CaliVita Electronics u službi zdravlja – Dr Stevan Somborac

16 авг

CaliVita Int. Srbija

CaliVita Electronics

Predavač: Dr Stevan Somborac

BioHarmonex

Saznaj više o BioHarmonex proizvodu!

BioHarmonex, elektronski uređaj, koji emituje pulsirajuće elektromagnetsko polje vrlo niske snage, a namena mu je zaštita i fino ugađanje matabolizma putem harmonijske rezonancije.

BioHarmonex je univerzalni uređaj za biorezonanciju, i mogu ga koristiti osobe svih uzrasa, muškarci i žene. Koristi se kako za prevenciju, tako i u tretmanima već postojećih zdravstvenih problema. Korištenje ovog uređaja je sigurno i postoje nuspojave.

Osim što deluje na poboljšanje telesnog zdravlja, poboljšava i mentalno stanje, a sve je to rezultat harmonijske rezonancije koja se podstiče unutar tela.
Sadrži 26 programa.
 
Saznaj više o Communiguard proizvodu! 

Communiguard – Zaštita od elektrosmoga 

U svakodnevnom životu retko se odvajamo od električnih uređaja. Svi kućni aparati – televizori, računari, laptopovii i, najčešće korišćeni, mobilni telefoni (koje uvek držimo blizu tela!) okruženi su magnetnim poljima. Ta polja, posebno ako smo s njima dugoročno u kontaktu, utiču na naš organizam. Mogu promeniti ciklus spavanja/budnosti i često se smatraju krivcima za druge negativne pojave, npr. glavobolje, iritacije, kroničan umor itd.
COMMUNIGUARD je informatički obrađena folija, temeljena na principima biofizike, koja može pomoći u zaštiti našeg tela od gore navedenih posledica elektromagnetskog polja.
COMMUNIGUARD daje kontinuirani učinak, ne treba ga puniti, a treba ga promeniti samo ako se ošteti folija. Na isti se način može staviti na druge električne aparate ili u auto.

 

Saznaj više o Aquarion proizvodu!

Aquarion filter jonizator

Uređaj Aquarion je filter visokog učinka koji proizvodi jonizovanu, sterilnu, aktivnu vodu, bogatu kiseonikom, iz koje su uklonjeni teški metali i otrovni elementi. Njegova najveća prednost je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizovane vode možemo vrlo uspešno suzbiti kiselost organizma. Vanjskom uporabom zakiseljene vode možemo tretirati kožne promene kao i velik broj različitih bolesti. Vrlo je važno spomenuti da uređaj osim same jonizacije proizvodi vodu za piće koja pomaže u zaštiti i ponovnom uspostavljanju zdravlja.
 

CaliVita GoldMAX

CaliVita GoldMAX je ekološko i energetski efikasno rešenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.

Radi se o dva jaka, trajna mag­neta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji menja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezivanje uz zidove. Isto tako, delovanjem GoldMAX-a, može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sistemu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje ali i ispravnost vaših uređaja. Naime, naslage predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te opasno ugrožavaju rad i efikasnost uređaja (npr. mašina za pranje veša i sudova, bojlera, filtera, itd).

Obavestenja

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: