Online gradnja mreže i najnovije informacije

11 дец

PORUKA PREDSEDNIKA CALIVITA INTERNATIONAL

Zahvaljujući internetu, stekli su se uslovi za prihode koji se redovno obnavljaju. Na taj način, pruža nam se mogućnost da svoj talenat i umeće pretvorimo u novac, ukoliko smo voljni da učimo i savladamo najnovije alate i metode koje nam pruža ineternet, a koji su neophodni za ovaj vid prodaje.

„Jedina sigurnost u životu je kada osećamo da smo svakoga dana sve bolji i bolji.”
Entoni Robins (Anthony Robbins)

Informacione tehnologije postaju sve važnije i usled svebržeg razvoja, postale su i najvažniji izvor moći ekonomskognapretka. Danas, brz razvoj ne bi bio moguć bez odgovarajućeinfrastrukturne potpore. Informaciono tehnološka infrastrukturakoja besprekorno funkcioniše i koja je dobro koordinisana,je prava vrednost u poslovanju. Informacione tehnologijenajbolje funkcionišu ukoliko su implementirane u poslovanjena (prividno) neprimetan način.

Razvoj interneta i drugih informacionih tehnologija u potpunostisu promenile MLM sistem u poslednjih nekoliko godina,uprkos tome činjenica je da se lični kontakt nikako nemože zameniti tehnologijom.

Online informacioni servis i poslovanje uneli su enormnepromene u poslovni život.

Mi u CaliViti, prihvatajući ove trendove i promene, izradilismo nove savremene online alate, od kojih jeNetworkExplorer namenjen analiziranju mreže. Jedan od ključnih elemenataalata za analizu mreže jesu sami podaci, pomoću kojihmožemo detaljno analizirati svoju sopstvenu mrežu premaodređenim kriterijumima. Uz pomoć našeg sistema, korisniciimaju tu prednost, da o svojim članovima budu informisanibolje od drugih. Koristeći drugi alat Network Profiler, možemodoći do infomacija o našim članovima u vezi njihovih navika,kupovina, kao i načinu rada.

U ovom broju CaliNewsa , od mojih kolega dobićete detaljnije informacijeo sistemu, a takođe ćete ih redovno dobijati i putem drugihforuma.

Oni koji najranije budu iskoristili prednosti novih alata zaanalizu mreže, imaće veće šanse za napredovanjem, takođeće imati i više mogućnosti da uspešno sarađuju sa novimčlanovima, koji nestrpljivo čekaju da se upoznaju sa svimonim rešenjima, koja mi već uveliko uspešno primenjujemo.

Uz ove misli privodim 2014. godinu kraju. Želeo bih svimada se zahvalim na napornom radu koji ste prikazali tokomčitave godine, i želim Vam srećne praznike i dobro zdravlje unastupajućoj godini.

Iskreno Vaš:Gerry Hargitai
Predsednik i osnivač

Vrhunski dodaci ishrani
Mi vam već više od 20 godina nudimo inovativne proizvode vrhunskog kvaliteta, koji ispunjavaju najviše standarde. U našem asortimanu imamo više od 100 proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji pored opštih minerala i vitamina sadrže i jedinstvene mešavine biljnih kompleksa.

Izaberite svoje proizvode OVDE i pridružite nam se. Kompanija nudi sve uslove za uspeh, a samo od Vas zavisi koliki ćete uspeh postići. 

network 2

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: