Lepo i korisno druženje CaliVitanaca (2)

18 јул

Julsko CaliVita info veče (2)

Pravo iz ordinacije Urgentne medicine tačno na vreme „doleteo je“ i naš duhovit i šarmantan dr Milan Stojković, specijalista urgentne medicine i pristalica integrativnog lečenja, odnosno prevencije koja će pomoći ljudima da  što ređe ili nikad ne trebaju njihovu bolničku i ambulantnu pomoć.

12

Dr Milan je govorio o letu, „ovom varljivom“ kako ga nazva i opasnostima koje ono donosi sa promenom klime, hrane i vode, naročito pri odlasku na letovanje koje, umesto prijatnog  odmora, ponekad zna da nam „priušti“ razne mučnine, opekotine od sunca, parazite i druge zaraze. Zatim je objasnio važnost probiotika i prebiotika za zdravu crevnu floru i dobro varenje, kao razliku između probiotika i prebiotika koje mnogi laici često mešaju ili poistovećuju.

CaliVitini preparati, među kojima ProbioBalance, Acidophilus With Psyllium, AC-Zumes i Digestivni enzim su odlična pomoć u takvim slučajevima, kao i ParaProtex u borbi protiv parazita.

Takođe, vrlo pristupačno i jasno, dr Milan je objasnio šta su otrovni radikali,kako nastaju i kakve štete donose po naše zdravlje (njihovo dugo prisustvo dovodi do aterosklerotičnih promena na krvnim sudovima, promena na jetri, koži, debelom crevu,prostati, jajnicima, jednjaku…)  zatim  šta su prirodni antioksidansi, kako deluju i koje koristi ima naš organizam ako se redovno unose kao dopunjivači ishrani. Naravno, napomenuo je jasnu razliku između prirodnih i veštačkih antioksidanasa kao i vrlo štetne posledice veštačkih antioksidanasa za razliku od CaliVitinih prirodnih koji nemaju štetna dejstva jer su potpuno prirodni uz napomenu da je calivitin vitamin C postepeno otapajući tako da je naš organizam celog dana snabdeven ovim izuzetno važnim vitaminom koji je moćan antioksidans.  Tu su i vitamin E, Selen u helatnom obliku, Mega CoQ10 (koenzim Q10), Lutein,  Mega qProtekt…

Najbolje je uzimati istovremeno najmanje dva antioksidansa jer sinerično bolje i efektnije deluju.

Zašto dodaci ishrani?

– Zato, rekao je dr Milan, što naše današnje zatrovano tlo nema potrebne elemente koje bi biljke mogle da absorbuju iz njega da bismo ih mi sa biljkama uneli kroz ishranu. Zemljište je zatrovano raznim otrovima, pesticidima, herbicidima… pa njegov potencijal nije više onakav kakav je bio pre 40-50 godina, a već i ptice znaju da i zdravlje i bolest ulaze na usta.

„Mi smo ono što jedemo!“

Nakon divnog predavanja, svi koji su želeli savete dr Milana (saveti su besplatni), omogućeno im je da se sa njim konsultuju što on obavlja sa posebnom pažnjom i zadovoljstvom.

6

11 10

 

U daljem toku info večeri, profesor  Zoran Anđelković  je upoznao zainteresovane sa poslovnim mogućnostima u kompaniji. CaliVita, međunarodna kompanija sa 22 godine bogatog iskustva, svakom svom članu daje šansu, ako to želi, da omogući sebi dodatnu  ili primarnu zaradu, kao i, ako se više potrudi,  pasivnu zaradu i naslednu penziju. Za to je potrebna samo volja i odluka zadovoljnog potrošača, sve druge alate i podrške nudi kompanija i sponzori koji su vas uključili u ovu Kuću zdravlja.

Kako?

Ako ste zadovoljni proizvodima pa ih reklamirate među svojim prijateljima, poznanicima, i u tome imate uspeha tako što stičete nove potrošače i saradnike, firma Vam za to plaća na osnovu mesečnog prometa Vaše mreže potrošača i saradnika.

Mrežni marketing je najpravedniji i najprofitabilniji biznis 21. veka jer je to posao u kome:

–              Nemate rizika (kompanija ulaže u proizvode, proizvodi ih, plaća sertifikate i inspekcijske provere kvaliteta, plasira, vodi knjigovodstvene poslove, izmiruje dažbine prema državi u kojoj posluje, organizuje obuke saradnika i menadžera…

–              Kompanija obezbeđuje logistiku stručnjaka i tehnike (lekara, mentora, menadžera, internet komunikacijske alate, literaturu…)

–              Nemate šefa, upravnika, poslovođu… pa nema ni mobinga, pritisaka, pretnji otkazom i drugim kaznama…

–              Nemate kancelarijsko radno vreme…(radite kad hoćete, s kim hoćete, koliko hoćete, način birate sami prema svojim sposobnostima i mogućnostima…

Na kraju, profesor Zoran nije mogao a da ukratko ne predstavi mogućnosti i blagotvorno isceljujuću moć calivitinog Bioharmoneksa 3. generacije, uređaja za samostalnu primenu biorezonance, sa 25 programa koji deluju na očuvanje zdravlja i harmoničnog pulsiranja našeg organizma, kao i ponovno uspostavljanje narušene harmonije.

Zdravi i dugoveki bili!

Vaša Duna.

9 8

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: