Aquarion – izvor žive vode u vašem domu

23 нов

Aquarion – izvor žive vode u vašem domu

Od pradavnih vremena ljudi znaju za lekovita svojstva koja voda može imati, a nauka je potvrdila da voda koja se pojavljuje u prirodi (izvorska voda, ledenjaci) zaista može biti živa i lekovita. Koja su to svojstva žive vode? Bogata je kiseonikom, negativno nabijenim česticama (elektronima), alkalna je i organizovana u male organizacijske jedinice (klastere).
Upoznajte Aquarion, jonizator/filter vode s pet titan platinastih ploča i vrhunskim BioStone filterom. Uređaj koji, osim što čisti, menja vodu iz vaše slavine, omogućujući vam da u vlastitom domu svakodnevno pijete vodu sa svojstvima izvorske, žive vode.

1Aquarion – izvor čiste, filtrirane vode

BioStone Ultra – umetnost filtracije u domaćinstvu
Voda predstavlja izvor života na Zemlji i nezamenjiva je za naš organizam jer pomaže upijanje nutrijenata, održava normalnu telesnu temperaturu, reguliše nivo elektrona i protona te podstiče metabolizam i izlučivanje otpadnih sastojaka iz ćelija i organizma. Svaka aktivnost na zemlji ili u vazduhu utiče na sliv voda jer voda sa sobom odnosi gnojivo, taloge, pesticide, patogene i druge kontaminante te ih prenosi do drugih vodenih tokova, poput potoka, reka, jezera, ušća i podzemnih voda. S obzirom da voda kao univerzalno otapalo, otapa sve supstance s kojima dolazi u dodir na putu od izvora i cevovoda

2

do naše slavine, s pravom se pitamo što se sve nalazi u vodi koju svakodnevno pijemo. Zato je Aquarion opremljen BioStone ultra finim filterom, koji predstavlja vrhunac filtracije vode u domaćinstvu danas. BioStone je višeslojan filter koji se sastoji od vrlo fine membrane sa šupljim vlaknima – ista tehnologija koja se koristi za dijalizu – koja uklanja najsitnije čestice, hemikalije, pesticide, bakterije, protozoe, viruse, teške metale i hlorna jedinjenja do 0,01 µm. Biostone filter sadrži i koralni kalcijum. Ovaj neverojatan sastojak godinama je već priznat u Japanu zbog svojih lekovitih svojstava, a deluje tako da dodaje kalcijum, magnezijum i minerale u tragovima u vodu. Tu je i aktivni ugljen presvučen srebrom za dodatnu filtraciju, te poludragi kamen turmalin, koji prirodno emituje dugo infracrveno zračenje koje podstiče stvaranje negativnih jona čak i pre jonizacije vode, čime voda dobija svojstva koja ima izvorska voda kada na nju deluje sunce kao glavni izvor dugih infracrvenih zraka.

Aquarion – ostale prednosti jonizacije

31. Voda manjih klastera – bolja hidratacija ćelija

Molekuli vode u prirodi nikada ne dolaze pojedinačno, već teže povezivanju gradeći tzv. klastere. U običnoj slavinskoj vodi nalazimo 12 – 18 molekula vode povezanih u klaster. Ovako organizovana voda teško ulazi u ćeliju, a posledica toga je slabija hidratacija. Jonizovana alkalna voda ima 6 – 8 molekula vode i do 6 puta veću hidratacijsku sposobnost, a naziva se mikroklaster voda ili mikrovoda. Konzumacijom mikrovode povećava se sposobnost rastvaranja elemenata, pa je i delotvornost metabolizma višestruko efikasnija, što se odražava i na ubrzano uklanjanje otrova iz tela zbog njihovog bržeg otapanja. Tako se konzumacijom jonizirane alkalne vode daleko uspešnije čiste i krvni sudovi. Jedan od zabeleženih pozitivnih učinaka je i rešenje problema zatvora, bubrežnih kamenaca, aterosklerotskih plakova, i 

2. Voda s više kisika

Aquarion jonizacijom povećava sadržaj kiseonika koji je, u poređenju sa vodom iz slavine, 2 – 3 puta veći. Više kiseonika znači više energije, bolju neutralizaciju i uklanjanje škodljivih elemenata iz organizma.

53. Voda puna elektrona – voda antioksidativnog svojstva

Aquarion jonizacijom stvara vodu koja je, za razliku od slavinske vode, vode dobijene u pročišćivačima na bazi reverzne osmoze, destilisane vode, ozonirane vode kao i vode iz boca, puna negativno nabijenih čestica, a samim time i elektrona. Ti elektroni našem organizmu služe u procesima neutralizacije štetnih slobodnih radikala. Kako znamo da su slobodni radikali pokretači degenerativnih promena i oštećenja na ćelijama, a time i pokretači bolesti, možemo zaključiti da voda iz Aquariona svojim antioksidativnim svojstvima pokazuje lekovitost.
Aquarion stvara vodu koja ima negativni oksidoredukcijski potencijal (-ORP). Primjerice ORP slavinske vode iznosi od +100 do +200 mV, što znači da je siromašna negativno nabijenim česticama, a ORP vode iz Aquariona iznosi od -100 do -300 mV, što znači da je bogata negativno nabijenim česticama.

Aquarion – izvor kisele vode

Kisela voda protiv gljivica i bakterija
Istovremeno uz stvaranje alkalne vode, Aquarion kroz drugu cijev ispušta i tzv. kiselu vodu, koja se stvara kao druga frakcija elektrolize i koja služi za vanjsku primenu. Vrlo je dobra za našu kožu, a posebno se preporučuje osobama koje imaju problema sa gljivicama. Kiselu vodu možemo koristiti i za ispiranje nosne šupljine kod kijavice, alergijskog rinitisa, za ispiranje usne šupljine, kao i u domaćinstvu za dezinfekciju površina, bez korišćenja hemikalija.

Aquarion – izvor alkalne vode

Kiselost organizma – uzrok mnogih bolesti
Biohemijska ravnoteža kiselina i alkalnosti (pH) u našem organizmu ključna je za održavanje unutrašnje harmonije organizma. Kiselost u našem organizmu, malo po malo oštećuje naše ćelije, tkiva i organe. Protiv tog zakiseljavanja naše se telo bori neutralizacijom nastalih kiselih spojeva, a u tome glavnu ulogu imaju bubrezi i pluća. Savremen neaktivan život (plitko disanje) čini nas podložnima zakiseljavanju, jer se organizam ne uspeva u celosti rešiti CO2 kao nusproizvoda stvaranja energije. Ali ključnu ulogu u zakiseljavanju ima naša prehrana. Hrana koju jedemo (meso, ribe, žitarice, jaja, neke mahunarke, alkohol, kafa, šećeri, mlečni proizvodi) čini nas kiselima. Na primer,  borovnice, brusnice, šljive, kikiriki i orasi su kisele, a suve smokve, grožđice, limun, jabuke, kruške, bademi i većina drugog povrća alkalne namirnice. Alkalizirana voda koju dobijamo iz Aquariona idealna je za zaustavljanje procesa zakiseljavanja tela, pomaže uklanjanje kiselih tvari vremenom akumuliranih u telu, čime stvaramo preduslove za očuvanje vitalnih procesa i organa (bubrezi, pluća, srce, mozak, jetra…) kao i samoobnavljanje organizma.

Za kupovinu CaliVita Aquariona po diskontnoj ceni u bilo kojoj zemlji sveta potreban Vam je kodni broj 3814324852. 

Srećno i uzdravlje.

Ziva voda

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: