Jetra – laboratorija zdravlja

29 сеп

Septembarsko CaliVita info veče u Nišu

  1. 9. 2014.

Domaćini: Gordana i Zoran Stojanović TPM iz Zrenjanina – uvek srdačni, dobronamerni, puni informacija i saveta. Goca vodi veče, koncizno ali jasno, energično ali podsticajno. Uvek zna šta hoće i ume to da pokaže i drugima. Puna samopouzdanja i ume to samopouzdanje da ugradi i kod svojih slušalaca. Zaljubljena u CaliVitu, njen program i njen sistem poslovanja. Kaže: „Danas nam svi, na TVu, u novima, na internetu… kažu da se loše i nekvalitetno hranimo, da je hrana koju jedemo loša, a niko ne kaže kako da se borimo za svoje zdravlje, kako da uspostavimo ravnotežu u organizmu, jer, da jedemo moramo i to ono što nam se nudi, ne možemo svi proizvesti sopstvenu hranu, i ako to neko čini, ne može da proizvede sve što mu trebau ishrani.   CaliVita upravo to nudi: REŠENJE. Nove vrednostikako i na koji način da se izborimo sa lošom ishranom, lošim navikama i tako sačuvamo svoje zdravlje.

CaliVita menja čoveka sistematski i podsticajno jer nudi ono što nam danas najviše nedostaje: zdravlje i finansijsku sigurnost. Šta nam najviše treba? Zdravlje. CaliVitini proizvodi upravo to nude. Posle zdravlja, najviše nam nedostaje novac! CaliVita i to nudi svima koji žele da te informacije o zdravlju i zdravim proizvodima podele sa drugima, CaliVita plaća. To je njen sistem poslovanja i mi tu ne možemo da utičemo čak i da želimo. Ko prepozna te dve dobrobiti, na pravom je mestu. Ima podršku kompanije u svakom pogledu i ne može da pogreši jer su tu lekari da preporuče pravi proizvod onome kome je potrebno zdravlje, menadžeri da upute zainteresovane u sistem poslovanja, kompanija da proizvodi najkvalitetnije preparate koji se danas mogu nabaviti u svetu i da distribuira proizvode do potrošača u više od 38 država sveta. I zato, u CaliViti svako može da dobije ono što želi i svako da uspe ako sledi uputstva iskusnih…“

1 2 3 4 67

Informacije o „Jetra – laboratorija ljudskog zdravlja i kako da je sačuvamo“ prenela nam je dr Slobodanka Stajković. Jasno, koncizno i razumljivo, kao i svi CaliVitini lekari.

Informacije na ovu temu nalaze se na slajdovima pa ću snimke postaviti u sledećem tekstu pod istim nazivom jer to zaista zaslužuju a dragocene informacije će mnogima pomoći da bolje upoznaju i čuvaju svoju jetru.

523

U poslovnom delu večeri govorili su iskusni CaliVitanci.

Zoran Stojanović, TPM iz Zrenjanina upoznao je zainteresovane o poslovnoj šansi koju kompanija nudi svima koji žele da rade i zarade pre svega za sebe i svoju porodicu. Bolesnih je mnogo, svima treba zdravlje ali im nedostaju informacije. Ko je spreman da te informacije širi, ima mogućnost da zaradi počev od još jeftinijih preparata za sebe i svoju porodicu, a ako se potrudi, može zaraditi dodatni prihod ili, ako istraje i radi ozbiljno i profesionalno, može da zaradi mnogo, mnogo više nego što je i sanjao. Sve zavisi od ličnog angažovanja, ozbiljnosti i profesionanom odnosu prema radu i poslovanju.

Dr Mirjana Babić Simić iz Beograda podelila je sa nama svoje dugogodišnje iskustvo  iz savetodavnog dela kao i o savremenom načinu poslovanja i grednje mreže u CaliVita Mrežnom marketingu.

Marko Dimitrijević, momak iz Bojnika je oduševljen Mrežnim Marketingom, programom i mogućnostima CaliVite i rešio je da u radu prevaziđe svoju majku Marinu.

Jelica Živković Nikolić, profesor iz Beograda došla je u Niš da podeli sa nama oduševljenost ljudsko i prijateljskom atmosferom među CaliVitancima i idejom o zdravom životu koju kompanija nudi svima.

Zoran i Radmila Anđelković, PM iz Leskovca su ponovo podelili sa nama svoja dugogodišnja iskustva u druženju sa CaliVitom i divnim životnim promenama i pozitivnim navikama koje je to druženje unelo u njihov način života i njihov dom.

Najmlađi CaliVitanac, devetogodišnji Nišlija Lazar Đorđević  je oduševio sve prisutne u sali. Imala sam zadovoljstvo da sedi pored mene i da čujem njegove komentare tokom večeri. Onako malen, sjajnih, crnih, veoma živahnih očiju, sve vreme je držao najnoviji Cali News u rukama i sa posebnim ponosom pokazivao mi svoje ime u njemu u rubrici Izveštaji sa Info večeri. Iznenadila me terminologija kojom on barata kroz svoje tihe komentare dok su se menjali slajdovi na ekranu: „E, ono je Omega 3… Ono su dobri suplementi…“  „Kad moja baka sluša CD kad Matis Šandor priča, i ja sam čuo. Znam ja njega…“ Onda je tražio reč i dobio je. Pun samopouzdanja, izašao je ne ispustajući svoj Cali News iz ruku i ozbiljno se obratio pitanjima: „Ja hoću nešto da Vas pitam. Ne znam šta je to Srebrna Palma pa mi objasnite to?“ Kad je dobio simpatičan odgovor od Goce, nastavio je: „A sad mi kažite zašto ja još nemam tu člansku karticu? Ja hoću da je imam.“ Opšti smeh i aplauz prisutnih pozdravili su ovog malenog CaliVitanca koji bi odmah do Srebrne Palme, ali mu za to treba registraciona kartica pa čovek hoće na vreme sa se obezbedi.

Živ, zdrav i dugovek nam bio, mališa. Daleko ćeš dogurati u životu čim još sada umeš da postaviš prava pitanja, postavljaš sebi velike ciljeve i znaš šta hoćeš.

1 2 3 4 5 6 8 102

Na kraju, kao i uvek, naši dragi domaćini su pripremili lepo iznenađenje. Ovoga puta je to bila činijica puna raznobojnih papirnih rolnica u kojima su se krile lepe misli i izreke. Svako je mogao da „izvuče“ po jednu i otkrije svoju korisnu izreku čiji sadržaj mu je naklonjen ove večeri.

Evo moje srećne rolnice.

1012

Eto! To je CaliVita! Pozitivna atmosfera, zdrav duh, prijateljski saveti, prijatno druženjekreativne ideje i novi prijatelji bez obzira na godine starosti koje, da nije CaliVite, nikad ne biste sreli…

Pa, ako želite da se preporodite i promenite svoju ustajalu svakodnevnicu, sledeći put ne propustite Info veče. Nikad nije kasno za novi život i drugačiji pogled na svet i okruženje.

 Vaša Duna.

9IMG_5935IMG_5946

Једно реаговање на “Jetra – laboratorija zdravlja”

  1. Latinka 29 септембра, 2014 у 4:49 pm #

    Odusevljena sam sele. To su pravi Calivitanci. Zato ja ne odustajem ni posle 18 godina. To je stil zivota za kojim tezim. Hvala ti . kao da sam bila sa vama. Jesam ali u mislima.

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: