi u ćelije i time na ćelijskom nivou deluje antimutogeno, antikancerogeno i antioksidativno.

Još od ranih 50. godina prošlog veka naučna literatura pruža obilje podataka o sposobnosti hlorofila/hlorofilina u zaštiti od radioaktivnih čestica. Klikom na naziv proizvoda saznaćeš više.

Ocean 21

Ocean 21 je tečni preparat za najtemeljnije čišćenje organizma, jer sadrži visokovredne sastojke algi i aloje koji pomažu uklanjanju teških metala, radioaktivnih čestica, pesticida, dioksina, ostataka lekova i ostalih štetnih spojeva prisutnih u prirodi, hrani i vodi.

Spirulina Chlorella Plus

Ovaj proizvod osim spiruline i hlorele sadrži i biljnu mešavinu koja predstavlja pravu zelenu simfoniju!

1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: