I u Brestovcu priča o zdravlju

17 окт

  1. Tribina o zdravlju

Brestovac, 16. Oktobar 2014. Sala Doma kulture Brestovac 

Kiša preti – pljusne pa se predomisli, paducka pa stane…, no, za CaliVitance to nije smetnja da sa svojim prijateljima još jednom podele iskustva i informacije o čuvanju i negovanju zdravlja.

Zahvaljujući razumevanju i dobroj saradnji sa Ivanom Stojković, direktorkom Doma kulture i ljubaznosti svih zaposlenih u njemu, priča o zdravlju postaće redovna mesečna aktivnost u Brestovcu za sve Brestovčane i naše komšije oz okolnih sela.

Uostalom, zdravlje je i jedino što u ovom intrigantnom veku zaslužuje da bude na prvo mesto svake osobe, jer se sve drugo može postići kad si zdrav.

Radunka Duna Bogdanović pozdravlja sve prisutne i, uz zahvalnost gostima koji su iz Leskovca došli da sa nama podele priču o zdravlju, prepusta reč profesoru Zoranu Anđelkoviću, Palm menadžeru CaliVite koji prisutne upoznaje sa razlozima zbog kojih je u CaliViti, a prvi razlog je što su mu preparati CaliVita kompanije vratili narušeno zdravlje i omogućili mu da živi normalno bez šake lekova koje je prethodno koristio i za koje su mu lekari tada rekli da mora doživotno da ih koristi. Sada koristi preparate preventivno i tako čuva i neguje ono što je zahvaljujući njima dobio – zdravlje.

Pošto je on čovek koji želi da pomogne i drugima da žive kvalitetnije, zdravije i bolje, drugi razlog što je u CaliViti je taj što mu je kompanija omogućila da svoja pozitivna iskustva sa proizvodima podeli sa svojim poznanicima i prijateljima i da tako i njima pomogne da ostvare ono što žele. On to već 8 godina nesebično čini, pomaže ljudima da sačuvaju ili poprave svoje zdravlje a svima koji nakon pozitivnih ličnih iskustava žele dalje da šire te informacije o zdravlju, pomaže da to rade uspešno i po poslovnom sistemu kompanije i tako čini da poprave i svoje finansijsko zdravlje. Tu poslovnu mogućnost CaliVita International pruža svim svojim registrovanim članovima, pa ko prepozna šansu u njoj, može sebi i svojoj porodici poboljšati kućni budžet ili obezbediti finansijsku sigurnost, što zavisi od vremena i truda koji saradnik uloži u ovaj posao Mrežnog marketinga za koga stručnjaci kažu da je posao 21. veka.

Humano i dobro za sve, zar ne?

Što bi rekli naši stari, „ćef ti zdravlje, ćef ti posao“, biraj, CaliVita nudi sve, a najbolje je oboje.

Duna Z A

Lekarsko predavanje: Dodaci ishrani u jesenjem periodu i priprema organizma za zimu

Veoma staloženo ali razumljivo i nadahnuto, dr Milan Miša Stojković, specijalista urgentne medicine, inače načelnik Urgentnog centra u leskovačkom Domu zdravlja, govorio je o pojmu i značaju imuniteta, objektivnim i subjektivnim razlozima koji dovode do njegovog slabljenja i posledicama koje se tom prilikom mogu javiti u obliku lakših, težih ili fatalnih bolesti, a koje se mogu sprečiti promenom stila života.  Zatim je govorio o simptomima koji se javljaju pri promeni vremenskih prilika, posledicama i načinu kako pojačati otpornost organizma prema sezonskim bolestima i prehladama, ali i kako prevenirati sklonost ka bolestima u svakodnevnim prilikama, u prilikama kada postoji neka nasledna bolest u porodici (genetski preduslov) i kako popraviti zdravlje kada se neka bolest već manifestvovala.

Najskuplja je bolest, a zdravlje nema cenu, deviza je CaliVitanaca.

Sled slajdova iz predavanja dr Miše Stojkovića reći če još nešto više na ovu temu:

Za lak korak i zdrave noge

Iskustva sa proizvodima

Svoja pozitivna iskustva sa preparatima CaliVite podelili su sa prisutnima Maja Momirović, učiteljica kojoj je trebalo dosta vremena da se odluči za vitamin C500, ali kad je shvatila da od marta  do sada nema prehlada i injekcija, ubuduće se neće odvajati od njega.  Radunka Duna Bogdanović je na svom primeru pokazala kako jedan pregled žive kapi krvi može da pokaže da je čovek bolestan mada to ne primećuje.  Pregled koji je pre dve godine  izvršio dr Milan Stojković, pokazao je da, iako Duna nije osećala posebne fizičke probleme, u njenoj krvi je bilo mnogo masnoće, holesterola, kristala, target ćelija, kandide, fibridnih niti, zamućene plazme   i još mnogo toga zbog čega su krvna zrnca bila slepljena u niske nalik gusenicama i toliko nepokretna da je krvna slika žive kapi krvi, umesto razigranih pravilnih prstenčića u bistroj plazmi, izgledala kao fotografija. Ništa u njoj niti je bilo pokretno, niti je vršilo svoju funkciju. Na sreću, dve boce Oceana 21 i dve boce Holestona, za dva meseca redovnog korišćenja, pročistile su krv, oterale parazite i holesterol i vratile je u potpuno normalno i zdravo stanje. Sada samo održava to što je dobila.

Profesor  Zoran Anđelković je ispričao svoje iskustvo sa povećanim pritiskom i parazitima zbog kojih je pio punu šaku lekova dnevno a lekari su mu govorili da mora doživotno da ih koristi jer „jednom hipertoničar – doživotno hipertoničar“.  Zahvaljujući svojoj supruzi Radi koja se nije pomirila sa tim, preko prijatelja je nabavio CaliVitine proizvode, za 6 meseci potpuno rešio svoje zdravstvene probleme, pritisak i kilažu sveo na normalu  nakon čega su mu lekari rekli da više ne postoji potreba da koristi lekove a „da nastavi da pije to što pije, šta god da je“. Naravno, on takođe sada neguje svoje zdravlje i već 7 godina ni jedan sintetički lek nije popio.

Sada uči druge kako da čuvaju svoje zdravlje i da lek postoji, samo treba znati naći ga.

I…

Na kraju i ove Tribine sledila je međusobna razmena iskustava, pitanja i odgovori, saveti dr Milana Stojkovića i njegov trk – pravac dežurstvo u Urgentni centar.

Poželeli smo mu mirnu noć.

I?… Zar Vam sve ovo ne liči na jednu divnu priču o zdravlju, na humanu misiju CaliVitanaca, na lepo i za svakoga korisno druženje?

Pa, izvolite, pridružite nam se na sledećoj Tribini u novembru, a može i ranije.

Vaša Duna.

Advertisements

Једно реаговање to “I u Brestovcu priča o zdravlju”

  1. zandjelkovic69@gmail.com октобар 18, 2014 у 11:47 pm #

    „jedna kap je vazna, i ona cini slap Nijagare…“ SVI SMO MI DEO NIJAGARINOG VODOPADA…HVALA TI DUNO…

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: