Prvo CaliVita info veče u Brestovcu

11 сеп

Prvi korak je uvek najteži   🙂

Četvrtak 11. Septembar 2014.

Dom kulture Brestovac

Lep dan za početak budućih redovnih info večeri posvećenih zdravlju i negovanju zdravlja. Topao, sunčan i još dobar, praznični dan, kako bi rekli naši stari.

Sveti Jovan.

Pa neka nam je sa srećom i zdravljem.

Veliku zahvalnost dugujemo zaposlenima u Domu kulture Brestovac ne samo što su dozvolili svoje prostorije za današnje i buduće info večeri, nego i što su sami prisustvovali ovoj večeri dobrih informacija.

Zainteresovanost meštana nije baš za neku veliku pohvalu, ali je zato za veliku pohvalu mala četa onih koji su došli da čuju nešto novo o zdravlju, što će im možda biti od koristi. Naravno, pošto CaliVita i CaliVitanci u središte pažnje stavljaju čoveka pa tek posle sve sve ostalo, veče je proteklo kao da je sala bila dupke puna. Nama je i samo jedan čovek bitan i ako je rešio da promeni nešto u sebi nabolje, spremni smo da ga uvažimo i pomognemo mu sve što je u našoj moći.

Uostalom, svaki početak se sastoji od prvog koraka. Taj prvi korak, ma koliko on bi, najvažniji je za dalje putovanje.

Dakle, na ovakvim  večerima gde se mogu čuti dragocene informacije o uzrocima i posledicama savremenih (civilizacijskih) bolesti, o čuvanju i negovanju zdravlja, što podrazumeva i kvalitetniji život (CaliVita), se ne ide ni zbog koga drugog, nego zbog sebe. Ovo veče je naš prvi korak. Važno je da smo krenuli. Sad idemo dalje. Nazdravlje nam bilo!

Paolo Koeljo 2

Naš dragi doktor Aleksandar Aca Atanasijević, specijalista urgentne medicine, govorio je, na vrlo jednostavan i običnom slušaocu pristupačan način, o opštem pristupu zdravlju i zdravom načinu života danas. Napomenuo je da zdrav način života ne znači i skup način života, kako to mnogi misle, već je dovoljno da čovek promeni neke svoje nezdrave i štetne navike, da umesto stvari, na prvo mesto stavi zdravlje i moći će da živi ne samo kvalitetnije, nego i duže, a kvalitet života ne čine skupi automobili, odeća, restorani, … već sinergija duševnog, fizičkog i socijalnog zdravlja i zadovoljstva. Vođena tom idejom stavljanja čoveka i homeostaze (ravnoteže) njegovog organizma i duše na prvo mesto, CaliVita International je u saradnji sa naukom, zakonom i pravom čoveka da živi bolje i kvalitetnije, razvila preko 100 prirodnih proizvoda vrhunskog kvaliteta uz čiju pomoć svako može sebi da obezbedi put do zdravlja i unutrašnjeg blagostanja. On, kao lekar integrativac, mnogima je pomogao da ne dođu u stanje kada im je potrebna hitna pomoć gde inače radi, ambulanta ili, ne daj bože, bolnica i to mu čini posebno zadovoljstvo i radost.

Svoja iskustva sa proizvodima u terapijske svrhe izneli su Latinka Mitić, već „punoletna“ CaliVitanka koja toliko poznaje preparate, njihovu ulogu i namenu, da smo je odavno prozvali našom „malom doktorkom“, a ona sa posebnim zadovoljstvom i entuzijazmom deli svoja saznanja i iskustva sa svima,  i profesor Zoran Anđelković, menadžer CaliVite koji je toliko zaljubljen u ove proizvode i CaliVita kompaniju, da je u stanju satima da priča o njoj i svojim terapijskim i poslovnim mogućnostima i iskustvima.

Na ovakvim večerima se redovno praktikuju besplatne konsultacije i saveti lekara, pa je nekoliko njih iskoristilo tu priliku.

Dakle, dragi moji, vi koji ste došli ove večeri i vi koji ćete doći na nekoj od sledećih Info večeri – UBUDUĆE REDOVNO SVAKOG DRUGOG ČETVRTKA U MESECU, uvek ste dobrodošli koliko god vas bilo.

I još nešto, NE DOLAZITE NI ZBOG KOGA DRUGOG, DOLAZITE ZBOG SEBE I SVOJIH DRAGIH. AKO VAMA NIJE VAŽNO VAŠE ZDRAVLJE, SVIMA DRUGIMA JE JOŠ MANJE VAŽNO. AKO VAM JESTE VAŽNO ZDRAVLJE, UVEK ĆE SE NAĆI NEKO KOME STE VAŽNI I KO ĆE VAM POMOĆI DA GA IMATE. CALIVITANCI SU ZA TAKVU POMOĆ UVEK SPREMNI.

Vaša Duna.

1 2 3 4 5 6 7

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: