CV info susret u Nišu – punjač baterija za pozitivnu energiju

31 авг

30. avgust 2014.

Regionalni centar za obuku prosvetnih radnika

Prijatan i sunčan subotnji dan, kraj avgusta, letnji odmori jenjavaju, baterije spremne za nove podvige i uspehe… Istrajni i verni CaliVitanci iz Leskovca i Niša uvek su spremni za nove informacije o čuvanju i negovanju zdravlja, naravno, i popravci kada je to potrebno. A dragocene informacije sa nama nesebično dele oni koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu i edukaciji svih koji bi da imaju dobro zdravlje i pare. Da, da, i pare, jer bez para nema ni zdravlja, jer je došlo vreme da se i zdravlje može kupiti za pare.

Te dragocene informacije večeras su sa nama podelile tri divne i širokogrude dame, Uvek vesela i nasmejana Olgica Đaković iz Beograda, topla,nežna i uvek dobronamerna dr Svetlana Živić iz Niša, specijalista pedijatar i energična, poletna, uvek prijateljski nastrojena Gordana Goca Stojanović iz Zrenjanina. Naravno, Tu su, naravno, i naši divni sponzori, skladan i poslovno uhodan bračni par Anđelković, menadžeri iz Leskovca – temperamentna i odsečna Radmila, naša mama Rače i smiren, staložen i pun sjajnih dobronamernih saveta za zdrav život i rad, njen suprug Zoran.

Ma divota je družiti se sa ljudima koji znaju šta hoće, koji sva svoja dobra iskustva dele sa svima a na loša ukazuju kako bismo ih zaobišli, sa ljudima u koje veruješ i znaš da će ti pomoći uvek kad padneš ali ne da te podignu i ostave nego da te nauče da sam ustaješ i ideš dalje, jer, nije slabost pasti, to je ljudski, slabost je ne ustati.

1

Olgica Đaković (TPM) je iz Beograda skoknula u Niš da bude domaćica ove divne večeri, da pozdravi CaliVitance južnjake i da nam svojim iskustvima pomogne da još blje shvatimo filozofiju CaliVita Kuće zdravlja kako bismo pomogli mnogima da poprave i svoje zdravlje i svoj kućni budžet.

„CaliVita je firma koja pre svega svima donosi i daruje dobro raspoloženje bez koga nema ni zdravlja ni kompletne lične slobode“, rekla je ova uvek vesela dama i nastavila: „CaliVita prva i jedina uspešno podržava Welnes pokret u svetu koji se zasniva na 4 stuba: MENTALNO, FIZIČKO, DUHOVNO I MATERIJALNO ZDRAVLJE. Ako makar jedan stub nedostaje ovom kvartetu, nema ni potpunog zdravlja, a time ni kvalitetnog života. To je danas činjenica. Takođe, CaliVita je prva shvatila značaj ishrane po krvnim grupama za zdravlje i uvela edukaciju na tu temu i moćne preparate Vital prema krvnoj grupi, sačinjenih od elemenata koji su bitni za određenu krvnu grupu i zdravlje osobe koja je ima.

Zatim je naša draga Olgica napomenula da je to kompanija koja radi sve po zakonu, svetskom kao i zakonu zemlje u kojoj posluje tako da je sve što dolazi iz ove kompanije zakonski i pravno pokriveno i ispravno. To je od velikog značaja kada se zna da danas u Srbiji i mnogim drugim zemljama mnoge firme posluju divlje i ilegalno. Ova kompanija je 2014. Godine zabeležila rast od 42% što je izvanredan uspeh kada se zna da je u svetu rast od 4% veliki uspeh, a kod nas i 2,1% predstavlja veliki uspeh.

Sve to je zahvaljujući viziji i poštenom radu predsednika i vlasnika kompanije, gospodina Geri Hargitaja i direktora kompanije, Imre Parokajia koji je pre 17 godina doveo CaliVitu u Srbiju i tako omogućio mnogima da dođu do zdravlja i posla u ovoj međunarodnoj kompaniji koja po Šer Marketingu (NetWork Marketing) posluje u 38 država sveta, na tri kontinenta (uskoro i četvrti – Australija).

„Nije važno odakle dolazimo, važno je kuda idemo“, kazala je Olgica Đaković, „a mi CaliVitanci idemo put zdravlja i materijalne slobode. To je ono što danas svakome treba.“

Olgica

3

Dr Svetlana Živić, specijalista pedijatar, topla i tiha osoba, pobornik komparativne medicine (udruženo delovanje tradicionalne i konvencionalne medicine), na svoj jednostavan, srdačan i jasan način komunikacije, još bolje nam je približila značaj detoksikacije organizma za sveukupno zdravlje.

Najpre je objasnila otkud otrovi u našem organizmu, gde se sakupljaju, kako deluju na naš organizam i kako ih se osloboditi i sačuvati zdravlje. Zatim, da je još Eskulap govorio „Da smrt caruje u crevima“, a slavni Sokrar „Da svom pacijentu prvo treba očistiti creva pa onda pristupiti lečenju lekovima, jer svaka bolest počinje u crevima“.

Doktorka Svetlana je predstavila izvanredno kvalitetne calivitine proizvode koji mogu vrlo efikasno i bez posledica i nus pojava očistiti naš organizam od svih otrova i tako stvoriti uslove za njegovo normalno i zdravo funkcionisanje.

Među prvima su to Ocean 21, Liquid Chlorophile i Nopalin.

Ocean 21, veoma ukusansok koji sadrži preko 200 korisnih supstanci iz biljaka sa kopna i dna okeana. Izvanredan je čistač creva, detoksikator koji čisti sve do međućelijskih prostora i  samih ćelija a koji istovremeno i hrani ćelije, posebno ćelije krvi. Tako, svi koji ga koriste, imaju izvanrednu krvnu sliku i čist želudačno-crevni sistem.

Posebno je pogodan za osobe koje se bave bilo kakvim poslom koji je vezan za otrove, pesticide, veštačke boje i lakove, rengenologe i sl.

Liquid Chlorophile (hlorofil) je, takođe, u tečnom obliku, čarobna zelena tečnost dobijena iz lucerke, koja, pored ostalih blagodetnih minerala,  vitamina, svih ostalih nutrijenata… sadrži i vitamin K.

To je blagotvorna tečnost koja je preporod za naš organizam.

Nopalin su tablete dobijene od pustinjskog kaktusa Nopal. Pored svojstva izvanrednog čistača, ovaj preparat veoma pozitivno utiče na smanjenje šećera u krvi (oba tipa. Kod mnogih osoba je upotreba Nopalina i Hroma dovela do izbacivanja šprica iz upotrebe i prelaska na tablete samo radi preventive i održavanja). Takođe, utiče na smanjenje masnoće, topi masna tkiva i mnogi su, uz pomoć Nopalina smanjili telesnu težinu bez posebne dijete i odricanja.

Jedina mu je mana što svoja lekovita svojstva ispoljava samo kod osoba sa krvnom grupom 0 i A . Krvnim grupama B i AB ne škodi, ali donosi manje pozitivnih efekata.

Tek nakon dobre detoksikacije, treba pristupiti suplementaciji odgovarajućim vitaminima, mineralima, biljnim ekstraktima, odnosno drugim željenim preparatima, što zavisi od želje i zdravstvenih problema svake osobe.

4

Detoksikacija

Iz iskustva menadžera

Olgica Đaković je ovo izvrsno predavanje dopunila informacijom da Ocean 21 kao dar mora i sunca sadrži 8 vrsta algi sa dna oceana gde čovek još uvek nije pustio svoje otrovne pipke, a činjenica je da su Japanci, da bi preživeli posledice razornih atomskih bombi, hranu tražili i uzimali sa dna okeana. Tako su spašene mnoge dugoročne posledice te katastrofe. Takođe, iz iskustva svojih potrošača, Oceanom 21 spasila je od posledica rengenskog zračenja mnoge rengenologe.

16

Za odane CaliVitance ni Zrenjanin nije tako daleko od Niša. Otud nam je „doletela“ energična i „lakokrila“ Gordana Goca Stojanović koja ne žali ni vremena, ni truda ni kilometražu da sa nama podeli svoja divna iskustva i da svoju pozitivnu energiju i polet prenese na nas koji smo joj veoma zahvalni što je naš čest gost. Živi u Zrenjaninu, dugo, ali potiče sa juga. Južnjačka krv i temperament je vuku da svoj jug probudi iz učmalosti i  u nas južnjake podigne nivo zdravstvene kulture na mnogo veći nivo od (ne)postojećeg i da nam ukaže da ima nade za sve koji stvarno žele da reše svoje zdravstvene i materijalne probleme

Radmila i Zoran Anđelković su bračni par veoma posvećen CaliViti, njenoj filozofiji zdravlja i poslovnoj mogućnosti za sve bez izuzetaka. Svoje sedmogodišnje iskustvo u pomaganju drugima i gradnji mreže su, kao i uvek, i ovaj put velikodušno podelili sa nama. Njihovi iskreno prijateljski saveti pomogli su mnogima da nađu sebe u sebi i krenu novim putem zdravlja i uspeha.

Hvala im za sve.

Na kraju, ne mogu a da ne kažem da su ove info večeri za svakog ko stvarno želi dobro sebi i drugima oko sebe, zaista ogroman punjač pozitivne energije i velika je seća i radost imati sve ove ljude za prijatelje. Ja ih imam i srećna sam zbog toga.

Ako su i Vama potrbni iskreni prijatelji i dobročinitelji, pridružite nam se. To zavisi samo od Vas samih. Svi ste dobrodošli.

Vaša Duna.

7

6

I bez ovoga ne može … Nikako… Uspomene su lepa stvar…A slika za uspomenu još lepša…

11

14 12 1315

Advertisements

2 реаговања to “CV info susret u Nišu – punjač baterija za pozitivnu energiju”

  1. Latinka август 31, 2014 у 6:22 pm #

    Fizicki nism bila sa vama , ali sam u mislima i srcu uvek sa vama .
    Znam da netreba da propustim ovakav dogadjaj . Desilo se.
    Ne ponovilo se.

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: