CaliVita elektronika u službi zdravlja

25 дец

CaliVita Electronics 2

Eletronski uređaji CaliVita International

Poslušajte predavanje dr Stevana Somborca o elektronskim uređajima CaliVite u službi dobrog zdravlja i harmonije organizma:

AQUARION

Uređaj AQUARION je aparat za prečišćavanje vode, koji proizvodi jonizovanu vodu, bogatu kiseonikom, tj. vodu očišćenu od teških metala i rezidua štetnih materija.
 
Na aparatu sami možemo prilagođavati nivo kiselosti ili alkalnosti, tako da je možemo koristiti u različite svrhe.
 
Jonizovana, voda povišene pH vrednosti (slabo alkalna), deluje kao antioksidant, i svojim alkalnim
dejstvom pruža mnogo koristi našem telu.
 
Voda sniženog pH (slabokisela) preporučuje se samo za spoljašnju upotrebu!
 
 
Aquarion - aktivator za preciscavanje vode
Od 75% do 98% živih organizama čini voda, koja ima ključnu ulogu u očuvanju zdravlja. Tako da voda nije samo važna kao sirovina, nego je i ključni factor vrlo osetljive ravnoteže naseg organizma. Ima raznoliku ulogu: pomaže apsorpciju nutrijenata, rastvara i eliminiše materije nastale prilikom rada metabolizma, ima važnu ulogu u stabilizovanju telesne temperature (znojenje), stiti najvažnije organe i reguliše nivo elektrona i protona u ćelijama.
 
Aparat proizvodi jonizovanu, dodatno prečišćenu vodu iz česme, primenom višestruke filtracije, uz dehlorisanje.
 
Nakon elektrolize vode dobija se alkalna i kisela, t.j. voda izmjenjene pH vrednosti.
 
Većina hrane, dodataka hrani, kao i određeni lekovi snižavaju pH vrednost organizma…
 
NAPOMENA:
Po Aquarion se MORA doći lično! Zbog velike vrednosti se ne šalje poštom.
Kome preporučujemo?
 
    Alkalna voda
 
    – Svima koji svakodnevno žele da koriste vodu oslobođenu od toksičnih materija
    – Svima čija ishrana ne sadrži adekvatnu količinu alkalizirajućih prehrambenih proizvoda
    – U slučaju digestivnih tegoba
    – Tokom dijete za čišćenje organizma
    – Kao suplement za tretman gingivitisa ili oralnih infekcija
    – Osobama koje se često podvrgavaju strogim dijetama
 
    Kisela voda
 
    – Svima koji tretiraju svoju kožu i lice
    – Kao kapi za nos, kao sredstvo za čišćenje
    – Voda sa kiselom pH vrednošću može da posluži i kao sredstvo
      za sterilizaciju površina u domaćinstvu bez hemikalija
Da li ste znali da je oko 75% ljudskog tela sačinjeno od  vode? Da bismo održali svoje prirodne fiziološke procese (tj. pravilnu absorpciju nutrijenata), neophodno je svakodnevno popiti 2,5-3 litre čiste vode bogate kiseonikom.

 

Biohrmonex – harmonizujte svoj organizam

 
Harmonizujte svoj zivot
Novi BioHarmonex – Harmonizujte Vaš život! Ljudski  organizam se može posmatrati poput jednog „samoodržavajućeg sistema”,  koji je neprestano u funkciji. Svakog trenutka, bez prestanka obavlja  samokorekcije naspram idealnih vrednosti, a to je potrebno zbog stalno  promenljivih unutrašnjih i spoljašnjih okolnosti. Ovu sposobnost  adaptacije, uz pomoć koje naš organizam obezbeđuje relativnu biološku  ravnotežu nazivamo homeostazom.
  Na  neprestano menjanje okolnosti ukazuje i ta cinjenica, da se svake  sekunde u našim ćelijama odvija prosečno 7000 hemijskih reakcija.  Koordinacija tih hemijskih reakcija se odvija putem elektromagnetne  biokomunikacije, u vidu talasa.
U ćelijama informacije mogu biti u različitim formama – električne,  magnetne, elektromagnetne, mehaničke, koje međusobno mogu menjati oblik i  formu. Biorezonancija je princip koji se bazira na uticaju na povratnu  spregu elektromagnetnog polja (tzv. biofeedback), kada se organizmu ili  određenim organima emituju njihovi sopstveni elektromagnetni talasi.
Vremensku  regulaciju metabolitičkih procesa organizma i adaptacionih funkcija  obavljaju unutrašnji i spoljašnji ritmizatori. Spiralna molekula u DNK  sadržaju ćelije čuva arhivirano tzv. biofotone, koji prilikom  oslobađjanja snabdevaju ćelijsku plazmu i susedne ćelije uputstvima, na  taj način upravljajući njihovim funkcijama. Na ovaj proces mogu uticati  brojni faktori. Spoljašnji faktori mogu biti npr. promene godišnjih  doba, promene gravitacionih, magnetnih ili elektromagnetnih uticaja  okoline, a unutrašnji faktor može biti npr. i sam proces starenja.
Stalne  promene, kao i štetni unutrašnji i spoljašnji faktori (uticaji sredine,  nepravilna ishrana i neodgovarajući način života, kao i promene do  kojih dolazi starenjem) negativno utiču na procese stvaranja energije  tela.  Ovaj proces počinje vec u dvadesetim godinama starosti, a do  40-ih godina se nivo energije smanji na oko 80 procenata. Usled  smanjenja energije dolazi do sve česćeg disbalansa biološke ravnoteže,  za čije održavanje organizmu je potrebno utrošiti sve više energije. Za  procese samokorekcije granicu predstavljaju samo naše zalihe energije,  koje postaju sve manje prolaskom vremena i starenjem organizma. Ukoliko  dođe do značajnijeg pada „fizičkih sposobnosti” i oslabljeni organizam  sam od sebe nije više sposoban da pravilno obezbedi potrebene količine  energije, brojni važni unutrašnji procesi mogu biti ograničeni, što  naposletku može dovesti do rizika od pojave raznih obolenja.
Cilj  biorezonancije je direktna komunikacija između ćelija i organa u vidu  ćelija-ćelija ili organ-organ, za postizanje optimizacije metabolitičkih  procesa. Tretiranje primenom biorezonancije može imati blagotvorno  dejstvo na životne procese i na energetsku snabdevenost tela, usled čega  dolazi do harmonizacije i oporavka celog organizma.
   
  Bioharmonex  je jedan biorezonantni uređaj niske radne frekvencije, niskog emisionog  polja, koje stvara pulsirajuće elektromagnetno polje, namenjeno ličnoj  upotrebi, koje blagotvorno utiče na međusobnu biokomunikaciju ćelija i  tkiva. Sa ponosom vam predstavljamo rezultat našeg najnovijeg razvoja,  uređaj BH-3, koji je od sada svima nama dostupan.
  BioHarmonex  BH3 je uređaj nove generacije, koji je zadržao vec poznati visoki  kvalitet i upotrebljivost, a poboljšan je sa brojnim unapređenjima.  Postao je  ne samo još jednostavniji za upotrebu, nego je dobio i  „ozbiljniji” izgled, kao i pet novih programa.
  Novom BioHarmonex uređaju poslednje generacije je pored već postojećih dobro poznatih 20 programa dodato 5 novih programa.    
  Ženski ciklus (Menses)
  Prema  nekim spiritualnim shvatanjima trajanje ciklusa žena i mesečeve mene od  28 dana je definitivno povezano, što suštinski definiše žensko biće.  Ovaj program sa svojim vibracijama je sinhronizovan sa ženskim ciklusom.  Kao dopunski programi mogu se koristiti i programi Hormone, Skin, Detox  i Biorhythm.
  Prostata (Prostate)
  Program  namenjem muškim osobama, koji se posebno preporucuje gospodi u srednjem  ili starijem dobu.  Može se izuzetno dobro kombinovati sa programima  Biorhythm, Forewer Young i Urinary.
  Antifront (Antifront)
  Postoje  ljudi koji su mnogo osetljiviji na promene frontova i meteoroloških  uslova. Većina nas uglavnom sa lakoćom može prebroditi ove promene, ali u  ovom savremenom dobu, drevno i osnovno instinktivno ponašanje se sve  više potiskuje. Ovaj program se veoma dobro može kombinovati sa  programima Pain, Circulation i Biorhythm.
  Mentalni oporavak (Mental Recharge)
  Ovaj  program se preporučuje osobama koje su često i/ili dugotrajno izložene  značajnom uticaju stresa, ili u situacijama kada je potreban značajniji  mentalni napor (npr. ispitni rok). Posebno se preporučuje u kombinaciji  sa programima Nerves, Relax, Circulation i Biorhythm.
  Limfni sistem (Lympahtic)
  Limfni  sistem čini veoma važan deo našeg imunog sistema. Limfne ćelije se  nalaze svuda po našem organizmu, svuda gde postoji mogućnost kontakta sa  stranim materijama. Vibracioni talasi ovog programa su sinhronizovani  sa funkcionisanjem limfnog sistema. Kao dopunski programi mogu se  koristiti Immune, Circulation i Detox.
  Ostale karakteristike:
  ·         Mogućnost trostepenog podešavanja intenziteta programa
  ·         Mala veličina, lako prenosiva, sa jednostavnim upravljačkim komandama
  ·         Moderna forma, sa LCD displejom u boji
  ·         Meni i operativni sistem na 20 različitih jezika
  ·         AAA baterije koje se veoma lako mogu menjati i samostalno.
  Mali i lako prenosivi uređaj se slobodno može koristiti i na radnom mestu i tokom putovanja.   
  PAŽNJA:
  Osobe  koje koriste pejsmejkere, slušne aparate ili neke druge medicinske  pomoćne uređaje, pre upotrebe ovog uređaja treba da se konsultuju sa  svojim lekarom!

COMMUNIGUARD

Zaštitite se od zračenja mobilnog telefona!

Život je danas skoro nezamisliv bez upotrebe električnih uređaja. Tokom svakodnevnog života retki su trenuci koje provodimo u odsustvu električnih aparata.
 
Uređaji u domaćinstvu, televizori, računari, laptop računari, kao i od svih njih najcešce korišceni mobilni telefoni – koji se uglavnom drže u  blizini tela – okruženi su magnetnim poljima.
 
COMMUNIGUARD je informacijama tretirana folija, bazirana na principima biofizike, koja može pospešiti zaštitu i harmonizaciju našeg tela od štetnih efekata magnetnog polja.
 
Svaki uređaj koji radi na struju okružen je električnim i magnetnim poljem.
 
Najčešći izvor elektromagnetnog polja su aparati u domaćinstvu, monitori, računari, telekomunikacioni uređaji, televizori, mobilni telefoni, motorna vozila, a isto tako i obične električne žice i kablovi.
 
Svi električni uređaji su okruženi električnim ili magnetnim poljima. Ova polja, posebno u slučaju dugoročne izloženosti, takođe mogu da utiču na funkcionisanje našeg tela. Negativni uticaji te vrste se dovode u vezu sa poremećajima spavanja, glavoboljama, povišenom temperaturom ušiju i lica, opštom depresijom ili iscrpljenošću. COMMUNIGUARD je informaticki tretirana folija koja harmonizuje štetna zračenja koja dospevaju u naše telo, čime nas štiti od štetnih efekata elektrosmoga.

 Zastita od elektronskog zracenja

Kome preporučujemo?
 
    – U cilju zaštite od štetnih efekata elektrosmoga, primenjuje se na svaki uređaj.
      Na primer: mobilni telefon, računar, bežični telefon, bebi alarm, mikrotalasna pećnica, itd.

Nacin upotrebe: pažljivo ukloniti zaštitnu foliju i zalepiti je na zadnju stranu telefona ili baterije. Ne seckati foliju! Ukoliko želite da ga stavite na mikrotalasnu pećnicu, uvek ga zalepite spolja, imajući u vidu da je folija napravljena od aluminijuma!

 Da li ste znali da je COMMUNIGUARD dao odlične rezultate prilikom ispitivanja biorezonancom?
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !
2

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: