Julsko druženje CaliVitanaca u Nišu

27 јул

Zdravlje, novac i slobodno vreme, to je ono što nam danas najviše treba!

Niš, 26. jul 2014.

Vreme je godišnjih odmora, mnogi su otišli kojekude da malo promene sredinu i svakodnevicu. Oni koji su Tu, došli su sa svojima prijateljima na redovno CaliVita info veče da ne propuste važne informacije o zdravlju i mogućnostima koje CaliVita nudi svojim članovima i svima koji se odluče da se pridruže toj velikoj Kući zdravlja i slobode.

Domaćin večeri, dr Mirjana Babić Simić iz Beograda, otvorila je ovo druženje u svom poznatom, „živom“ stilu, uz prenošenje iskustava kako ona i njena porodice u velikom stresnom gradu, punom zatrovanog vazduha i smoga, gužve i žurbe, uz pomoć CaliVite i njenih preparata žive punim plućima i bez jurnjave i čekanja po ambulantama i domovima zdravlja.

1

3

10 zasto

Lekarsko predavanje

Lekarsko predavanje na temu Stres, hipertenzija i multiplex skleroza, održala je sjajna dr Kaća Nikolić iz Niša, doktorka čija bi predavanja trebalo da čuje svako kome je bar malo do zdravlja stalo.

Zaista, ona je živa enciklopedija svega što je vezano za medicinu i zdravlje, odnosno sastav ljudskoih ćelija, njihov razvoj, zdravo funkcionisanje, poremećaji i uzroci tih poremećaja. Dok priča tečno, jasno, argumentovano, slušaoci gotovo ne dišu kako ne bi poremetili pažnju i koncentraciju u sali. Svoja predavanja uvek završi citiranjem neke efektne mudre izreke koja pojačava efekat njenih reči i zadržava ih u našim glavama dugo nakon predavanja.

Njeno predavanje zaslužuje posebnu pažnju, pa ću njemu posvetiti posebnu stranu na ovom blogu pod naslovom: Stres, hipertenzija i multiplex skleroza – dr Kaća Nikolić.

8 7

Poslovne mogućnosti

U drugom delu predavanja posvećenom poslovnim mogućnostima u CaliViti, dr Mirjana Babić je, svima koje interesuje taj deo priče, objasnila način poslovanja kompanije i šansu koju svakom pruža da, ako je zadovoljan potrošač, ove proizvode može ponuditi i drugima na način koji mu najviše odgovara (lično, internetom, telefonom,…) i tako ostvari mogućnost još jeftinijih proizvoda za sebe i svoju porodicu, ili, ako se više potrudi, mogućnost dodatne ili primarne zarade.

„ Mnogo je ljidi danas bez posla, mnogi  rade bez plate, mnogi očekuju otkaz… o bolestima po kojima smo na na prvom mestu u svetu da i ne pričam… svakodnevni stresovi zbog ovih problema, a CaliVita nudi zdravlje i posao svakome, posao bez ulaganja i rizika… ali, izgleda,  malo je onih koji se stvarno interesuju da ozbiljno rade i žive od svoga rada. Mrežni Marketing je prilika za svakoga, samo se treba zainteresovati i razumeti taj sistem, slediti jednostavna uputstva sponzora i menadžera, biti uporan i uspeh je neizostavan“ – rekla je između ostalog dr Mira i dodala – „Za one koji spadaju u neverne Tome, ako im pečat Ministarstva zdravlja, Ministarstva pravde i Ministarstva nauke koji stoje iza ovih proizvoda i kompanije, ne znače ništa, onda za takve nema nade. Zato ih nemojte nikad vući za rukav. Uzalud gubite svoju energiju. Njima nije rečeno da progledaju.“

9 11 razlozi 6

 Šlag

Za divljenje je i prisustvo i podrška Gordane Goce Stojanović. menadžera CaliVite iz Zrenjanina, koja je prevalila toliki put da bi došla u Niš i pružila podršku i pomoć svojim potrošačima i saradnicima na jugu.

„CaliVita nudi ono što nam je danas najpotrebnije i najvažnije: ZDRAVLjE i POSAO. Raspitajte se, mogućnosti za proveru je mnogo, proizvodi vrhunskog kvaliteta i dvadesetdvogodišnja tradicija uspešnog Mrežnog marketinga kompanije su više nego dovoljna za poverenje u kompaniju i njen savremen sistem poslovanja. Iskoristite to. Ne čekajte posao koji neće doći, čak ćete možda ostati i bez ovog koga trenutno imate.  U CaliViti nema otpuštanja. Možete samo sami odustati“ – rekla je naša Goca.

CaliVitanci širom sveta, pozdrav sa juga Srbije.

Vaša Duna.

13 Goca Goca

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: