Podsticaji, nagrade, priznanja

14 дец

Podsticaji – Nagrade – Priznanja

CaliVita posvećuje mnogo pažnje ne samo finansijskom nagrađivanju Vašeg truda, već i moralnom priznanju. Pričinjava nam veliko zadovoljstvo što smo u mogućnosti da podelimo i slavimo sa Vama čak i Vaš najmanji uspeh, pored odavanja počasti natprosečnim rezultatima.

Ne slavi se uspeh samo zato da bi se dala još veća motivacija, već i da služi i kao primer drugima, kako bi još bolje radili.

Bilo da Vas pozivamo da podelite Vaš uspeh sa ostalima na bini, putem video zapisa, putem članaka u novinama ili na web stranici, ili prilikom druženja sa predsednikom Firme, akcenat je uvek na Vama!

Investirajte u sebe!

Mi u CaliViti duboko verujemo u pristup razvoju i prosperitetu koji je orijentisan ka ljudima. Zbog toga smo dali posebnu vrednost i značaj raznim međunarodnim programima i projektima razmene znanja. Da pomenemo samo neke:

  • Godišnje konferencije

  • Poslovne konferencije

  • Info večeri

  • Leaders Club

  • Lekarske konferencije

  • Besplatne lekarke konferencije

  • Team-building manifestacije

  • Menadžerski sastanci

  • Konsultacije, treninzi i obuke

Naši kvalitetni programi obuke služe kako za profesionalni tako i za lični razvoj, omogućavajući Vam da ovladate mrežnim marketingom i menadžmentom od osnovnog, do najvišeg nivoa. U međuvremenu, Vi ćete razviti veštine koje se mogu uspešno koristiti ne samo u oblasti gradnje mreže, već u svim oblastima života.

Učestvujte na ekskluzivnim CalVita manifestacijama

Članovi CaliVite mogu svake godine da putuju negde po svetu. Naša ponuda obuhvata luksuzna putovanja na daleke egzotične destinacije, kao što su Brazil, Tajland, Bahame, Las Vegas, Havaji i još mnoge druge. Pored toga, elegantne black-tiemanifestacije koje se odvijaju na otmenim mestima koja su orijentisana zabavi, se svake zime održavaju u nekoj od Evropskih metropola poput Rima, Pariza, Berlina, Beča, Praga, Atine, Budimpešte i mnogih drugih. A takođe možete da uživate na letnjem raspustu na Mediteranu u opuštajućem okruženju,u pratnji sa radionicama, konsultacijama sa vodećim Menadžerima i naravno, sa puno zabave na plaži, muzikom, plesom, igrama i razonodom.

Bal

Seminari Uspeha

Letnji Kampovi

Kar Program

CaliVita predstavlja za sve svoje vrhunski uspešne distributere mogućnost da zakupe luksuzni automobil po sopstvenom izboru. Budite i Vi jedan od njih i počnite da vozite svoj auto iz snova!

Zdravlje je potrebno svima. Pridržite nam se u Kući zdravlja.

team-scg

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: