Život sa CaliVitom

21 окт

Prvo, dobro je za Vas da se upoznate sa proizvodima. Korišćenje proizvoda nadoknađuje materije koje nam inače nedostaju jer vremenom hrana koju jedemo je sve siromašnija korisnom materijama, a sve bogatija štetnim sastojcima. Da bi naš imuni sistem mogao da obavlja svoju funkciju kvalitetno, neophodni su nam dodaci ishrani koji sadrže ono što ne možemo dobiti preko redovne ishrane.
 
Svi dokazi o kvalitetu su dostupni za proveru. Počev od certifikata FDA (Food and drug administration) u Sjedinjenim Američkim Državama (gde se inače proizvode ovi suplementi) o 100% prirodnim sastojcima, peko institucija u Evropskoj Uniji koje potvrđuju isto, pa do Vojno Medicinske Akademije (VMA) u Beogradu koja je takođe dala svoj pečat na kvalitet ovih proizvoda.
 
Ali najbolja potvrda kvaliteta je iskustvo korisnika. Po preporuci lekara koje je CaliVita International angažovala u svakoj zemlji gde posluje, korišćenje proizvoda dovodi do rezultata koje možete vrlo lako proveriti.
Najsigurnije preko krvne slike koja će se promeniti nabolje, a i subjektivni osećaj uz nestanak određenih tegoba ne izostaje.
 
Ovde je važno istaći da CaliVita International garantuje 100% za kvalitet svojih proizvoda uz povraćaj novca ukoliko iz bilo kojih razloga kupac nije zadovoljan.
 
Kada ste zadovoljni nekim proizvodom prirodno je da svojim prijateljima preporučite taj proizvod jer je to nešto što ste i do sada radili kada ste zadovoljni proizvodima.
 
Ukoliko preporučite prizvode kojim ste zadovoljni, CaliVita International će Vam se adekvatno zahvaliti tako što će Vam omogućiti da kupujete proizvode sa popustima koji se kreću i do 50% od cene koja je ionako već na početku za Vas bila sa popustom.
 
I tako, iako se niste posebno angažovali, samim tim što ste rekli nekoliko lepih reči o svom iskustvu, već ste se popeli na prvi stepenik poslovnog sistema CaliVIta International.

Međutim, CaliVita International se ne zaustavlja ovde. Ona će Vas stimulisati i nagrađivati sv dok Vi želite da preporučujete njene proizvode, tako da u skladu sa Vašim ambicijama možete doći i do dobre zarade na mesečnom nivou u obliku keša na Vašem računu. 

Ako želite da vidite poslovnu ponudu CaliVita International, kliknite OVDE.

1

MLM CaliVita 1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: