Lider modernog stila života

15 нов

CaliVita International

CaliVita Internatinal je multinacionalna komanija koja promoviše nov, kvalitetan način života širom sveta. Način života koji kao prioritet ima zdravlje, uzimajući u obzir pored pravilne ishrane i redovnu fizičku aktivnost, korišćenje i prirodnih dodataka ishrani od lekovitog bilja. Pomoću sistema CaliVita International omogučeno nam je da se u potpunosti upoznamo sa jednim novim, modernim načinom života.
Na početku XXI veka sve češće se sudaramo sa faktorima rizika po naše zdravlje kojih vremenom ima sve više. Zagađenje vazduha, vode i okoline, veštačke boje, hemijske supstance, medicinski preparati, alkohol, kafa, veštački izvori svetlosti, konstantan stres – svi ovi faktori, kao sastavni delovi brzog načina života su izvor mnogih bolesti.
Otpornost našeg organizma, njegove sposobnosti da mobiliše zaštitne snage u mnogim aspektima zavisi od visoko kvalitetne hrane, a tipična ishrana savremene osobe je manjkava sa pre svega vitaminima i mineralima. To je začarani krug civilizacijskog napretka koji kao takav uzrokuje pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja čovečanstva.
Calivita International je svetski lider u proizvodnji biološki aktivnih dodataka ishrani čija redovna upotreba je sastavni deo savemenog načina života ukoliko želimo da neutrališemo šteten uticaj okruženja i sačuvamo naše zdravlje.
Tokom 23 godine poslovanja danas više nego ikad do sada se potvrđuje to da usmerenje kompanije prema zdravom načinu života je bio pravi izbor, pogotovo ako se uzmu u obzir trendovi koji pokazuju da će u periodu od 2010-2040 godine čovečanstvo biti usmereno na poboljšanje zdravlja celokupne populacije.
Danas možemo da zaključimo da smo već uveliko zagazili u taj period.
 
Činjenica da se sve više obraća pažnja na kvalitet hrane koja je na tržištu, doprinosi razumevanju zašto CaliVita International svih ovih godina beleži rast svog poslovanja.
 
U skladu sa tim rastom, kao i praćenjem poslednjih naučnih dostignuća, kompanija neprekidno razvija nove proizvode koristeći tehnologiju koja ni na koji način ne remeti biološki aktivne principe prirodnih sirovina i dovodi ih do finalnog proizvoda, koji punim kapacitetom deluje na organizam iskoristivši na taj način maksimalno proizvod.
 
03

Kompaniji posebno vodi računa šta, odakle i kako će spakovati u bočice ono što nudi svojim cenjenim potrošačima.

CaliVita nema svoja polja sa biljkama već ih nabavlja iz autoktonih područja, tamo gde su njihova prirodna staništa (Sibir, Kavkaz, prašume Amazona, Polinezija… itd.) jer su biljke u svojim prirodnim staništima najlekovitije. Tamo plaća ljudima koji ih beru pa mnogi u tim područjima zarađuju zahvaljujući CaliViti.

Za transport kompanija ne koristi avione jer postoji mogućnost da na velikim visinama i temperaturnim promenama dođe do genetske malformacije nekih ćelija, već poseduje veliki vozni park specijalnih kamiona hladnjača koji odlaze u ta autentična područja, ubrane biljke se smrzavaju na -80*C, (liofilizacija), vakumom se izvlači vlaga iz njih i ostaje samo prah sa svim hranljivim sastojcima u sebi čak i do 97% i tako se dobija proizvod sa potpuno sačuvanim biološkim vrednostima, što je retkost na tržištu čitave poplave preparata i dodataka ishrani.

Takođe, veliki značaj imaju i lekari savetnici koji su prošli posebnu obuku integrativnog/holističkog pristupa zdravlju i koji svojim besplatnim savetima pomažu u radu i izboru pravog proizvoda za svaku osobu jer je svaka osoba posebna.  

Kompanija ima ortomolekularni pristup zdravlju, garantuje kvalitet svakog svog proizvoda i zbog svega toga je posebna pa joj vredi pokloniti svoje poverenje i uz njene proizvode i filozofiju zdravog i pozitivnog stava prema sebi i okruženju, živeti zdravo i srećno.

 
 
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: