Beauty Formula za zdravu kosu, nokte i kožu

20 јул

Beauty Formula (90 tableta)

Beauty Formula je složeni dodatak ishrani , koji se sastoji od specijalne mešavine vitamina, minerala, aminokiselina, kolagen i blagotvornih aktivnih biljnih sastojaka.

Na koji način ove komponente doprinose očuvanju lepote?

Jedna od glavnih komponenti preparata jeste silicijum, koji je u ovoj formuli prisutan u dva oblika. S`jedne strane izolovano, s`druge kao jedan od aktivnih sastojaka biljke rastavića, koji se ovde koristi u vidu ekstrakta. Silicijum se u organizmu u najvećim količinama nalazi u vezivnom i potpornom tkivu. Tako, na primer, čuva elastičnost kolagenskih vlakana kože, dalje, neophodan je za očuvanje strukture kose i noktiju, a takođe je bitan gradivni elemenat zglobova i tetiva. Pošto izuzetno pozitivno deluje na elastičnost i mladalački izgled kože, a kosu i nokte čini snažnim i otpornim, ovaj element čini veoma popularnu osnovu za izradu savremenih kozmetičkih formula.

Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao na primer L-cistein i L-metionin iz ove formule, predstavljaju gradivne elemente proteina (keratina), koji čini otpr. 95% kose, zato oni mogu u priličnoj meri da doprinesu očuvanju njene zdrave strukture. Izvanredno se primenjuju u tretiranju slabe, izlomljene kose, a pored toga mogu blagotvorno delovati na elastičnost kože, odnosno na strukturu noktiju.

Treću grupu glavnih aktivnih sastojaka Beauty Formule čine vitamini. Vitamin A, B2, B3 i C, pored svojih brojnih pozitivnih efekata, odgovorni su i za očuvanje zdrave strukture kose, kože i noktiju. Vitamin B6 igra ulogu u metabolizmu belančevina, dok je vitamin B12 (između ostalog) bitan učesnik energetskih procesa u organizmu.

Pored vitamina, Beauty Formula sadrži i razne lekovite biljke (rastavić, kopriva), kao i brojne mineralne materije. Jod je mikroelement koji je važan ne samo za funkcionisanje štitne žlezde, već i za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink, pored podrške koju pruža imunom sistemu, omogućava i očuvanje zdrave strukture kože, a bakar igra bitnu ulogu u normalne pigmentacije kože i kose.

Sastojci Beauty Formule mogu pomoći u tome da nam koža bude mladolika i elastična, kosa sjajna i bujna, a nokti jaki i otporni. U toku kombinovanja aktivnih sastojaka preparata smo se, naravno, i ovog puta trudili da upotrebimo oblike sa organskim spojevima, ćija je apsorpcija u organizmu mnogo efikasnija i pogodnija, nego u slučaju neorganskih oblika.

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje pate od gubitka kose
  • Osobama koje imaju rascvetalu i izlomljenu kosu
  • Osobama koje pate od problematične kože lica (akne)
  • Osobama čiji nokti su slabi i lomljivi
  • Svima koji žele da poboljšaju svoj izgled ili očuvaju zdravlje svoje kose, kože i noktiju.

Aktivni sastojci po tableti

Vitamin A 2500 IU
Vitamin C 30 mg
Vitamin B2 5 mg
Nijacin 30 mg
Vitamin B6 10 mg
Vitamin B12 10 mcg 
Holin 30 mg 
Silicijum 40 mg
Cink 10 mg
Bakar 2 mg
Jod 50 mcg
Kolagen 100 mg
L-metjonin 100 mg
L-cistein 77 mg
Ekstrakt rastavića (std.6% silicijuma) 90 mg
Bio-ekstrakt koprive (4:1) 40 mg 

Upotreba

1 tableta dnevno.

zdrava kosa 2

 

Ključne reči:  zdrava koža, mladalačka elastična koža, problematična koža lica, akne, zdrava kosa, slaba lomljiva izlomljena rascvetala bujna kosa, gubitak kose, zdravi nokti, lep zdrav izgled…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: