Kako preduprediti šlog – CaliVita info veče

14 нов

CaliVita info veče – Tribina o zdravlju

13, novembar 2014. Centar za ekonomiku Leskovac

Prijatno novembarsko slavsko veče, mnogima krsna slava Sveti Vračevi, među njima i našem menadžeru Zoranu Anđelkoviću. No, to ga nije omelo da i ovo veče organizuje u duhu zdravog života uz CaliVitu International i Calivitance „stare“ i „nove“ i one koji se spemaju da uđu u našu Kuću zdravlja pa došli da pokupe što više informacija.

Naša draga Ivana Stanković, magistar psihologije, osnivač i član Udruženja za kvalitetan život „Sinergija“ u Leskovcu, otvorila je veče i dala osnovne informacije o kompaniji i njenoj filozofiji.

Između ostalog, u želji da stilom života ne dozvoli genetici da joj poremeti zdravlje, tragajući za dodacima ishrani „naletela“ je na mnoge proizvođače, ali je ni jedan nije fascinirao i osvojio svojim kvalitetom kao CaliVita International. Posebno se oduševila činjenicom da kompaniji posebno vodi računa šta, odakle i kako će spakovati ono što nudi svojim cenjenim potrošačima.

Dakle, privuklo ju je to što CaliVita nema svoja polja sa biljkama već ih nabavlja iz autoktonih područja, tamo gde su njihova prirodna staništa (Sibir, Kavkaz, prašume Amazona, Polinezija… itd.) jer su biljke u svojim prirodnim staništima najlekovitije. Tamo plaća ljudima koji ih beru pa mnogi u tim područjima zarađuju zahvaljujući CaliViti.

Za transport kompanija ne koristi avione jer postoji mogućnost da na velikim visinama i temperaturnim promenama dođe do genetske malformacije nekih ćelija, već poseduje veliki vozni park specijalnih kamiona hladnjača koji odlaze u ta autentična područja, ubrane biljke se smrzavaju na -80*C, (liofilizacija), vakumom se izvlači vlaga iz njih i ostaje samo prah sa svim hranljivim sastojcima u sebi čak i do 97% i tako se dobija proizvod sa potpuno sačuvanim biološkim vrednostima, što je retkost na tržištu čitave poplave preparata i dodataka ishrani.

Takođe, veliki značaj imaju i lekari savetnici koji su prošli posebnu obuku integrativne medicine i koji svojim besplatnim savetima pomažu u radu i izboru pravog proizvoda za svaku osobu jer je svaka osoba posebna.  

Kompanija ima ortomolekularni pristup zdravlju, garantuje kvalitet svakog svog proizvoda i zbog svega toga je posebna pa joj vredi pokloniti svoje poverenje i uz njene proizvode i filozofiju zdravog i pozitivnog stava prema sebi i okruženju, živeti zdravo i srećno.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Doktor Milan Miša Stojković preneo je korisne informacije o prevenciji šloga koji je sve češći među ljudima današnjeg stresnog vremena i to ne samo kod starijih, već i kod mlađih osoba, sa velikim procentom smrtnosti i teškog invaliditeta koji pričinjava problem ne samo oboleloj osobi nego i čitavoj porodici koja mora da brine o oboleloj i bespomoćnoj osobi.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Nataša Jović, diplomirani inženjer poljoprivrede, uža specijalnost ishrana, govorila je o hrani kao leku.

Još Hipokrat je govorio da bi hrana trebalo da bude lek, a lek hrana. To je najbolji i najprirodniji način isceljenja. No, to je bilo nekad. Danas je teško uspostaviti ravnotežu u organizmu samo hranom. Zašto? Zato što to više nije prirodna hrana niti kvalitet koji obezbeđuje prirodne životne elemente za dobro funkcionisanje organizma i njegovo stanje dobrog zdravlja.

Za dobru, prirodnu ishranu potrebno je zdravo zemljište i zdrava voda. To je prvi uslov da bismo dobili zdravu hranu i biljnog i životinjskog porekla.

A da li današnje zemljište pretrpano pesticidima i drugim raznoraznim otrovima i zagađena voda mogu da daju zdravu biljku i zdravu životinju koja se hrani biljkama i pije zagađenu vodu? Ne mogu. Današnje zemljište je postalo otrovno a time i nesposobno da izrodi zdravu hranu. Kao dodatak otrovanoj hrani iz zemlje, služi i prskanje i špricanje samih biljaka tim otrovima, pa sledeći dodatak – prerađevine pune otrova, veštačkih šećera, boja i sintetike. Sve to, po ocenama stručnjaka, „u granicama normale“. Koja crna granica normale kad se svi ti otrovi danima, godinama i decenijama sakupljaju u našem organizmu, naš organizam ne može da ih razgradi jer ih ne prepoznaje kao hranljive sastojke, naravno, oni prave zbrku po organizmu, oslabljuje imunitet i na kraju „pukne zdravlje tamo gde je najtanje“. Zato često čujemo „ništa mu ne beše, a eto…“ Ne, ništa nije odjednom i bez razloga pa ni bolest, samo što mi ne obraćamo pažnju na svoje zdravlje i ishranu sve dok nas ne napusti. E, onda saznamo sve, ali nam ne vredi ništa.

Naravno, mi moramo da jedemo, ali uz pravilnu suplementaciju pravim prirodnim dodacima ishrani možemo nahraniti svoje ćelije koje će moći da očuvaju imunitet i tako se uspešno izbore sa uljezima i otrovima.

Zdravlje se, kao i novac, čuva dok se ima a preventiva je najbolji put do dobrog zdravlja.

Profesor Zoran Anđelković je, uz pozdrav i podelu CDa i štampanog materijala svim prisutnima, svima poželeo dobro zdravlje i uspešno druženje sa CaliVitom a našem Žarku Žaretu Pavloviću predao kupljeni CaliVitin Bioharmonex i propratni materijal sa uputstvom za upotrebu, uređaj na bazi biofizike sa 25 programa koji harmonizuju organizam odnosno delove organizma i pomažu da svaka ćelija i svaki organ radi ono zašta je i namenjen. Fantastićan uređaj veličine mobilnog telefona koji se može nositi u džepu a koji pomaže organizmu da uspostavi ravnotežu i normalno funkcioniše u svakom trenutku i na svakom mestu.

Sve čestitke Žaretu za pravu odluku i investiciju u svoje zdravlje.

Naravno, ni ovoga puta nisu izostali besplatni saveti našeg lekara dr Miše za sve zainteresovane.

Ako ste i Vi zainteresovani da čuvate i negujete svoje zdravlje ili za poslovnu saradnju sa CaliVita kompanijom, javite se. Svi ste dobro došli.

Vaša Duna.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Advertisements

3 реаговања to “Kako preduprediti šlog – CaliVita info veče”

 1. Recepti za zdrav i bogat zivot hrabrosrce новембар 14, 2014 у 12:09 pm #

  увек се изнова одушевим читајући нови блог и увек понешто ново научим.Највише ми се свиђа опис свих сегмената инфовечери.Велики поздрав.

  Liked by 1 person

  • Duna новембар 14, 2014 у 12:19 pm #

   Hvala, Nataša, za podršku. Podrška svima godi pa i ja nisam izuzetak 🙂 Srećna sam što sam te, zahvaljujući CaliViti, upoznala. To divno druženje, pozitivna energija i međusobna podrška i razmena iskustava je još jedna CaliVita terapija za zdrav i radostan život.
   Pozdravljam te.

   Свиђа ми се

 2. Latinka новембар 15, 2014 у 4:42 pm #

  Drage moj, i ako te veceri nisam bila sa vama fizicki duhom i mislima sam uvek uz vas. Vi ste moj podstrek, moje vodilje, moji ucitelji a i moji ucenici. Zajedno smo jace na putu ka ostvarenju snova . Zive i zdrave bile.

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: