KAKO DA VAM CALIVITA PROIZVODI BUDU JEFTINIJI?

4 нов

SVAKO KO CAKIVITINE PROIZVODE PREPORUČI I DRUGIMA, MOŽE OSTAVRITI MNOGO JEFTINIJE PROIZVODE ZA SEBE I SVOJU PORODICU, A AKO ŽELI – MOŽE I MNOGO VIŠE OD JEFTINIJIH PROIZVODA

Ako i Vi koristite CaliVita proizvode, ako Vam se dopadaju, ako su Vam pomogli da sačuvate ili popravite svoje zdravlje, CaliVita Vam pruža šansu da ih kupite po još mnogo manjim cenma od diskontnih.

Kako? 

Zamislite samo, koliko ste puta prijateljima i rođacima preporučili nešto čime ste zadovoljni (restoran, agenciju, hotel, kafić, cipele, zubara…), ili koliko ste puta i sami kupili nešto samo zbog preporuke prijatelja, bili na večeri u restoranu koji vam je prijatelj preporučio, na letovanju u mestu koje vam je prijatelj preporučio, gledali predstavu ili film koji vam je prijatelj preporučio, itd, itd… Naše svakodnevne preporuke povećavaju promete biznisima oko nas, ali i mnogo šire, a nama ostaje samo emotivna nagrada što smo pomogli prijatelju, jer u klasičnom biznisu ne postoji sistem koji prati neše preporuke da bi nam platio zato što smo nekome preporučili njihove proizvode ili usluge.

Mrežni marketing je sistem koji tačno prati svaku našu preporuku i adekvatno je nagrađuje u zavisnosti od prometa koji je zahvaljujući toj preporuci nastao.

Ta mogućnost ostvarivanja zarade na osnovu širenja informacija o CaliVitinim proizvodima je data svakom njenom registrovanom članu. Tako imate priliku da, upoznavanjem i drugih ljudi – svojih rođaka, prijatelja, komšija, poznanika, … sa fantastičnim CaliVitinim proizvodima koji mnogima mogu pomoći da sačivaju ili poprave svoje zdravlje, a mnogima i da spasu život, zaradite zavisno od prometa koji je napravljen zahvaljujući Vašoj preporuci. Mnogi članovi na ovaj način sebi zarađuju za jeftiniju nabavku proizvoda za sebe i svoju porodicu, ali mnogi tako zarađuju dodatni prihod za svoj kućni budžet, a oni koji shvate sistem i posvete se CaliVita Mrežnom marketingu ozbiljno i profesionalno gradeći mrežu potrošača i saradnika, zarađuju mnogo više od natprosečnih primanja u Srbiji (i drugima državama u kojima CaliVita posluje), čak i mnogo, mnogo više. U zaradi nema ograničenja.

U CaliVita Mrežnom marketingu Vi ne radite za kompaniju, odnosno proizvođača, vi ste nezavisni vlasnik svog posla i dobijate provizije na osnovu markentiškog plana kompanije sa kojom imate potpisan ugovor. Markentiški plan i poslovni sistem su isti u svima zemljama sveta pa su i zarade za isti promet  iste.

Naravno, nemate nikakvih obaveza prema kompaniji, niti prema bilo kome ako ne želite da pričate o CaliViti, niti će Vas iko juriti, pritiskati Vas, kažnjavati ili primoravati na nešto što ne želite.

Vi sami odlučujete da li ćete biti samo potrošač ili ćete iskoristiti priliku da kroz poslovni sistem kompanije zaradite.

1

Vaš mentor, odnosno osoba koja Vas je uvela u CaliVitu, ako odlučite da prihvatite poslovni sistem, dužan je da Vam pruži svu moguću pomoć da u tome i uspete, a lekari savetnici će Vam pomoći da pomognete svojim prijateljima da odaberu pravi proizvod za njihove zdravstvene probleme.

U svakom slučaju, svako može da zaradi makar toliko da mu proizvodi budu jeftiniji, a oni koji imaju veće životne ciljeve mogu, uz podršku kompanije, mentora i lekara, ostvariti sve svoje snove.

Odluka je na Vama.

Srećno.

4

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: